60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [DFL]vajdi
    hali!

nemtom milyen cuccokba jártok... de akinek kell egy 40-es getta grip bakkancs jó állapotban az most megveheti tölem... 20 000 Ft

------------------------------------------------------------

• Tikal #4985
    Igazad van, csak én fogalmaztam rosszul.
  • pszihopeti
    Zefír ne feletsd el, hogy ha felmászol egy tereptárgyra akkor nem biztos, hogy le kell ugrani, hanem esetleg le kell mászni az ott található hálón, és talán az sem mindegy melyik 2 karó között folytatod a rohanást!
  • [MHA]Inquisitor
    lehet h közben elrontottal vmit, csak ne érted, mert nem tudsz angolul....:)))
    Tudsz angolul?
    Lehet h vmire azt hiszed h ugy yo, kozben mégsem a kiképző meg szol h csinald ujra te meg mesz tovabb.....
  • Tikal #4980
    ja, az M az anyagára utal, a 60 meg az átmérőt jelenti
  • Tikal #4977
    Hogy kell ugy belinkelni hogy az uj ablakban nyiljon meg?
  • Tikal #4976
    Mindegy, itt van :)
  • Tikal #4975
    upsz:))))
  • Tikal #4974
    Amugy az utászokra meg mondhatnám hogy igencsak elfogja venni a kedved mikor egy gránát csapodik be meleltted már sokadszorra :)), de biztos ezt is frankon megcsinálják majd, ugyhogy én ezt is várom. És akkor lesz M60-as is remélhetőleg:)
  • Tikal #4973
    A realitáson? Épphogy javitanak rajta, még mindig jobb mint egészség csomagokat felszedegetni, amugy meg csak a megvalositáson mulik az egész, és remélem jól elfogják találni az arányokat a játszhatoság és a gyogyitgatás között.
  • Prank
    a medic-kel szvsz csak rontanának a játék realitásán, egy utásznak vagy valami egyéb speciális egységnek jobban örülnék...:(
  • Tikal #4971
    E3-ra igérik, állitolag lesz medic meg meglepétés is, no meg új pálya:)))
  • Prank
    hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem a mostani verzió több bugot tartalmaz, mint az eddigiek..
    mikor jön ki az 1.7? :)
  • Tikal #4969
    ez a demo :)))
    Amugy nem tudok rola, de szedd le az egészet nem olyan nagy az, és megéri.
  • zotyesz
    Május 14-16
  • Tikal #4966
    mikor van az E3?
  • The Garrett
    különösebben nem érdekel... csak elfelejtettem a pontos nevét...:)
  • The Garrett
    Ja ez hardwiredről van...
    Ez valami uj klános oldal ahol CSAK pénzdíjas meccseket lehet nyomni. Regisztrációnál csinálsz magadnak egy számlát oda felrakod a pízt... és aszertint tudsz kihívni nyerni stb...

valami quakeisten gyerek csinálta.
  • The Garrett
    nézd meg az oldalon... de gondolom nem sok EU csapat lesz... 300ping powa :D
  • Tikal #4961
    és mennyi a nevezés? gondolom az is van
  • Tikal #4960
    grrr, előbb piros keresztel jöt be nekem a garret-é, gondoltam kiprobálom erre megjavul, bocsi :)))
  • Tikal #4959
  • The Garrett
    ezért meg nevezni :)
  • The Garrett

NA van miért gamelni :)
  • repro
    valszeg egy m203as robbant fel a közelben. néha azt írja ki, ha messzebb vagy a robbanástol, hogy "shot by"...
  • Tikal #4955
    már indiában is játszák?
  • [negativ] Cirek
    indish enemy volt.
  • [negativ] Cirek
    azt írta ki hogy Cirek was shot by indish
  • [negativ] Cirek
    ja de ez egyből kezdés után volt a nagy sprint után.
  • The Garrett
    meg kéne nézni ingame hogy kilátszik -e a fejed.
    Egyébként ha kilátszik akkor simán.
  • [negativ] Cirek
    A segítségeteket szeretném kérni!

Ma elég érdekes helyen haltam meg a bridge-n, védő ként.

tehát ott voltam és

Én vagyok láma vagy onnan télleg egyetlen nem sniper lövéssel ki lehet szedni?
    ja és nem robbant a közelben semmi, nem gránátvető volt.
  • Tikal #4948
    up
  • [MHA]Inquisitor
    ahol fekszik az a kocsog saw-val ott elvileg van egy álványzat van és ott feküdne, de nem tudom az álványzat miért nem látszik..... Néha van ilyan hiba. (pl.: kilátsz a pályáról, átlátsz a falon, stb.)
    Az h miért zöld a kép az nem tudom mitol van...
  • The Garrett
    kb igen :)
  • Tikal #4945
    Kiestél az ablakon?
  • schoma
    Gyere este Raven Shieldezni!
  • Tikal #4943
    Hi lecsó, ma este leszek, de zavaros volt ez a hét...
  • Strahd_
    Server inditáshoz fontos egy dolog. A Server .bat allományt ird át LAN ra és nem fog autentikálni.
  • [Rush]
    Ha már igy leült a topic valaki magyarázza eztet meg :D
  • [Rush]
    Tikal mi a répa van veled negyon eltüntél, mint lecsóban az 1 szelet kolbász!!! :D