60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • geri777
    Mikor magyaritják le hogy el tudjam olvasni mert nem tudok angolul
  • geri777
    Szerintem jol fog kinézni a játék
  • N3TuddKi
    még szerencse, hogy az aao.hu-n fent van mindennek a megoldása...
  • Palinko
    amit össze vissza töltöttem ki az 44%.lol
  • Palinko
    a tutorialokat érdemes megcsinálni? mert én az orvososnál az ellenőrzőt soha nem fogom kitölteni.az 1. 33% lett :D
  • bcs78
    Jó szarul lőnek az MI-k. 10 méterről, álló célpontott, két tárral sikerült leszednie.

Szerintem is hülyeség ez a radar, meg a térkép is. Minek? Nincsenek olyan giganagy pályák.

Vagy ha már térkép, akkor legyen csak a squad leadernek. Ha tűzharc van, akkor ő látja, hogy hol és mondjuk kijelöl oda egy waypointot, amit a többiek látnak az iránytűn. Vagy ilyesmi.
  • N3TuddKi
    nekem ez a "szösz" :) a bal alsó sarokban abszolút nem tetszik.
  • Sadist
    Fölső iránytűn is megoldhatták volna ezt az ellenség megjelölős dolgot. Simán mutatná, hogy merre látta az ellenséget, esetleg még azt is, hogy kb. hány méter. Na nem centire pontosan, hanem max. 5-10 méteres pontossággal. Amúgy az egésznek elég BF2 koppintás szaga van.
    Ahogy elnézem már berakták az új digitális mintázatú ruhákat is.
  • Nyers
    SAI Radar, hát nem kéne, vagyis igen profi módon lehetne csak bevezetni, radikálisan más megközelítésben, mint a jelenleg használatos arcade gamekben. Ez van!
    Remélem szerverek majd konfigolhatók lesznek ilyen téren
  • Sadist
    Max a szerver processzorát terhelheti le az MI számolása.
  • bcs78
    Mivel se a motor, se a textúrák minősége nem változik, ezért gondolom ugyanaz mint eddig. Ami a kezdetekhez képest meglendítette a gépigényt, az a jó sok épülettel meg bizbasszal telepakolt pályák voltak. Ha a Hospital frankón megy, akkor nem érhet nagy meglepetés.
  • geri777
    Jo Bocsi én fogalmaztam rosszul mi lesz a minimum gépigénye ??
  • bcs78
    Lesz egy minimum és egy ajánlott.
  • Doma #55154
    Paks
  • geri777
    a 2.7 nek mijen gépigénye lesz ?
  • Cat 02 #55152
    de akkor nem én lexek a leggyorsabb hozzászolo :)
  • repro
    Csak VIP-ek tudják visszaolvasni az üzenetüket gépelés után és megnyomni a Del-t vagy a BackSpace-t?
  • Szabi84
    Thx! Leszedtem!
  • N3TuddKi
    hát a geri777 írásaiból nem ez derül ki.
  • Vlala #55148
    Nekem ennyit megér, hogy el tudják olvasni a "csúnya" írásomat :)
  • bcs78
    Ja, hogy rar. Akkor hiába osztom itt nagytudásúan az észt, hogy így keressen meg úgy keressen.
  • Cat 02 #55146
    vipeknek csak xD
  • Vlala #55145
    A betűcsere vagy mellényomás sajna velem is előfordul, még cseresznye, hogy a fórum lehetővé teszi a javítást.
  • Cat 02 #55144
    mindenki gyorsan ír és vki tud vki nem :) legtöbbször betűfelcserélés van mert oylan gyors hogy egyiket előbb nyomja le mint a másikat xD pl nme
  • N3TuddKi
    ebben a formában határozottan igazat adok.
  • N3TuddKi
    nálam elég fontos dolog a helyesírás. levonom a megfelelő következtetéseket ilyenkor.
  • Doma #55141
    Itt download.
  • Szabi84
    AZAZ!
  • Doma #55139
    Degec :D
    Sztem Uprising videora gondol... Az viszont a tracker váltás óta nem igazán elérhető. (vagy csak nekem nem? 0o )
  • bcs78
    Azért keress rá az "avi"-ra is.
  • Szabi84
    Rákerestem, nem találom, a címe, de azért kösz!
  • bcs78
    Scroll az oldal aljára, aztán ott keress rá a "wmv" kifejezésre.
  • geri777
    2 éve jácom csak sietni kell és belefuthatsz egy pár elenésgbe
  • Szabi84
    Sziasztok! Régebben letöltöttem egy frankó moviet, itt volt belinkeleve de nem tudom mi a címe, ismét megnézném! Mátrix zene ment alatta többnyire, nagyon profin volt megcsinálva! Megtudnátok mondani mi a címe a movie-nak? (meg azt is honnan szedhetném le:-))
  • panther112
    Ezt én vetettem fel elöször. De csak azt akartam mondani, hogy egy totál kezdő jobb ha nem csinálja meg a medic training-et, és úgy játszik pár hónapig. Nincs rosszabb, mint az a medic aki csak arra jó, hogy meghaljon útban a sérült felé. Sztem medicet tapasztaltabb játékosok játszák, ne a kezdők.
  • bcs78
    Hát lehet, hogy nem kellene, de azért sokat elárul.
  • Vlala #55131
    A helyesírás általános probléma az országban. Nem hiszem, hogy ez alapján kellene megítélni az embereket.
  • SACA_(HUN)
    Hát srácok! Minek ír ide olyan aki még helyesen sem tud írni? Majd ha megtanultál írni normálisan akkor lehetsz medic is! Szánalom parádé!
  • Vlala #55129
    Igen. Mégis, az ember a) nem lesz medic, b) medic, csak magasról letojja a segélykiáltásokat. :(
  • Sadist
    Csak egy jobb csapat áll legalább 2 fireteamből.