60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [DF]ricsik
    engem érdekel, ha nem sok oldal ide is bevághatod szerintem, mert sokaknak jó jöhet...
    ha nem akarod bevágni jöhet a mélemre
    thx
  • The Garrett
    TAKARODJATOK MÁRR INNEN FLAMELNI Máshova.
    Mondom ha valami bajotokvan akkor intézzétek el ircen.
  • zotyesz
    Jaj, ez a szerénység! Miért nem ismered be, hogy mennyire jó vagy, csak pár kill után lelöveted magad, hogy másnak is legyen sikerélménye.
  • [Rush]
    Na ide figyelj Dr. BUBO, nekem nem kell semmit felvállalnom, mert nem csalok, eddig amikor jáccottunk úgy gondoltam jól megvagyunk, mint magyar a nagyarral, de evvel a beszólásoddal, hogy ÉN csalok, elástad magad egy pár emberke előtt.......
    Meg olyanokat miért nem emlitesz, hogy amikor ÉN bementem a házba te lelöttél, na akkor már az elvileg csak 10ből 9!!! De ha már 1 kamu van is akkor több is lehet öreg........
  • repro
    amúgy itt a csítelés, meg hasonlókhoz szólva
    Én vagyok a legnagyobb csííter, csak nem veszik észre, mert pár kill után mindig lelövetem magam...
  • repro
    már lefordítottam, de G-San nem rakja ki fpscentralra... a kis dög
    akit érdekel Lküldöm.. megvan az Abraxas (vagy hogy a gányba hivják) is
  • Petyus_
    Az direkt ilyen te kecseg! :P
  • fluga
    ha most speciel aimbotra célzol, nos szerintem (bár én nem használtam és nem tom hogy műxik),de azt sem lehet ilyen gyorsan ráálítani a célra. vagy nemtom hogy tulképpen mire gondósz.
  • The Garrett
    arra a logora meg egy Sharpent nyomj rá :P
  • The Garrett
    kuss Te CODE szégyene :D
  • Petyus_
    Látom alakul a scene gyerekek!
  • [DF]ricsik
    ez nem ilyen egyszerű, más meglátni valakinek a muzdulatát, amint kiles 0.1 secre, majd vissza, és más ennyi idő alatt becélozni, és eltalálni 1 sorozatból killre, de legalább pirosra...
  • fluga
    de szivesen nyomnám veled redowl egy pár kör erejéig, amint holnap levizsgáztam. tudjátok, trefort csati, hsf szoba. mindig van ott vki.
  • fluga
    oksa igazad van, a honor télleg nem minden sőt, de azé jelent vmit, ugyanis az 50+-os honoros gyerekek azé nem nyomják rosszul. jáccottam egy két kört advanced szerveren, nos nem volt piti bukó.
    ja a lámázásba ha már itt tartunk te is belementél:) no mind1.

az insurgent campről pedig csak annyit, hogy a dombon üldögélve az egész homlokzatot be lehet látni, ha pedig fel van világosítva a kép,illetve megy az nv, akkor minden egyes mozdulatot lehet látni, amit a védő tesznek az ablakban. kvázi amint kidugtad a fejed egy ablakon, rögtön meglátott, mert megmozdultál. ha pedig ennyszer megtette, hogy lelőtt, akkor miért nem próbálkoztatok kijutni az alagúton keresztül? a dombok mögött ugyanis észrevétlenül mögé tucc kerülni. de ez csak egy példa..
  • The Garrett
    jah és ezt direkt nem címeztem senkinek, hanem mindenkire érvényes.
  • The Garrett
    NA menjetek már innen máshova flamelni. HA valaki jobb/ismeri a pályát, tudja hol lehet opfor akkor Világos hogy azokat a helyeket nézi meg először.

Nem kéne állandóan nyávogni mint a fürdőskurva (má elnézést ) hogy de kilő. Biztos olyan helyre "bujtál" ahova az emberek 90% a szokott...
  • fluga
    fiúk, fiúk. nem értelek titeket. nem kell a flame, itt nem.
    kedves redowl. én rush-al nem 30 percet játszottam együtt, hanem 30 napot körülbelül a wc_se pályán és megannyi rengeteget más pályákon. képzeld feltűnt volna, ha csítel és bizony nem játszanék vele, ha igy lenne, mert a csittre bizony nagyon alergiás vagyok. azért mert béna vagy (amit mutat 12es honorod is), nem kell mást lecsiterezni. a másik pedg ha kételyed van, akkor szerintem megkérhetsz egy aga-t, hogy nézze meg rush-t, télleg csal-e. szivesen megteszi, még ha nem is vagytok official szerveren. szóval a csiterkedéssel csak óvatosan,mert attól még, hogy vki jobb nálad még nem csiter. mellesleg popper jobb, mint rush és 10-ből 12x leszed egy fél lövéssel a mountain passon is. no para be cool.
