60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • geri777
    mert
    na 30 perc és kész adig ne lépjél be
  • geri777
    igen meg a nével iss azt mongyad amit az e-mailbe kaptál és megcsinálom nekeked az összes tréninget kivéve medic mert sokáig tart az na mongyad mit a jelszo amit az aa adot ?
  • Danecay
    Csináltál valmit a jelszóval mert nem tudok bejelentkezni?
  • george4
    Mikor jelenik meg az America's Army 2.7?
  • geri777
    én meg csinálom mind csak irja le az uj jelszot
  • Sadist
    Szerintem meg tudja ő maga is csinálni.
  • Sadist
    Szerintem amúgy az lehet a baj, hogy a gépeden nem menti el a profilodat. Töröld ki az America's Army/System/Save-ből a sajátneved.dat-ot és játékon belül jelentkezz be újból (ilyenkor újra lementi a gépedre az eredményeket). Ha így sem megy, akkor csináld meg konzolból indítással mindet, és akkor játszhatsz.
    Itt van a training lista:
    mout.aao
    Jump_Tower.aao
    Live_Jump.aao
    M24_Range.aao (csak akkor fog aa.com-on is látszódni, ha megvan a 36 pontod a lövészeten)
    M82_Range.aao (csak akkor fog aa.com-on is látszódni, ha megvan a 36 pontod a lövészeten)
    Medic_Training1.aao
    Medic_Training2.aao
    Medic_Training3.aao
    Medic_Field.aao
    camp_mackall.aao (csak ha már megvan a 15 honorod és minden kiképzésed)
    EandE.aao (csak ha már megvan a 15 honorod és minden kiképzésed)

• geri777
    oke töröltem a régit és csináltam egy ujat lécives aktiváljad és ird le a jelszot és megcsinálom neked az összes treninget kivéve a medicek
    vagy itt az msn nem : [email protected]
  • Danecay
    Privát ment.
  • geri777
    hát nem tom max meg nézem az én gépemen bejelenkezve mükxik e ird le nekem a telhasználo nevet és a jelszot privibe ( nyugi nem lopom ell mert nekem van egy full tréninges accuntom és 72 honoros szoval nyugotan odaathatod nem lopom ell )
  • Danecay
    Érdekes, mert ha bejelentkezek az americasarmy.com akkor ott már az első 3 trainig pálya teljesítettnek van bejegyezve. akkor most mi van?
  • Danecay
    már sikerült a konzolols mutatvány de amikor beírtam az, hogy start US_Weapons.aao akkor betöltötte a köv trainiget, az is megcsináltam, kiléptem, elmenettem de továbbra is csak a második training volt elérhető :(
  • geri777
    ö betüt megnyomod és beirod
    nem tom hogy kell e az hogy open de sztem mindegy
  • Danecay
    Minden zöld. Nem hiszem, hogy port probléma lenne mert tegap elmentette az állásomat. start US_Weapons erről éppen most olvastam és most akartam kipróbálni, csak még azt kell megkerenem, hogy gogy kell megjeleníteni a console-t :)
  • Sadist
    Semmi hibaüzenetet nem ad? Mielőtt elkezded a traininget érdemes megnézni, hogy itt a felső két lámpa zöld-e. Meg ellenőrizd le, hogy a szükséges portok nyitva vannak-e tűzfalon/routeren. Esetleg még megpróbálhatod azt, hogy beírod konzolba:
    start US_Weapons.aao és végigcsinálod ezt a traininget.
  • Danecay
    HI! All!
    Kezdő AA-s vagyok, és olyan problémám lenne, amivel mások is küzködtek a topicban leírtak szerint, de a megoldást nem találtam a gondra.
    Tehát a TRAINING-eket csinálom, és nem arról van szó, hogy nem tudom mit kell csinálni, hanem a második, Obstacle Course trainig teljesítése után kiírja, hogy gratulál meg minden és hogy elmenthetem a profilomba az állást amt meg is teszek, de miután visszalép a menübe, nem tudok továbbmenni mert csak az előbb teljesített Obstacle Course trainingre írja azt, hogy AVAILABLE. Nem tudom mit kellene csinálni, mert már 3X hallgattam és csináltam végig ezt a nagyon izgalmasnak nem mondható trainingrészt és valahányszór el is mentettem, de mint írtam nem tudok tovább menni :( 2.60-as verziót használok.
    HELP PLZ!
  • Sadist
    Boldog szülinapot Cirek :)!
  • geri777
    Menyibe kerül egy video kártya ami futtatja a Army t ??? a minimumtol a jó ig
  • geri777
    de a többi megy idéző jell nélkül is
  • repro
    Cirek
  • N3TuddKi
    Boldog szülinapot Cirek!
  • bcs78
    Szöveget tedd idézőjelbe, és lehetőleg ne használj ékezetet.
  • geri777
    1=SwapHands |say Fegyver elo -Élesiteni!
    R=Reload |say ::R::E::L::O::A::D::

ez a 2 tö miér nem mükxik ???
  • Sadist
    blind-el nem. bind-el esetleg, csak a két parancsot nem tudom, hogy beveszi-e egy gomb alá, vagy pedig az elsőt berakja a gombra, másodikat pedig azonnal végrehajta.
  • geri777
    csak igy lehet máshogyan nem ?? a játékba megnyomom a ö betüt és ott hogy blind stb.. igy nem lehet ?
  • Prank
    azt hiszem így:

r=Reload | Say "Újratöltök, fedezz!"
  • Sadist
    Megkeresed user.ini-ben az R=-t és beírod utána ezt:
    reload | teamsay szöveg
  • geri777
    leirná nekem valki hogy kell ojan blindet késziteni hogy megnyomom a r betüt és egyzsere tölt is meg ki ir egy másik szöveget ???
  • geri777
    Bocsi nem ez az ez msn [email protected]
  • geri777
    Tupac keresél fell msn : [email protected]
  • N3TuddKi
    ezzel idáig nincs is semmi baj.
    kb minden harmadik hozzászólás arról szól, hogy olvasd el a faq-t meg kattints a bannerra. ;)
  • Palinko
    bocs.most kezdek el neten játszani.ez az első játék.eddig singleztem
  • Sadist
    Jajó Csak mert admin topikban Marvin kérdezgette a házigazda acchoz a jelszót :)
  • Mighty
    Én voltam :P
  • Sadist
    Marvin, elcseszted a szép banneromat
    Rakj be még egy <br>-t az img tag mögé!
  • geri777
    köszi hát szerintem K***a yo lesz majd alig várom hogy megjelenjen csak a mozgathato jármüvek nem kelenének
  • bcs78
    Olvashatod.
  • Cat 02 #55170
    azt hittem a játékra gondolsz
  • geri777
    miér nem ?? idáig az aao.hu mindent lemagyaritot
  • Cat 02 #55168
    nem magyarítható