60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • I.C.ram
    Ok már megjavult!
  • I.C.ram
    Hi! leszedtem az 1.6-ot, de mérgesen vettem észre, hogy loginkor az összes training eredményen eltünt, és elölről kell kezdenem az összes traininget. Ez csak velem történt vagy ez mindenkivel így van.
  • Petyus_
    Ebben van valami de akkor mi van Pakisztánnal? Ott is diktátor van, és nekik atombombájuk van.. mellesleg nagy humbug az egész, ha Szaddamnak lenne komoly vegyifegyvere már ráküldte volna Kuvaitra vagy Izraelre úgysincs vesztenivalója.

Putyinnak igaza van, az amcsik fosnak a nemzetközi jogra, azt hiszik mindent megtehetnek. Az ENSZt kár említeni azt az amerikaiak United Nothingnak hívják és fosnak az egészre. :) De a legjelemzőbb a mentalitásukra hogy az amerikai emberek nem értik, hogy miért van az, hogy sok országban nem igazán szeretik őket.

Nah egy szónak is száz a vége, jól megélénkül az amerikai gazdaság, Száddámot kinyírják, és majd Irak is a demokratizálódás, a prosperálás útjára lép mint legutóbb Afganisztán. :D
  • repro
    jól töröd a a magyart.. :)
    hát próbálkozz.. ha szerinted mindent jól írsz be, akkor lépj kapcsolatba egy DEVvel..
  • [MHA]Inquisitor
    jah nem tudom ki mondta, hogy megvan neki a raven shield.... de nagyon hálás lennék ha tudan adni egy linket....
  • [MHA]Inquisitor
    OFF

én a háború ellen vagyok....
    de amit ok csinaltak az elobb utobb varhato volt h konfliktusokat szul.... nem tudom ki mennyire van képben, de az ENSZ mar 10 évvel ezelott utasitast adott a tomegpusztító fegyverek leszerelésére, de husszein éveken keresztül szart a szervezet határozatára....most az ellenőrok az ellenőrzés során ugyan találtak arra utaló jeleket h a fegyverek egy részét eltválították, de ez toredéke sem a teljes arzenálnak..... és ha 10 év alatt nem tettek semmit valószínűsíthető, hogy a köv 3 hónapban sem tettek volna semmit..... és ha ezt hagyják az amcsik akkor a tekintélyüknek lottek..

persze szerintem meg kellett volna probalni
  • The Garrett
    rád se bagózik senki bla bla bla. Fel kell oda jönni. Ne várd hogy azonnal ugrik valaki.
    este 8-9 körül mindig van ott valaki.
  • [Rush]
    Norbi, Strahd, Fluga ha vagytok keressetek meg ICQ-n!!!!!!!!
    FONTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • [negativ] Cirek
    OFF

nem lett jófiú, de nekem az sem tetszik hogy USA megjátsza a nagy "csendőrt". Így csak több terroristát csinál mint volt...

OFF
  • xunil
    na ottan van az adatlapon az icq szam, ma 22.00 utan vagyok.
  • xunil
    na a Landorra eddig legalább egyszer sikerült feljutnom...:)
  • Strahd_
    akkor ICQ :) válogathatsz az eszközök között... :) Vagy csak ASE-n rákeresel valakire :) vagy marad a Landor
  • xunil
    #aa.hu- n eddig nem igazán jártam sikerrel, icq-m nincs, nem vagyok tulságosan oda érte, de ha ezen mulik...
  • Strahd_
    Adj egy ICQ számot vagy AA.hu irc csatin szolnak neked
  • Strahd_
    "Képesek vagytok a győzelemre, megvetendő és hitetlen ellenségeitek pedig vereséget szenvednek. Rántsatok kardot és ne féljetek. Isten nagy. Éljen a dzsihád és éljen Palesztina" - bíztatta a lakosságot Huszein. Izraelt és a Palesztinokat minek akarja egymásnak ugrasztani megint??
  • xunil
    vegre volt idom kiprobalni a radio tower, (ugy hogy azt is tudtam mit hol van) és a kezdeti ellenszemvem ellenére, nagyon tetszik. csuszás-mászás a homokbuckák között, pergős harc a földalatti járat rendszerben, nagyon el van kapva a hangulata. szebb is lett a játék, tényleg lagmentesebb, bár még mindig rendszeresen levágnak a hivatalos szerverek "főműsoridőben".
    este game valahol ?
  • Strahd_
    Ami furcsa az emberek tüntetnek Bush ellen hirtelen Saddam lett a jófiú?? Mióta?? Miért???
  • Strahd_
    500 Vs 2-300 :) ha nyer a túlerö hiába a gyalogság és a Tank túleröl a levegöben döl el minden. Mint Jugóban.
  • Strahd_
    HeadShoot csitet kéne hasnálniuk amert nem találták el Saddamot .)
  • Tikal #4826
    megbeszéltük :)))
  • xunil
    ...ami szintén rosz adatokat tartalmaz. na mindegy...
  • xunil
    már látom,te alul a táblázatra gondolsz...
  • xunil
    meg mindig 10000 páncélos szerepel, nem tom te mit néztél. http://index.hu/politika/kulfold/irakosszf031/