  • The Garrett
    na oda kellettem volna a sniperemmel :D
  • [Rush]
    Ja és bagoly azt ne felejtsd el mondani baszod, hogy gránátvetőm volt és amelyikötök lijött az legránátoztam.....................
  • [Rush]
    Háááááát........"bagoly" szerinted, ha valaki csítelne nem vennék észre a élesszemű játékosok?
    Látom, te nem sokat játszol official szerveren,(mondjuk ez látszik a honorodon is) mert kb. minden 2. téma, hogy mennyien csítelnek, és hogy ez + az biztos csíter! Eddig te vagy az 1etlen "ember" aki azt mondta rám, hogy csítelek!!!!! Ha mondjuk néha elmennél gyakorolni a Mountain Pass pályára ott megtanulnál messzire lőni és észre venni a kis szürke foltokat(amik az emberek) és utána már könnyű lesz az Insurgenten bárkit is kilőni, mert nem tucc messzebbb menni, mint a mountain passen!!!
    Na mind1, te tudod csak utálom amikor ilyen kis lamerek, mint TE ,mert nem tudnak jáccani akkor mindenki más aki lelővi őket az csíter, szerintem gondolkodj el a dolgon..............
    És a másik amit nem szeretek, az, hogy utálom amikor vagánykodnak az emberek amikor nem is ővék a szerver:----->"hagyd abba a csítelést, mert kileszel váhva a szerverről"!!!----------->Ez milyen beszólás már, ki vagy te bagoly bazdmeg?
  • Mighty
    =M.I.B= ArmyOps Server |157.181.78.240:1716
    Landor (HUN) ArmyOps Server |152.66.93.27:1716
  • Mighty
    Igen. Torli a video cache-t
  • The Garrett
    Játsz sokat :P És legyél mindig squad Leader.
    A szerver 20 körönként menti el a pontjaidat és 1000 pont után kapsz 1 honort. 20 felett 2000 után stb stb stb
  • The Garrett
    Ami pedig a CODE ot illeti most lezavarjuk ezt a Clanbase tavaszi Mohaa kupát utánna gőzerővel AAO ra gyúrunk. Meg bicepszre :)
  • repro
    jha.. bazi sokba került, de legalább elvégezte a melót...
  • Mighty
    Persze! Tegnap lent voltunk a tengerparton es sorozgetes kozben szepen lerajzoltuk a taktikat a homokba. Ma reggelre hult helyet talaltuk... Biztos az ellenfel kuldte rank ezt a nyamvadt dagalyt.
  • Mighty
    Miert szart volna be?
    A HSF klannal fog jatszani a DFL a Weapons Cache palyan febr. 8-an.
    Elorelathatolag 6vs6 lesz a meccs.
  • repro
    és most hol van HSF?
  • The Garrett
  • The Garrett
    igyekszünk
  • [Rush]
    Én igen.....
  • Ion5
    lehet!
  • The Garrett
    kuuul. Akkor ma este game?
    Régen játszottunk már ilyen nagy közöset mint régen voicecommal meg stb.. :) kezd hiányozni valami csapatjáték
  • [DFL]vajdi
    Nagyszerü
  • schoma
    Csak azért írok, hogy az első oldalon maradjon ez a topic.
    Ez is egy, a hasznos hozzászólások közül.
  • [DF]ricsik
    ez haszno hozzászólás volt...
  • Corv_[HUN]
    Üdvözlet mindenkinek!
  • [DF]ricsik
    lol
  • The Garrett
    NA elkészültek Garrett és baráti körének világhatalmi törekvési tervei:
    Nos mint tudjuk nemsokára kitör a III. világháború. akkor megyünk mi is katonának. Megkeressük Szaddam-ot és megegyezünk vele, hogy eláruljuk a magyar hadsereg minden titkos hadmozdulatát, cserébe visszafoglalja nekünk Erdélyt és a Flevidéket. Valamint nekünkadja csílét és peru-t. Mert ott van sok sok sok LÁMA. BEhozzuk a LÁMÁKAT magyarországra, nyitunk egy LÁMAFARMOT, mellé egy hotelt egy kocsmát és egy netcafe-t. ÉS nálunk fog nyaralni a világ minden HC gamere!!!!!!
  • Ion5
    Hy