60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Petyus_
    1. Insurgent, 2. Pipeline -> az alap!

3. Bridge (kell!), 4. a POW (HQ_Raid vagy mi) Rescue vagy lehet a Farmos is esetleg ehelyett.
  • Timber
    akkor:
    1. Insurgent Camp (ha nincs nem is megyek!)
    2. Pipeline (ha nincs Meier nem is jon!)
    3. Swamp Raid
    4. Tunnel
  • The Garrett
    ennyit nem bír a szerver. 4 felett fagyott anno a landor.
  • Timber
    Timber 7 palyaja:

1. Insurgent Camp (international number one ^.^)
    2. Pipeline
    3. Weapon Cache SE
    4. Swamp Raid (szerintem kurva jo palya ... es kicsi ... keves jatekosnak jo)
    5. Tunnel
    6. HQ Raid (nekem tetszik!)
    7. JRTC Farm (ugras rulez)
  • Sir Quno Jedi
    Nekem az Honor/Hour 1.34 az nem is rossz ?!!! (mivel az ilyen nagyon profenyákosoknak 0.34 meg ilyenek)
  • Sir Quno Jedi
    A bridge-et ne hagyd ki, nekem az nagyon bejött mindkét oldalról, az már igazi háborús feeling... :-)))
  • The Garrett
    Egyetértek, ha lenne végre egy normális magyar PASSWORDOS szerver akkor szivesen leszoknék az amerikairól.

Akkor a javaslat:
    1.Pipeline
    2. insurgent camp
    3. Farm ahol élünk (nemtudom a nevét a helikopteres)
    4.Weapon Cache SE
  • Mighty
    Akkor leszogezhetjuk, hogy mi magyarok tojunk az honor pontokra!
    Hajra az europai serverekre! Beszelek majd Variaval, hogy peccselje fel a DL AA servert.
    Toletek csak azt kerem, mondjatok meg milyen palyak menjenek rajta, korok szama, beallitasok, stb.
    Mondjuk legyen olyan, hogy a 3 vagy 4 legtobb szavazatot kapott palya lesz benne a rotacioban.

az en javaslatom:
    1. Pipeline
    2. Weapon Cache SE
    3. Insurgent Camp
    4. Mountin Ambush

Korok szama 10, egy palya 4 match
    min ROE 200
    termeszetesen eles fegyverek es ne legyen team balance
  • Petyus_
    Így van. Én is nagyon szívesen játszom magyar szervereken (vagy európain), de official szerver az egy trágya, packet loss, ping miatt, meg a Honor-pont vadászat szerintem a játékélménynek is rosszatt tett.
  • zotyesz
    Akkor nem csak nekem vanak ilyen élményeim. Akkor utáltam meg a weapons cache-t, amikor már sokadszorra fordult elő, hogy a 3-4 méterre lévő enemybe belengedem majdnem az egész tárat, majd az megfordul és 2-3 lövéssel elintéz. Kissé lehangoló. :(
  • Timber
    sajnos a HONOR gyujtesi mizeria igencsak a official szerverre csalogatja az embereket. Innentol mar nem is a jatekelmeny szamit ... olyan ez mint a Pokemon matricas album ^.^

Lehetne mar magyar szerver rendesen ... es akkor lehetne ott nyomulni.
  • [DF]ricsik
    egyenlőre official servert nem lehet üzemeltetni, csak bérelni én úgy tudom:(
    Amugy leszarnám a honort ha lenne rendes magyar server
  • Mighty
    Az amerikai hadsereg bele fog egyezni, hogy hivatalos servert futtass?
  • Mighty
    Timber-nek volt igaza (veletlenul), hogy ez az honor pont tonkrebassza a jatekelmenyt...Feleslegesen van 3 magyar server, mert senki se jatszik rajta, pedig jobb teljesitmenyt tudnank nyujtani ott 100 alatti pingekkel.
    Szoval HONOR monnyonle!
  • The Garrett
    ooopsz ez Timbernek ment.
  • The Garrett
    ez 100% hogy csíter. 2nap alatt összelőni ennyi embert az több mint lehetetlen. Max 2nap folyamatos játékkal.
  • The Garrett
    Az majdnem lehetetlen!
  • Mighty
    Nem tudom te mit neztel, de Striker_1-nek 1 het, 1 nap es 14 ora jatekideje van. Leghosszabb, egy palyan eltoltott ideje is 4 ora :) De ahogy nezem, o is szabadteri palyat preferal....
  • Timber
    hat nem tudom az 1000+ gyilok es a 47 halal az durva ^.^
  • Timber
    Azt a dedurva!
  • The Garrett
    Hülye vagy garrett!

