60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Petyus_
    Azért a kezdeti nagyon durva clipping hibákhoz képest szépen javítottak rajta.. szal feltűnik nekik csak lassan haladnak a meéóval. :)
  • Tikal #5710
    Hát igen, a fegyvervillanás elég szar, igy nem mindig sikerül elbujnom az ajto mögé :))))
    Na meg a hangokkal is van még problema, engem ez zavar a legjobban... remélem ebben a kis patchben kijavitják rendesen, mondjuk az uj mapre is kiv vagyok már.
  • Mighty
    Engem inkabb a fegyvervillanas (atlatszik a falon) es a fustgranat (fust athatol a falon) problemaja aggaszt. Nem igaz, hogy ez nem tunik fel a fejlesztoknek...
  • Tikal #5708
    Mostmár inkább nem mondok semmit
  • Mighty
    Itt azt irjak, hogy 18 meterig halalos, 300 meterig veszelyes.
  • Tikal #5706
    Ok, megnyugodtam :)
    De a 15m casualty nálam mindig halálos
  • Mighty
    M67 Fragmentation Hand Grenade
    --------------------------------------------------------------------------------

Body: Steel
    Weight: 13.75 oz
    Length: 3.5 in
    Diameter: 2.5
    Casualty Radius: 5 m lethal, 15 m casualty
    Throwing Range: 40 m
    Filler: Composition B
    Fuze: M213 Pyrotechnic delay detonating
    Delay: 4-5 sec

Csak hogy ne legyel ideges. Megvan ott az a 15 meter es ha fejbe talal, akkor gondolom halalos.

Abban viszont egyetertunk, hogy neha csinal furcsa dolgokat a granat (kozvetlen kozelben nem sebez, stb)
  • Tikal #5703
    A folyoso végén robbano gránáttol haltam meg, én fekszem a letávolabb tőle, az előttem lévő srác nem a gránáttol halt meg, ő épp futott a robbanáskor, és csak azután lőtték le.
    Remélem a gránátokat mihamarabb javitják, mert nagyon furcsa dolgok történnek vele.
    Ha jol emlékszem veled is volt egy szitu,Strahd, hogy előttem állátl és te nem haltál meg a gránátol én meg mögötted igen.
  • Tikal #5702
    Everlast és én
  • Strahd_
    :) nem fog kiderülni a sok álnevezés miatt és nicns szerintem rendesen logolva :)

Emberek ki tud valamit Gubancról , Gabooról, Popperröl? Hova tüntettek fiuk ?? Játszotokmég??
  • Strahd_
    :D Jó kis mecs volt... :) de jól elszámítottuk magunkat.
  • repro
    LOL
    most néztem meg én is újra azokat a képeket...
    Stradh_ messaged: ANYAD HOGY VAN?
    v@jdi messaged: MEGVOLT?
  • Petyus_
    Tudom de azért vicces lett volna Fluga meg Gabor egy klánban! :D
  • repro
    Az másik HSF
  • repro
    Képek
  • zotyesz
    Bár az se volt semmi, hogy Rush-al egymásra kövöldöztünk igen serényen a szellőzőben.
  • zotyesz
    A képet elnézegetve vagy későn jöttem, vagy lapultam valahol. :)
  • Slow
    itt vagyok, csak ti nem ;)
  • Tikal #5688
    Ahhoz visszakéne hozni a többieket RvS-ből:) Most azon nyomják...

RvS-ben egyszer mi is csináltunk egy csoport képet, majd a fotos közénk vágott egy gránátot :)))
  • [DFL]vajdi
    nah jo8
  • [DFL]vajdi
    a 6-ik player nálunk ricsik volt :)))
  • [DFL]vajdi
    Jöttök eellenünk egy meccsre???
  • Petyus_
    Gabor meg Öcsi hogyhogy nem játszott?
  • [DFL]vajdi
    kb 2 fordulot lenyomtunk ugy hogy nem történt semmi csak marhaságok. Aztán kezdödött csak a harc meg minden egyéb ;]]
  • [DFL]vajdi
    Nagy jó volt...

Üvöltözés hogy mindenki menjen fotozni, aztan mindenki ment dobálni a gránátokat :DDD
  • Tikal #5681
    hát nem kiméltétek egymást, mármint a dfl a saját társait
  • [DFL]vajdi
    (bemelegítés) :DDD
  • [DFL]vajdi
  • [DFL]vajdi
    Repro: A DFL-HSF es screenshotok kellenének ha még megvannak. mert akkor ugytom csináltunk tök király team képeket. CSoportosat :)
    Köszi...
  • [negativ] Cirek
    nem is.... csak olyan hülyén nézett ki az elején az az 1-es :)
  • Mighty
    Te kis honor kurva :)
  • Petyus_
  • [negativ] Cirek
    sikerült! elértem a 20 honort! :)

• Tikal #5672
    Dev interjú itt.
  • Tikal #5671
  • Tikal #5670
    Taking volunteers for America's Army beta (posted 22-04.2003 11:24:38 by icculus):

I am now taking volunteers for a closed beta of the America's Army Linux client.

If you are interested in participating, please send an email to [email protected]. Please list your hardware/software configuration and why you should be allowed into the beta test.

update: You do not need to be an American citizen to participate in this test. There seems to be some confusion on that point...I need Linux users, I don't really care what country they are in.

Thanks,
    --icculus.
  • Petyus_
    Mikó?
  • [DFL]vajdi

De már van jobb is.... Már jtamas küldött egy ujabbat :))
  • [DFL]vajdi

De már van jobb is.... Már jtamas küldött egy ujabbat :))
  • [DFL]vajdi
    nyomhatunk még1-et :D mikor???
    melyik pályán??? jácchatunk egy 12-0 át megint... ugye Dil? :))))