60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Belton
    RUSH mailed ment ha lehet valaszolj ok csa
  • Strahd_
    de ha már van ingyen szerver ami mindig megy :) inkább azt használjuk :)
  • Tikal #6642
    Valoban, de egyesek azt mondják a ventrilo jobb még a TS-nél is...
  • Tikal #6641
    Este game...
  • Strahd_
    Mi TS-t használunk sopkkal jobb mint az RW
  • Strahd_
    :)) ha már igy nézel ki ismered, A barátnöm szebb is meg vonzobb is okosabb is de azért dugunk? :)

Ma este game?
  • Tikal #6637
    A jobboldali :)
  • Strahd_
    Te melyik vagy :P
  • Strahd_
    Honor követelmény jó is meg nem is.

Több honor nem feltétlenül jobb játékos

2 hova lett a propaganda ha nem lehetek SF es akkor be se vonulok .)
  • Belton
    szevasztok:))
    hey gyadi majd meg csinalom a clan logot a server monitorra is majd küldöm mailbe ma lehet nem leszek
  • Belton
    akarom mondani (mind):)))
  • Belton
    ez mond szep es jo csak miko ohajtjak ki adni
  • zotyesz
    Megint tudósítok egy kicsit. Olvastam egy beszélgetést Abraxassal, amiben azt nyilatkozta, hogy a SF-nak nem valószínű, hogy lesz honor követelménye, hanem a kiképzés és a teszt lesz inkább nagyon kemény.
    Hát majd meglátjuk.
  • Corv_[HUN]
    Már csak 1 kia-t számol az esésekre.
  • lenta
    Megyek én is, háta nem bírsz velük
  • Tikal #6626
    Jövőre megyek az E3-ra :)
  • Strahd_
    Fluga ma este game?
  • Strahd_
    Ez lehet könnyen, mert az öngyilok és lezuhanások utáni halál miatt 2 KIA kapsz :)
  • cgett
    Hmm, érdekes ez a Tracker: egy 7 körös menetben 8 KIA-m lett.
  • cgett
    Az árnyékokról: én is megnéztem a videokat, nagyon gizdák benne az árnyékok, már szinte látom magam elött a pillanatot, amikor a felém lopakodó ellenfelet az odavetülö árnyék fogja lebuktatni, csakhogy ha visszalapozok eme forum legelsö bejegyzésére (anno domini) akkor pl ott Caviar belinkelt egy cikket, ami tartalmaz néhány "régi" képet a játékból. Vannak olyan képek ahol a katonáknak nincsen árnyéka, vannak olyanok, ahol csak egy sima kör az árnyék, de az Insurgent Camp-es képen kifejezetten olyan gizda, full konturos árnyékot látok amiröl most is szó van. Szóval most akkor mi van?
  • cgett
    A hardware igényéről nem írtak valamit? Lehet, hogy a gépet is upgradelni kell majd? :)
  • zotyesz
    Olvasgattam egy kiscit a fórumokat a hivatalos oldalon, és következőket találtam. A játékos karakterek árnyéka az egyik első újítások között szerepel, illetve az UT2K4 megjelenése után szóbeli kommunikációt is építenek bele a programba.
  • Tikal #6618
    Azt le kell kaparni Ad-aware 6-tal! :)
  • Petyus_
    Köszi!

Hmm hát nem semmi újítások meg árnyék is van.. elég sokat kihoznak a játékból, ez az a game ami legalább triplán megéri az árát. :]
  • [negativ] Cirek
    www.militarysim.com
  • Petyus_
    www.divx.com de a videók hol vannak? :)
  • [negativ] Cirek
    na jó nem kell, találtam.
  • [negativ] Cirek
    link plz :)
  • [negativ] Cirek
    király... a special forces video nálam 10mp után állókép hanggal.... :(
  • M313R
    1. Gondolom leállította
    2. Igen, de hangminőségre a ventrillo sokkal jobb.
    Ventrillo leírás magyarul
  • cgett
    Két kérdés:

1 Mi lett Johhny HUN server-ével? Már nem látom a listen, pedig kezdtem örülni, hagy van +1 magyar server.

2 Használt itt már vki Roger Wilco-t? + Ha igen, akkor milyenek a tapasztalatok

• [MHA]Inquisitor
    egyébként az sem reális h ha mozog az ember akkaor elé kell loni....
    aki sokat jatszott az mar reflexbol ugy lo (pl ha jobbra mozog akkor fel centivel ele losz----persze ez fugg a tavolsagtol)
    Szoval ez egy hulyeseg, mivel a torkolati sebesseg az kb 800m/s egy ilyen fegyvernel....egy mozgo ember pedig 10km/h, ami kb 3m/s, tehat ha mondjuk 100 meterre van az ember akkor 0.125 mp alatt er oda a golyo, ami alatt az ember 0.375 metert mozog, ami a kepernyon celzasban mondjuk 2-3 miliméter maximum---hát nem éppen igy van!
    sőt ha teszem azt pont ra lovok mondjuk a hasa kozepe akkor is el kéne h talalja a golyó

és mondjuk én eleg sokat jatszom pipelinon és ott eleg kis tavok vannakm és ha oldalazik akkor is kb fél centivel kell a mozgas iranya ele celozni......
  • M313R
  • Tikal #6603
    Nekem azok a képek nem jönnek be.

Majd nem soká, de most jöttem haza Jamaicábol és egy kicsit fáradt vagyok még :)
  • fluga
    gyertek gammázni katonák!
  • fluga
    bazzegh milyen szemed van az bizony egy soti!
  • zotyesz
    Meier 6541-es hozzászólásánál, az alsó sorban balról a második képen, a középen álló katona egy shotgunt tart a kezében? Jól látom?
  • [negativ] Cirek
    LoL

tracker: next honor: 100%

és még nem váltott....

tehát tuti lesz következő honorpontom! :)
  • [Rush]
    http://www.militarysim.com/
  • [negativ] Cirek
    légysz írjatok egy direkt linket! köszi