Jah hogy Game party? :D ok
  • The Garrett
    Nekem már így is élvezetes csak azt a connect problémát oldanák már meg!!!!! 10 körből 3 ban nincs mouselook meg fegyver és csak 100 ból 1x tudom visszahozni. :/
  • The Garrett
    valami buli nem?
  • HoTDoG
    1.6-ot akarunk :)
    Az új engine-al, meg sokmindennel 1ütt :)
    Remélem tesznek bele új pályákat! És 1 iciripicirit élvezetesebb legyen a játék.
  • kiskorúbézoltán #3140
    Ehh... kicsit talán félreérthető !
    Nem az merült fel bennünk , hogy cheat-eljünk , hanem az , lehetséges , hogy egyesek cheat-elnek a gammában ....
  • kiskorúbézoltán #3139
    OFF
    (Bocsi midenkitől !)

Timber !

Írtál valami elit hacker oldalról aminek a fórumán cheat-ekről is szó van , de az oldal címét nem írtad meg (talán nem véletlenül :) ) .
    A kérésem a következő lenne , ha nem probléma , ha legközelebb arrafelé jársz nézd már meg nekem , hogy létezik-e cheat az "Il-2 Sturmovik" című progihoz . Félreértés ne essék , nem cheat-elni akarok de felmerült a lehetősége néhányunkban aki ezzel a progival játszik . Mi sajnos eldönteni nem tudtuk , de talán te találsz valamit a dologról .
    A választért majd benézek időnként ide , vagy ha nem akarsz itt off-olni akkor a mailra is jöhet ([email protected]) .
    Előre is köszönöm !
    Mégegyszer bocsi mindenkitől az OFF-ért !

ON
  • Mighty
    Te mirol is beszlesz?
  • The Garrett
    ma nem tudok felmenni Pestre... ugyhogy kimaradok a partyból de ha hóvégén lenne :)) akkor ok.
  • Timber
    legyen ma este ... IS!
  • Mighty
    Legyen inkabb ma este!

megegyszer BUEK mindenkinek!
  • Timber
    nehogy atcsusszon a masodik oldalra!

holnap este lesz party? ^.^
  • The Garrett
    BUÉK!
  • [DF]ricsik
    ja és BUÉK az egész AA brigádnak!! Jövőre széjjellőjük a büdös csíterek picsáját:)))
  • [DF]ricsik
    mármint sok loss és magas ping, általában az ajtókon sem tudok bemenni, mintha részeg lennék ide-oda dülöngélek a folyosókon és neki megyek minennek
  • [DF]ricsik
    nekem ált 400 szal elág jó, de függ a packet loss-tól is, mert ha az magas ki spingel is laggolhat... Nekem mindkettő megvan +!/+!/"+!'+%"!=+="+!%"+!%+
  • Sir Quno Jedi
    BUÉK na !
  • Timber
    mint korabban irtam ... a DEV szerverek azok ahol igencsak ellenorzik a cheatelest. Hamarosan az officialon is lesz.
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Nem fogod kitalállni!mib.Gondoltad volna?
  • zotyesz
    Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
    Ma pedig bulizzátok ki magatokat.
  • zotyesz
    Ez így van. El kell fogadnunk - tekintve, hogy nem tudunk mást csinálni - azt a tényt, hogy mindig lesznek olyanok, akik kevés "munkával" akarnak nagy eredményeket elérni. Ha pedig csíterrel találkozol vagy menj át egy másik szerverre, vagy minél kevesebb tűzharc árán próbáld megoldani a feladatot. (katonáéknál úgyis a küldetés a lényeg)