60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • CSUKA
    Az jó... Én csak admin lennék. Sokan szeretnek 1v1ezni,de nincs normális szerver rá. Mindig bejönnek mások stb. Azt írja ki a "szerverem", hogy a PBnek régi verziója fut és mindenkit kidob. Na mind1. Ha lesz aa.hu (mert most vmiért nem megy), akkor utánnanézek.

thx
  • bcs78
    1v1-hez elég. Inkább az lehet gond, hogy ha te is játszol, akkor az lagot okozhat.
  • CSUKA
    És az online admin sem megoldás, mivel az admin is ott van sec accountal.

Egy 1megás adsl-el érdemes 1v1 szervert üzemeltetni? Vagy már a feltöltés ahoz is kevés?
  • Czdano
    ugylátom ez a játék "kicsit" bonyolultabb bf 1942nél :DDD [elakadtam a house shotnál:D)
  • bcs78
    Mégvalami: ha felmész egy szerverre, és nagyon szív a csaptod, ne keseredj el. Maradj a szerveren és játsz. Ne kezdj másikat keresni. A helyzet mindig változik. Egyszer fent, egyszer lent. Jön egy-két jó játékos hozzátok és egyből fordul a kocka. Ráadásul ahogy telik az idő, úgy jössz rá, merre mennek a többiek, hol jöhet ellenség. Ha 10-20 percenként szerverről szerverre ugrálsz, akkor nem lesz időd felvenni a ritmust.
  • trident
    Köszönöm, próbálkozom majd, ezt a stílusú és fajta fps-t eddig nem preferáltam, ugyan az általam játszott German Front mód messze realisztikusabb mint az "alap", de természetesen más-más a két játék közti koncepció.

Mindenestre hangulatos mindkettő, de tetszik az AA-ban is, hogy "feszültebb" a játék, kevesebbet lehet hibázni, apróságokra is oda kell figyelni és ha kell, akkor kúszni kell percekig.
  • Sadist
    Training szerverekkel az a baj, hogy oda is néha becsődülnek a másod/harmad/n-ed accountokkal, csak hogy legyen egy kis olcsó kill.

A további kérdésekre a válasz:
    Minden pályán más a feladat, és csak azt lehet csinálni. Nincs DeathMatch, CTF, vagy hasonlók.
    Az összeállított fegyvert akkor használhatod, ha megvan a 15 honor, az SF kiképzések, és SF pályára mész föl, ott pedig C 18-as posztot választod.
    Tűzmód az teljesen pályafüggő. Közelharcnál, épületharcnál a "locsoló" technik a bevált. Csak célkereszttel célzás és szórni, lehetőleg mellkas tájékra. Lassabb pályákon, ahol a távolságok is nagyobbak valamivel, ott az egyes lövés messze pontosabb, mint a sorozat. Most már a automata tüzeléssel nem lehet egyet-egyet lőni, mert mindig 3-as sorozatot lő akármilyen rövid kattintásra is. Szóval ilyenkor váltás egyes lövésre, célzás ironsightal, ha van lehetőség megvárni a légzési ciklus elejét vagy végét és tűz.
  • trident
    Köszönöm az infókat, a faqot böngészem!
  • bcs78
    Minden pályán csak egy adott típusú feladat van. Nincsenek pályafüggetlen játékmódok. Vagy elfoglal, vagy elpusztít, vagy felvesz és elvisz, esetleg testőrködik.

Egyéni fegyvereket használhatod, további infó: lásd FAQ.

Fejlövés = halálos, testlövés = kettő-három találat halálos, végtaglövés = kínzás. Fegyverenként változnak a találati értékek. Hosszű sorozat = nagy szórás, rövid sorozat = kisebb szórás, egyes lövés legkisebb szórás. Plusz: ha a cél messze van, akkor minél lejjebb vagy, annál biztosabb (értsd: guggol, hasal). Bővebb infó: FAQ.

Jótanács: lassan járj, figyelj, hallgatózz.
  • trident
    két=három...:D
  • trident
    Köszönöm a tippeket, jó a beépített kereső is, csak ismerkednem kell még vele. Mivel más a stílus mint amihez szoktam, ezért főleg training szerveren próbálkozok, néha egy-egy publikon.

Sok kérdés van a fejemben, de most inkább két kérdés:

-vannak e pályafüggetlen játékmódok, vagy pedig minden pálya egy-egy önálló, feladatorientált részegység?
    -A főmenüben az egyéni fegyverset állítgatásokat multiban használhatom e, vagy standard felszerelés van?
    -a célzás-találat-sebzési rendszerrel most ismerkedem, van valamilyen tipp a kezdőknek? Pötyögtetve vagy rövid sorozatokkal érdemes gyakorolni?
  • [Rush]
    sztem ez felejsétek el, hogy csak magyarokkal szeretnétek játszani, mert 100ból 1x van ilyen
  • Palinko
    hol találok servereket,mert ami az americasarmy.hu n vannak,azok estére kiürülnek...szóval nincs hol játszanom :( pl. most nincs senki.és nem találtam máshol szervert...
  • geri777
    ezt nekem valki leforditaná nagyon szépen köszönöm
    ASSAULT

