60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • cgett
    hát, lefagytam, megprobaltam visszamenni: failed auth, mar cask 9en vannak :)
  • cgett
    Mi van mááá, fent vagyok egy szerveren, mar cask 10en vagyunk, és nem tudnak bejonni a többiek, pedig probalkoznak 1000el. Leálltak az auth szerverek?
  • cgett
    Kutyika!
    Lehet hogy az auth szerverek tul vannak rehelve, probald ujra. Ha nagyon tul vannak terhelve, vagy eseteleg vmiert kidöltek, akkor az gáz. Menj olyan szerverre ami nem cskkolj az auth-ot. + ellenőrizd +1x a loginodat es a jelszavadat.

Signatureimages: a tracker mostanaban kolotzkodik, meg egyebkent is allandoan fejlesztik és birizgaljak, szoval ha a tracker signatureimages corrently offline van, akkor az ezert van. ma kor delutan pl meg mentek a signatureimage-ek. Hogy kikerulj a magyar listara, vedd fel a kapcsolatot Mr Meier-el, de az is eleg, ha itt a forumon meguzened az ID-det + allitsd be, hogy "Member of the Country: Hungary"
  • Slow
    meglett
  • Slow
    meierünk!
    ez a planner jó lenne, de kér valami net framework-öt.
    arról tudnál valamit? mert amit letöltöttem, az nem tetszik neki, és olllyan bonyolultnak tűnik..;)

viszont találtam egy irc klienst, ami játék közben F5-el előhívható (lehet ismeritek)
    AA-IRC
  • [negativ] Cirek
    ja de ha együtt van a magyar nép :) akkor sokkal több esély van jól játszani! szerintem
  • repro
    tök mind1 hogyan jáccunk.. nem kell egymással.
    lényeg, h sok killt és sok pontot szerezz
  • [negativ] Cirek
    most ez a harc nem úgy van hogy van 1 szerver és puff játszik egymás ellen a két nép, nem?
    Hanem 5 napig célszerü a kijelölt pályákon nyomulni hogy ezáltal a magyar oldalt erősítsed, tehát nem egy helyszínen kell harcolni a másik országgal.
    Értelem szrüen akkolr van a legtöbb esély megverni a másik országot, ha az összes magyar bemegy arra a szerverre amelyiken az adott pálya megy és lealázza az ott lévő külföldieket. így ugye a magyarok teamspeaken tudják egymást segíteni, és sokkal több esély van a pozitív eredmény elérésére...

na ezt jól elmondtam, de érthető, nem?
  • Tikal #7126
    És a kis országokbol is 50 embert fognak vajon venni? Mert akkor nálunk joformán mindenki mindig játékban lesz :)
  • repro
    ok, de nem 5 játékos eredményeit nézi, hanem kb 50...
    és nem kell egyszerre játszani.
    nem kell az ellenféllel játszani.
    a megadott 5 nap teljesítménye alapján döntik el, hogy ki nyert.
  • Tikal #7124
    Sponsored by Weine, neki köszönhetjük a servert :)
    Hooah!

Amugy jo ötlet.
  • M313R
    TacPlanner v 1.0.0
    Azoknak akik szeretik a csapatjátékot, ez a hasznos kis segédprogram lehetőséget nyújt egy-egy térképen részletesen megtervezni az egyénenként végrehajtandó taktikát, amit a beépített IRC klienssel online meg is oszthatunk a társainkkal. Nagyon igéretes!
    Honlap
  • Tikal #7120
    Vazze, most mentem el Star Trek-et nézni kb a beirásod előtt 10 perccel :):)))
  • Tikal #7119
    Crassus:

Fluke - Zion.mp3
  • The Garrett
    Valaki magyarázza már el nekem mi a rák ez a world war ?

