60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Vlala #55127
    Csak enyhén sokkoló hatás, hogy magadat nem tudod gyógyítani. Ezért ha a szanitéc kap találatot, elvérzik a csapat. :(
  • geri777
    oke egyetértek ebe ami kor a clanaba együt mozgunk akko szivesen gyogyitok mert akko biztonségba végzem dolgom de mogyuk ha szét válunk akkor nem futom körbe a pályát azé hogy meg gyogyitsak valkit . volt az egyik haverom aki sf hospitalon a vipet vete latot egy vérzö embert utána szalat hogy meg gyogyitsa adig a vip meg ki pusztult akko álitsad fell a sorendet azér a sebesült nek is kéne tenie valmit mongyuk a stop hangra megál hogy meggyogyitsam
  • mstummer
    Akkor ne legyél medic....bár itt más gondok is vannak. 1 osztagnak 1 medic jár...az osztag jó esetben együtt mozog, ilyenkor nem kell a pálya közepén keresni a sebesültet. Ezt hivják csapatmunkának. Persze tom h sajna többnyire nem marad együtt az osztag,de aki rambo az vessen magára.
  • geri777
    Hát én nem fogok utána rohangálni párszor probálkoztam és általábba mindig lelötek és azér sok ember van aki medic gyogyit is de hülye mert amikor engem valki emg akkar gyogyitani akko mindig a pálya közepén kerres meg és ezért is lellönek
  • mstummer
    Amikor játszottam szerettem medic lenni, hálásak is voltak mindig a csapattársak. Sztem a medic bevezetése a játék egyik legnagyobb húzása volt. Kezdőknek meg különösen jó lehet egyes pályákon...figyeleheti a többiek mozgását a háttérből,megismerheti a pályát.
  • Doma #55122
    Sőt a csapatod érdekében játsz CSt!
  • Sadist
    Akkor egyáltalán minek csináltad meg a medic traininget? Mintha ott elmondták volna, hogy a sebesült társ elsőbbséget élvez, és kötelességed ellátni.
    A csapatod érdekében tégy meg egy szívességet, és inkább be se jelöld a request medic-et.
  • geri777
    De csak ki az a barom aki meg gyogyit ha ?? nem fog kerresgetni én is medic vok de nem gyogyitom meg az embereket csak akkor ha oda jönek hozám !
  • N3TuddKi
    nem jó a medic semmire sem?
    hát ez lol...
    gondolom te sohasem szoktál megsebesülni.
  • geri777
    igen az oktatonak oda kell adni a papirt és a mesterlövész traninget azér nem engedi mert a 1 sö célzos trénignél nem megfelelöen tejesiteteél és az ejtöernyös sztem nem kell az sf hez a medic meg semire se jo !
  • Zenty
    Medic traininge teszt kitöltése után mit kell nyomni vagy csinálni?
    Akármit müvelek azt mondja vége és kapute :D
    fel kell állni oda menni oktaohoz oda adni papirt vagy mih? :D

A másik ha megcsinálom medice és az ejtőernyoset utána engedélyezi a többit?
    MErt specialosat meg azthiszem mesterlövészeteset még nem engedi.
  • geri777
    azt meg hol kell expolerbe ?
  • Marvin
    Engedélyezd a pop-up ablakokat!
  • geri777
    nektek az aao.hu müködik ???? mert nekem nem jelnik meg semi utána ahogy szokot !
  • geri777
    tompitsad az ugrást aszem azt is az use gombal (nem biztos ) a föld felet pár centivel sok sikert katona !
  • Gyocsika
    Beletudok ugrani a kör közepébe az ejtőernyövel de nem fogadja el azt irja vlm unsantisfactory nem emlékszem pontosan!
  • geri777
    use gomb aéap ba az e betü
  • pepe88
    megvan csak az ajtókat nem tudom mivel kell kinyitni :-D
  • pepe88
    köszi
  • Sadist
    America's Army információk, segítség -> AmericasArmy.hu
    Gondolom benned sem merült fel, hogy esetleg körbenézz a training menüpont környékén. Képzeld, le van írva magyarul. Sőt, valaki még arra is vette a fáradtságot, hogy csináljon egy videót, amin bemutatja, hogy hogyan kell végigvinni a traininget.
  • pepe88
    légyszi valaki
  • mike0013
    Boldog szülinapot magamnak!XD
  • pepe88
    jah és mégvalami
    amikor betöltök egy szervert az all-seeing eye-ből mindig a főmenübe lép be
    és onnan sehová
  • pepe88
    üdv a második tréningpályán elakadtam mert nem tudok angolul :-))
    az akadálypályán kiír valami widow makert és nem tudom mit kell ott csinálni
  • THE matrica
    Boldog szülinapot Free!
  • Cat 02 #55102
    háát ... :D
  • Vlala #55101
    Köszi, azóta elolvastam az AA.hu-n, hogy mit is csináltam :)
  • geri777
    Segitek kerres fel msn cimem [email protected]
  • Vlala #55099
    Azt a traininget máig sem tudom, hogy oldottam meg. Egyáltalán nem értettem, mit beszél a kiképző...
  • bcs78
    Boldog szülinapot Free!
  • obe
    de igazából csak 2 pályán van ejtős ugrás, de semmit sem kell csinálnod, ugyis leérsz:)...én még csak nem is fékezek
  • Sadist
    Páros lábbal, nehogy az egyiket a repülőn hagyd :) Földetérés előtt meg fékezed az ernyőd, mint ahogy az első trainingen.
  • Sadist
    Boldog szülinapot Free!
  • paxyene
    Boldog szülinapot Free!
  • Free
    Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat :c)
  • geri777
    kerrres fell msn cimem [email protected] és segitek nekeed ,mindenbe
  • Gyocsika
    Jó akkor légyszi mondjatok tippet hogy ugorjak ejtőernyővel a kör közepébe és ezt lehet használni valamikor játék közben?
  • N3TuddKi
    Boldog szülinapot Free !
  • Doma #55089
    Nah akkor térjünk vissza a fórum eredeti rendeltetéséhez.

Boldog szülinapot Free!
  • N3TuddKi
    és még egyesek csodálkoznak, hogy ingerült válaszokat kapnak...