1. Situation: A known terrorist cell has set up
    a base of operations in a small border village.
    Intelligence reports confirm they are planning a
    synchronized bombing strike at several different civilian
    landmarks. Intelligence also reports that high level
    sensitive information (PRECIOUS CARGO) pertaining to this
    bombing strike is being kept at this location.
    2. Mission: Secure the precious cargo located in
    building DELTA 683 at vicinity grid 22635986 and then proceed to extraction point.
    3. General Instructions:
    a. Enemy Forces: Squad sized unit armed
    with assault rifles, light machine guns, and advanced
    marksmanship support.
    b. Friendly Forces: One squad from the
    172nd Sep. Infantry BDE. with advanced marksmanship
    support.
    c. Terrain: Two small desert villages
    made up of 1-2 story adobe structures. The villages are
    separated by dirt roads and are surrounded by open fields
    void of much cover.
    d. Rules of Engagement: Use of force
    authorized against all positively identified enemy
    combatants. Be aware that there are other non-combatant
    personnel in the area. Minimize harm to local
    infrastructure.

DEFENSE

1. Situation: Having just secured important high
    level information within a remote border village, a defense
    must be set up to secure the village and the sensitive
    information contained within it. Intelligence reports that
    a terrorist counter-attack is imminent.
    2. Mission: Defend the intelligence information
    located in building DELTA 683 at vicinity grid 22635986
    from falling into enemy hands.
    3. General Instructions:
    a. Enemy Forces: Squad sized unit armed
    with assault rifles, light machine guns, and advanced
    marksmanship support.
    b. Friendly Forces: One squad from the
    172nd Sep. Infantry BDE. with advanced marksmanship
    support.
    c. Terrain: Two small desert villages
    made up of 1-2 story adobe structures. The villages are
    separated by dirt roads and are surrounded by open fields
    void of much cover.
    d. Rules of Engagement: Use of force
    authorized against all positively identified enemy
    combatants. Be aware that there are other non-combatant
    personnel in the area. Minimize harm to local
    infrastructure.
  • bcs78
    ...és persze a HGF, meg a FOD szerverek is (bocs).
  • geri777
    felmész egy Ts servere és (magyara) és ahol sokan jácanak oda be mész te is
  • bcs78
    Általában ott folyik az élet, ahol lehet honor pontokat gyűjteni, azaz a honor szervereken. Magyar szerverek közül egyedül a PFCS ilyen.
  • K Ace
    Magyar játékosokkal hol lehet találkozni? Mer a magyar szerverek fele nem működik vagy üres. Egyedül a pfcs szerveren látok játékosokat.
  • [Rush]
    pákk
  • Sadist
    Az meg a másik :D
  • Prank
    vagy 500 órányi játékból vágta ki az egészet:)
  • Sadist
    Van közte jópár mákos lövés is (pl. 20 méterről távcső nélkül), de ügyes. De tuti, hogy a monitorára ráfirkált filccel egy célkeresztet, mert csak "érzésre" nem lehet ilyen pontosan lőni.
  • Nyers
    Wedge on UA - Vélemények?
  • Doma #55305
    Remélem olyan lesz mint az életben; jogsi 16+
  • Nyers
    Mert? A medic szerep is egy nagy "hold action key" azt sanyi, mégis kemény tréning van hozzá, remélem korrekt vezetési téma is lesz.
  • geri777
    Lehet
  • Czdano
    lekell tenni a jogsit :D
  • geri777
    hát nem hiszem gondolomk nem lesz nehéz mert max vezetni kell tudni elöre menet hátra menet kanyarodni aztán kész a tesz

repülni talán nem kell
  • mstummer
    Naja...remélem teszt, aztán vmi dúrva akadálypálya :)
  • Sadist
    Miért, azt is meg kell tanulni nem? :| Remélem jó nehéz lesz, hogy ne vezethessen minden jött-ment balfasz járművet :)
  • geri777
    lesz külön tréning a vezetéshez hát ez téleg lol
  • alma2
    bahh pedig azzal probalkoztam, biztos valamit elirtam
    koszi szepen !
  • Doma #55296
    AltFire
  • alma2
    ahhh, valaki arulja el nekem mi a command neve, amit bindolni kell, hogy tudjam a fegyverem firerate-jet allitani, leszedtem a kozepso gombrol, es keptelen vagyok megtalalni a menuben :)
    thx
  • Sadist
    Jó, de attól még nekem van igazam :P
    Gondolom ez is egy másik játék és csak a modelleket cserélték le benne:
    http://video.google.com/videoplay?docid=-9208502440438061586&q=America%27s+Army
  • trident
    Köszönöm!
  • Nem3sis
    akkor menj és játsz vele :-d
  • N3TuddKi
    nem a tetrisét?
  • Prank
    szerintem meg a super mario motorját használták hozzá...
  • Nem3sis
    nem vitatkozok, mert nincs értelme. te így látod én meg úgy. :-P