de tök mindegy, nyilvánvalóan baromság. túlbeszéltük a dolgot :)
  • xunil
    :)) akkor kijavitottak. lasd az idezetet. Onnan kopiztam.:) a 10000 repülőt persze én találtam ki.
  • Tikal #4821
    nem irták el, én csak 500 tankot olvastam azon az oldalon amit megadtál, és 500 repülőt
  • Strahd_
    Rám se bagoztak az AA.HU csatin azért én is "kerülöm". Tegnap a Landor nagyon jó volt :)

Az "új" daráló a kedvencem lett :D lehet vele osztani az áldást minden pályán.
  • xunil
    miert, a 10 000 páncélos nem sok ? nyilván elirták
  • repro
    OFF
    Lkezdődött
    ON
  • Tikal #4817
    meg van egy olyan hogy ts :)
    meg akárhányszor voltam mircen, soha senki sem figyel, de ez már két peccsel ezelőtt volt :)
  • [negativ] Cirek
    Na ma(tulképpen tegnap) toltam az 1.6-tal.
    Nekem bejön a Radio Tower, nagyon jó volt!
    meg az ajtón átlövés is ok!

szal harcra fel! :)
  • Tikal #4814
    Jó ötlet, icq számom a nevem mögött :)
    Végre leszedtem 1.6-t, nem CRC-s, holnaptol juhééé!!!
  • [MHA]Inquisitor
    fel raktam egy icq-t! itt a szám:275311803

mindenki installáljon egy icq-t és az infókhoz az adatlapján tegye be!!!

mi lenne ha gamma van vhol akkor irnank egymasnak??? és akkor gyulekezhetnenk
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Akkor meg a faszt szenvedtem.
  • Kensin
    Néhány órás szenvedés után végre lejött. Nem CRC-s, és tök jó. Az advanced beállításokról annyit, hogy levettem mindent UltraLow-ra, és úgy is szinte ugyanaz az FPS maradt pass-en (6-8). Érdekesen a Radio Tower meg nagyon gyors, nagyon nagy, és eddig tetszik.
  • Tikal #4810
    a tizezer repülő az egy kicsit sok, ez nem a partraszállás :)
  • xunil
    off

az indexen olvasom: "Az amerikai hadsereg 3. Gyalogsági Hadosztályának húszezer katonája tízezer páncélos kíséretében megindult az iraki határ felé"
    egy páncélos, két gyalogosra...lol
    ...és 10 000 repülő is kisérter őket...

for.:http://index.hu/politika/kulfold/irakosszf031/

on
  • xunil
    az a hivatalos amire aszongyák a fejlesztök, hogy hivatalos. tehat van egyfajta pecs és az nem hivatalos, akarmit is irnak melle. az is lehet, hogy a sereg csapot le emiatt a intelreconra, azer nem megy az oldal.
  • [MHA]Inquisitor
    nyugi! ugyis mindjárt megszakad, vagy crc-s lesz.....
  • Kensin
    Na nee. Ez az eddigi egyetlen hely, ahova azt írták: official patch. Maga a dev team adta nekik.
    Mindegy, most már végre megindult a letöltés, és rohadt gyors. Jön, mint az állat
  • xunil
    ez azert van mert virusos a patch (azert virusos mert nem hivatalos) és megfertözte az oldalukat...