60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • forgoszek66
    Kösz a segítséet és a jó tanácsokat! megtudtam csinálni nemis lett volna probléma csak egy szer rossz irányba indultam mindig! De végre megvan!!!!!!!!!!!
  • Prank
    már kijött?
  • geri777
    hol lehet letölteni a 2.7 tet ?
  • N3TuddKi
    a végén én is ;)
  • Sadist
    Kicsit más mint a többi, mert mindig feketeruhás krampuszok ellen fogsz játszani. Az ellenséget és a csapattársaidat mindig ugyanolyannak látod, függetlenül attól, hogy melyik csapatban vagy. Szóval ne akarj a másik csapatba állni, csak azért, mert ott ki lehet próbálni az AK-t :)
  • Sadist
    Ez is le van írva az elején.
  • koschwarz
    thx,

azért közben próbáltam utánanézni, és végülis a hivatalos oldalon találtam azt az infot, hogy a special forces tartalmazza az operations alcímű alapjátékot is.

már csak egyet nem tudok: konkrétan milyen a játékmenet? vannak térképek különféle misszókkal és megy a másik csapat ellen az ereszdelahajamat, vagy ez egy kicsit más mint a többi...
  • Ultracid
    Töltsd le a 2.6-ot oszt jónapot.

Látod, látod Sadist milyen ócska FAQ-ot csinált a sok lúzer admin az aao.hu-n!
  • koschwarz
    na jó hülyén kérdeztem: szóval ahhoz, hogy játszani tudjak, elegendő letölteni a 2.6-os SF-et, vagy le kell tölteni az alap america's army-t is?
  • koschwarz
    sziasztok! segítsetek légyszíves!

1. melyik fájl kell tulajdonképpen letöltenem? ha jól tudom van egy alapjáték, és annak egyfajta kiegészítése a special forces (hasonlóan a bf2-höz). vagy tévedek?

2. melyik a legutóbbi patch?

• Vlala #54916
    Igen, kis gyakorlás után akár ugrálhatsz is, de egy kezdőnek ne mondjuk már, hogy közben a Híd a Kwai folyón-t is fütyülje...

5. Ja, és használd a távcsövet, az ellenfél is használja!
  • Strahd_
    Én sprinteltem is benne :P
  • Strahd_
    Gyakorolj ha nem megy akkor gyakorolj ha ezután se megy gyakorolj :)
  • Vlala #54913
    Részletes leírás helyett inkább jótanácsokat tudok adni:
    1. Kússz. Mindig.
    2. Kövesd az AA.hu-n ajánlott útvonalat, még akkor is, ha baromi unlogikus, vagy a célhoz képest ellentétes irányba mutat. Akkor is, ha tudnál egy "jobb" útvonalat, nem véletlenül megy arra, amerre. Így kerülsz ki mindenkit.
    3. Vedd fel a gammát maxra, hogy láss is valamit.
    4. Kússz. Még mindig.
  • Sadist
    Mi kell annál részletesebb? Pl. hogy fordulj 37,5°-ot déli irányba az egér elmozdításával, majd nyomd meg a w billentyűt az előrekúszáshoz? A következő bokornál, aminek 8 nagyobb, és 79 kisebb ága van, valamint 421 levele, fordulj 21,3°-ot keletre? :|
    Aki a leírás alapján nem képes megcsinálni azt a nyamvadt traininget, az nyílván nem való SF katonának.
  • forgoszek66
    Na újra sziasztok! Egy újabb segítség kéne! Már elolvastam az americas army honlapján hogy hogyan kell megcsinálni a special forces training E & E kiképzést?
    Tom hogy van róla leírás, de nem tudtok adni valami részletesebbet?
    Előre kösz!!!!!!!!!!!!!
  • bcs78
    BSZ!
  • rezes
    Boldog Szuletesnapot
  • N3TuddKi
    Boldog szülinapot repro!
  • repro
    Köszi köszi!
  • Marvin
    Boldog szülinapot repro!
  • Sadist
    Boldog szülinapot rEPRO!
  • SACA_(HUN)
    HB Repro!

• Doma #54903
    Boldog szülinapot repro!
  • Doma #54902

• Doma #54901
    User CP /
    Tracker Control Panel /
    Show personal Inventory in your AAO Profile ?
    Select "YES" if you want that other Users can see your personal inventory that you bought in our Item-Shop.
    Ez után a sor után Yes

Np
  • bcs78
    Én se értem.
  • N3TuddKi
    az csak dísznek van.
  • Sadist
    Fuss neki még egyszer, ezúttal magyarul!
  • geri777
    sziasztok a trackeren amit igy fegyverrkete kiválasztok miér nem jelnek meg ????
  • Mighty
    Vagyok
  • SACA_(HUN)
    Mighty vagy valahol?
  • repro
    Boldog szülinapot Zuluka!
  • forgoszek66
    Boldog szülinapot BAMMOLÓK!!!!
  • Strahd_
    de jo az ha van :) figyelni mi akar kimenni a gépedröl :)
  • Sadist
    Router roxx Nem is kell külön szoftveres tűzfal.
  • Doma #54890
    Anno mindíg tűzfal nélkül játszottam és nem volt semmi gondom, bár akkor még szarabbak voltak a szerverek. Most amikor legutób játszottam nem kapcsoltam le se tűzfalat, se vírusirtót és teljesen élvezhető volt a játék. Szal igazad lehet.

• Mighty
    Szerinted az jó megoldás, hogy minden védelmet kikapcsolsz? Legalább a tűzfalat hagyjátok bekapcsolva :)
  • forgoszek66
    OK!!! KÖSZ!!!
  • Doma #54887
    Szinte mindíg a saját pingeteket látjátok a legmagasabbnak. Ellenben ez nem tükrözi a valóságot. Amennyiben mégis "lagot" tapasztaltok, kapcsoljatok ki vírusírtót, tűzfalat, meg minden egyéb sávszélet és memóriát zabáló fölöslegesn futó progit(trójait, spywaret, vírust, stbt).