60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • N3TuddKi
    amikor én jártam az elején nekem is nagyon nagyon jó volt :)
  • Strahd_
    Akkor is az Army a játék legelején volt nagyon nagyon jó :) amig nem voltak cheaterek mert nem volt olyan népszerü a játék :)
  • bcs78
    Szerintem AA esetében nem kifejezetten hasznos az ASE. Én egyszer próbáltam, de miután kiválasztottam egy szervert és rákattintottam, addig töltögette be magát az AA, mire elfoglalták a szabad helyet. Inkább a belső keresőt használom. Ha pedig ismerősöket keresek, akkor TS-en megkérdezem az IP-t.
  • trident
    Sziasztok!

Teljesen kezdő vagyok az AA-ban, egyszerűen csak szerettem volna kopróbálni, ennek megfeleően még csak tréning szervereken ismerkedem a játékstílussal, a hangulattal, a lehetőségekkel.

Viszont ha beválik a játék, elsősorban magyar játékosokkal szeretnék egy szerveren játszani.

Az ASE-ban viszont sajnos nem sikerült a szerverekre rákeresnem. megnéztem a FAQ-ot és használtam is a keresőt, így inkább csak az a kérdésem lenne: effektíven használhatom e az ASE-t az AA szerverek kereséséhez (filter kellene?), vagy felejtsem el?
  • geri777
    http://www.hnsclan.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=55&Itemid=2 jo akkor nézegesétek meg ezeket is
  • N3TuddKi
    most hogy felhívtad rá a figyelmemet én is alaposabban szemügyre vettem őket
  • Prank
    hm... a képek sejtelmesek:)
  • geri777
    Vázlatosan az újdonságokról:

3 új pálya:
    - SF SurlyBass
    - SF SnakePlain
    - Interdiction MP

Új fegyver:
    - Javelin Anti-Tank Missile

Új (vezethető) járművek:
    - Hummer
    - Stryker

Az új verzióban lehetőségünk lesz multiplayer módban a gép ellen játszani, mivel a fejlesztők mesterséges inteligenciát is beépítenek a játékba. Ezenfelül új uniformissal is találkozhatunk.

Végezetül 2 kép valamelyik új pályáról:

• N3TuddKi
    újak mindig lesznek. egy ideig...
  • Sadist
    Hasonlítsd már össze Armyban és Battlefieldben a mozgás animációkat, a HUD-ot és a robbanásokat :| Meglepő módon tök másmilyenek.
  • geri777
    hát nem tom de talán most elbaszák az army-t de szerintem sokan abba fogják hagyni sztem .
  • Nem3sis
    nem hiszem :-P
    csak modell csere volt.a többi csak szépen össze van vágva.az simán dc vagy bf42.
  • Sadist
    Hidd már el, hogy valódi. Szerinted lecserélik a modelleket, az effekteket, a HUD-ot, a fizikát, a fegyvereket, vagy pedig inkább átírják a mapot AA alá. Ha kicsit keresgélsz, lehet olyan videót is találni, amiben egy star trekes űrhajó van, valahol kinn a világűrben és ott tesztelik a játék fizikáját, hogy súlytalanságban hogy repülnek az emberkék egy robbanástól.
  • Czdano
    a látlahatlanságot kihagytad
  • Nem3sis
    99% hogy fake. Pontossan úgy néz ki mint desert combat csak modelleket cseréltek.
  • Czdano
    100%
  • Sadist
    Én inkább sírnék, mert ha ezek a szarházik egy BF 1942-es pályát át tudnak írni Army-ra, akkor az aimbot, wallhack, repülés, végtelen lőszer, halhatatlanság már gyerekjátéknak számít.
    http://video.google.com/videoplay?docid=1610579180406743598&q=smirl
    Régebben láttam valahol egy videót, amin büszkén mutogatják a botjuk képességeit. Szóval szánalmas egy banda.
  • Czdano
    loál battlefield 1942 el alamein map
  • Nem3sis
    sztem ez fake
  • geri777
    http://www.youtube.com/watch?v=kypnM2FpcFo&NR

http://www.youtube.com/watch?v=FesGxNlBejo&mode=related&search=Americas%20Army%202.7

Hát én ezeket nem igy képzeltem ell !!

• CSUKA
  • Doma #55267
    Nem tudom hogy sírjak vagy örüljek...
  • Strahd_
    Csak a Slow béna :P
  • N3TuddKi
    aramyköpés az utókornak.
  • CSUKA
    lol.. K ismerős volt.
  • Czdano
    ja oké :))
  • Sadist
    De :D
  • Belliar
    Hepíííí Börzdééééj Túújúúúú magamnak:D!
  • CSUKA
    Ami az aláírásodban, azt nem én írtam
  • Sadist
    Felveszel egy fegyvert, bemész, lelövöd a rosszfiúkat, kijössz.
  • Czdano
    a 4edik traininget (vmi houseshot izé) hogykell megoldani? magyar honalpon nem találtam semmit rola :S
  • patacsi HUN
    A Másfél tényleg király banda :) művészetük komolyan formálta az AAO.hu grafikai megjelenését! Tényleg ott a helyünk!
  • Prank
    lőni:)
  • N3TuddKi
    szálLni, pusztítja, el, együtT
  • repro
    csak picit off:
    Augusztus 2-án, szerdán lesz az A38 a Blue - Lépj tovább elnevezésű, ingyenes koncertsorozatának következő állomása, melyen a Másfél és a Deti Picasso lép fel. A bejutáshoz előzetes regisztráció szükséges, mely az A38 honlapján megtehető. A Másfél Magyarország egyik legnépszerűbb és legstabilabb zenekara, instrumentális zenéjére a kortárs repetitív zene éppúgy hatott, mint a drum and bass, a metál vagy a funky.

Jíííhááá ott a helyünk
  • geri777
    de sf artic ott bele is lehet szálni és löni :P 2db RPG-7 rakéta pusztitja ell veled együt :D
  • N3TuddKi
    de arra nagyon jó néha...
  • Marvin
    Hát ez örvendetes, de eddig egy darab jármű sincs a játékban, ami fedezéken kívül jó lenne bármire.
  • Czdano
    viszont aza jó h a jármüfelismerést lehet alapbol megcsinálnám kitünőre mert battlefield 1942 desert combatba ugyanezek vannak
  • Czdano