60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • N3TuddKi
    ahhoz, hogy játszhass nem kötelező megcsinálni a medic tréninget, csak a 4 alapot.
  • Czdano
    ja most nézem csak az elsőszámu tréninget csináltam meg (célbalövés)...de ahogy olvasgattam a magyar honlapon itt azse mindegy h gyogyitom a sérülteket :O:O:O
  • Doma #55246
    Ha feltöltötted az eredményeidet akkor elvileg mehetsz játszani.
    A hivatalos oldalon bejelentkezve meg tudod nézni hogy sikeresen elmetetted e az összes training eredményedet.

Mielőtt nekiállnál játszani:
    Játékkönyvtár/system/pbsetup/pbsetup.exe filet futtasd le egyszer hátha nem a legfrissebb a punkbustered.

Ha valami nem tiszta fent a bannerra kattintva sok infohoz juthatsz.
  • Czdano
    na megvolt a training mostmár lehet online is játszani vagy még kell már küldit csinálni?
  • N3TuddKi
    fraps 2.64 vagy 2.67 ami már nem akad.
  • bcs78
    Durva ez a pörgés.
  • repro
  • geri777
    Fraps szet már probáltam de akad és nem tudok sokat felveni csak 1-2 másodpercet jobb ötlet ???
  • N3TuddKi
  • N3TuddKi
    helyesírás érdemjegy: 1

a válasz a kérdésre, már amit kitudtam belőle bogarászni: FRAPS
  • Sadist
    Kézzel például frankón fel lehet venni a szotyihéjat, vagy más leesett dolgot. És ha ügyes vagy nem is akad bele semmibe.
  • geri777
    tudvalki ojan progit amiel játék közbe felehet veni és nem akkad töle ??
  • Czdano
    az cép..:)
  • geri777
    2391 ember és 31 regisztrált clán
  • Czdano
    haliho :) énis elkezdtem letölteni AA-t :)..kérdés: mennyi magyar játsza ezt kb? :)
  • geri777
    nem igy kültem ell csak azér igy jobban nézt ki ha tugyák kik csinálták a képet a pb nél az erdeti van de ők nem tudnak semmit csinálni mrt valmi adminak a poénjára céloz hogy vicces legyen a játék de akkoris párszor belehaltam ... szoval nem vicc ő szerverükön volt meg ő volt az admin
  • Doma #55232
    Érdekes megnézem az exifet az meg azt mondja: Software: Adobe Photoshop 7
    Ezt azért ne így küld el a pbnek lehet hogy kinevetnek :P
  • geri777
    Bocsi csak ebe nem az a érdekes hogy a vip nézi hanem hogy ez a jelenség az armyba hogy keletkezet bug vagy cheat a PB vel már felvetem a kapcsolatt ez ügybe
  • Gfreiter
    ööö... bocs...
  • Gfreiter
    Boldog szülinapot undefined!
  • CSUKA
    Mi ezen az érdekes?.. a VIP is lehet vallásos, nem?!
  • geri777
    ez a kép nagyon furcsa és nem photoshop nem fake ez egy bug vagy egy cheat ha valaki többet tud rola az irja le köszönöm
    http://www.mihclanaa.atw.hu/2.jpg
    KÉP
  • bcs78
    Ha fegyver van nála ÉS rád céloz, akkor lőjj.
  • Doma #55225
    Boldog szülinapot Armys klán!
  • spatrik
    Na,alapítottunk egy Armys klánt(nem pro,jöhet bárki,igazából csak FUN),rendelnénk egy 22-es honor servert(ez havonta lenne 780FT[rendezés majd megegyezés szerint])Na ennyi vótam akitérdekel:Msn:[email protected]
  • N3TuddKi
    ellenségek ;)
  • geri777
    Elenségek

Társak-csapatod
  • Danecay
    Hi!
    Nem akarok LAMA lenni, de a MOUT trainingen, honnan lehet tudni, hogy melyek az ellenséges bábuk és melyek nem azok, mert ilyen rövid idő alatt amíg felbukkanak nem sikerült kielemezni őket.
  • geri777
    haha gondolom egy hivatalos oldalrol nem pont cheat eket töltök le de az a kérdésem hogy mi is ezz ??
  • Sadist
    Egy-két cheatet nem akarsz letölteni? Csak úgy kíváncsiságból... Hátha magaddal rántanád az újoncot is :|
  • geri777
    hát nem tom de kiváncsi vagyok rá valki elmondaná ?
  • bcs78
    Ha nem tudod mi ez, akkor minek regeltél?
  • repro
  • geri777
    http://support.armydev.com/ regiztem ere az oldalra de ez mi re is szolgál pontosan ?
  • geri777
    nézétek meg a tracker uj hireit ott ir eröl nem csak nekünk van ezzel problema
  • Danecay
    jó adatokat adtam meg: felhaszálói nevet és jelszót kértél. Meg is adtam és utána már én sem tudtam bejelentkezni.
    Egyébkén már teljesen kezd felbosszantani a dolog, mert elküldettem mail-ben a jelszómat, miután bejelentkeztem vele, már az AA oldalán sem hozta az elvégzett trainingjeimet. Most elkezdtem az egészet az elejéről, viszont most az első trainingről nem tudok továbbléni :( Ez így nem kóser. Csak van valami oka.
  • geri777
    hát ha rossz adatokat ad meg nem tom a trénigjeit megcsinálni de sztem ez egyértelmü
  • Sadist
    Te most mi a fenét csinálsz egyáltalán?
  • geri777
    Mi a felhasználo név ird le akkor azt mert nem jo a password
  • geri777
    megváltoztatad a jelszot ??? ha igen azt irjad le privibe