• repro
    Hollandok pl most épp rendesen alázzák USAt..
  • repro
    nya megtaláltam, h mi szerint lesz a győzelelm.. ez tegnap még nem volt kint..
    - Most Kills
    - Best Fragrate
    - Most Score
    - Lowest ROE
    - Most Onlinetime
  • repro
    Ez úgy fog működni, h véletlenszerűen kiválasztanak:
    - X játékost
    - 3 mappot
    és 5 nap alatt az játékosok azokon a mappokon nyújtott teljesítményük alapján döntik el, h ki nyert.
    Ha valakit legyőznek, akkor az nem támadhat meg másikat, csak a legyőzőét.
    Amelyik ország nyer az meghódította a másikat.

Azért pár dologra egyáltalán nem találtam választ:
    - Hogy döntik L, h ki nyert??
    - Nem tudom, h pl. szavazni lehet, h kit támadjunk meg, v az is random.

Még biztos csak Tesztelik, mert tegnap pl. a germánok már túl voltak 2 meccsen, 50v50 fővel, ma meg 250v250es meccsek vannak...
    Német vs Francia helyett most sokkal jobb van...
    Német vs Lengyel....
  • [Rush]
    Elég szar lehet a melóban, ha ilyeneket találsz ki, pfffff
  • [Rush]
    áááááááá, halott az egész banda, pffffffffff
  • [Rush]
    Norbi AA-zunk má' :)
  • Tikal #7106
    bocs ha vki lelkivilágába tapostam :)
  • Tikal #7105
    ricsik: tényleg kira ez a zion-os szám, kár hogy a többi egy nagy fos, faszé kell egy ilyen filmhez örjöngős debil zenét tenni :)
  • Tikal #7103
    ööö, azt olvastam ezek még teszt mecsek, lesz még egy két ilyen... ja és hogy is lesz ez tulképpen, kidönti el melyik országot hivjuk ki?
  • zotyesz
    ja, és az első összecsapás Németország vs. Franciaország :)
  • The Garrett
    nekem ugyanez van. :/
  • Mighty_
    Ez nem egyedi, SB live problema. Sajnos asszem az 1.6-tol el van baszva a hang.
    pl. Weapons Cache-en, ha fenn vagy a secondary obj-nál és lövöldöznek a Shippingnél, te nem tudod eldönteni, hogy 1. melyik irányban, 2. milyen messze lövöldöznek. És ez nagyon suxxx :(
  • The Garrett
    Ja tényleg egyébként nemtudjátok miért szar a hang nekem SB live al?
    Összevissza szól, nem tudok tájékozódni...
  • Mighty_
    A királyok is hibazhatnak hébe-hóba...
    Kimaradt a http:// ....na puff.
  • repro
    jha, csak linkelni nem tucc!!!
  • Mighty_
    Híres lettem! A TPFF oldalán a galériában az egyik képen ott figyel a beírásom játék közben (http://www.tpff.com/images/gallery/jpg/scr003.jpg)

Boruljatok le színem előtt!
  • repro
    LOL most nézem, h közel keleten elég kevés országot ismernek ezek a trackeres dánok..
  • [Rush]
    Inkább XP-t nyomj fel a msinádra
  • repro
    Lvileg Lindult a WorldWar
  • Tikal #7090
    Most indul a játék vagy sem? Ne a system infot nézd, kit érdekel ha indul...
    Nekem is azt irja ki hogy nem vagyok up to date, közben meg 9-es directx van fenn, a játék meg simán megy :)
  • Tikal #7087
    És nem indul a játék? Ez a system info mikor jelenik meg?
    Telepitsd fel azt a directx-et amit ő ajánl, aztán visszateszed a 9-est
  • Tikal #7085
    player settings>>>view
  • Mighty
    www.fraps.com
    Csak kepet rogzit, hangot nem!
  • Belton
    nem tudtok valami ojan progit amivel tok rögziteni videot??PL:aao -ba?
  • The Garrett
    1 lama kérdés: Mouse senset hol állítok mert nem találtam