60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [HUN]Stravinsky
  • PsychoStarfish
    Kicsit késöbb, most film asszonkával.
  • [HUN]Stravinsky
    Jön vki jáccani?
  • [HUN]Stravinsky
    Jön vki jáccani?
  • PsychoStarfish
    Ahmed!!! Megent bebetonozzalak? :D:D:D:D
  • PsychoStarfish
    Válaszoltunk nem? De. Tessék. Eddig még emberien ment a vita, de most már ez sok. Csókolom.
  • Viharmadár
    Nekem az apukám azt tanította,hogy válaszoljak ha kérdeznek.Még ha valaki nem a megfelelő hangnembe teszi akkor is.
  • Slow
    oks
    én bef.
    bocs többiektől, de ez a kis habocska kellett a tortárol...=)
  • [HUN]Stravinsky
    Ja,kéne jáccani!
    Már komolyan kezdem unni a nyafogást!
    Hol jáccunk?
    Ts?
  • Slow
    muhhahahaaaaa
    leírta=)))))
    leííííírtaaaaa=))))))))))
  • Viharmadár
    Still éppen itt van nálam és örjöng,hogy nem tud írni.De gondolom te ezt is jobban tudod és nyilatkozhatsz az Ő nevében is.
  • Viharmadár
    Nyomorék,görény van még valami a tarsolyodban?Vagy ezt is magyarazzam el mit jelent?
  • Viharmadár
    Nem engem parasztoztál le te kis okos,hanem Still-t.Azt mondtad,hogy nem szereted az álltalánosítást,én se.Maximum a magad nevében nyilatkozhatsz.A Viharmadár az nem görény.Az egyik madár a másik emlős.Látom a biosz se megy ma.Ez van.
    Az FPS egy röviítés : First Person Shooter.Nincs kedvem leírni pontosan ez mit jelent.De ha szükséges tudok neked ajánlani link-eket.
  • Slow
    Stillel nincs baj, leesett neki a dolog
    --->
    StilI tegnap 17:53 #8690
    "Jó Psycho legyen tied az utolsó szó...
    Slow ne aggódj énis röhögök :o)))"

csak ez a nyomorék nem bírja felfogni....
  • [negativ] Cirek
    game?
  • [negativ] Cirek
    roger
  • [HUN]Stravinsky
    Már niccsen egy szál hajam se
    Haggyátok már abbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • [negativ] Cirek
    mi van HUN?? beszóltál?

na de télleg, fejezzük abba, ez nem az a fórum ahol flame-elni kell!
  • Slow
    ismerem a HUman klánt, azért kérdeztem te szuperman... pfff még hogy én vagyok lassu...
    kérlek írd ide a hozzászólás számát, amikor azt mondtam rád, hogy paraszt vagy...
    kösz

ha nincs meg akkor most utólag ideírom: paraszt vagy, de nagyon... így most nem kell bocsánatot kérned, te kis görény
    nem hiszem, hogy bárkinek itt szimpi lennél

mi az az FPS? te tudós... írd ide, ha mered...
    hehe
  • [negativ] Cirek
    mingyá 42 lesz.. :D megyek is vmi officialra...
  • [negativ] Cirek
    *egy picit
  • [negativ] Cirek
    akkor most szerintem kérj bocsánatot, mert amit ti csináltatok Stillel az volt az "igazságtalanság" és indokolatlan kötözködés...

Tehát most nem komálod magad.
    Fejezd be gondolkozz ehy picit és kész.

Én Bocsánatot kérek mindenkitől Ha bunkó voltam akár game-ben akár itt.
    Still ha benn voltam a szerveren és nem válaszoltam Bocsi, de vszínü nem láttam, ezért nem reagáltam.
    Vita részemről lezárva.
  • Viharmadár
    Természetesen nem te irtál bannolásról.de a korretség kedvéért jegyezném meg itt olvashatsz róla: # 8645.
  • [negativ] Cirek
    most jól megmondtad.....
  • Viharmadár
    Amennyiben ez a bejegyzés nekem is szolt olvasd el,ha nem tárgytalan.Megynugtatlak nagyon jól tűröm ha jobb képeséggű,ügyesebb vagy csupán szerencsésebb játékostársaim lelőnek.Ellenben az indokolatlan kötözködést és igazságtalanságot nem komázom.
  • Slow
    na itt a Cirek a 41 honorjával...
    pffff
    most beszoltá'? baaaa...
    ;)
    (nem bírod má' abbahagyni szló?)
  • [HUN]Stravinsky
    Kedves Still,Spirit és a NAGYmenök!
    Hanyagoljuk má a szardobálást,oksa?
    Ha van kérdésetek,kérdezzetek!
    Én szívesen segítek!
    De a felesleges csipkelödéstöl már kihullik a hajam
    Elöre is thx
  • Viharmadár
    Kedves Slow.Méltó vagy a nevedhez,lassú mint egy elhízott panda.Most sértegettelek.Az előbb még nem .De ez semmi nem volt a te "paraszt" és "szarom le" stílusú irodalmi kifejezéstáradhoz képest.
    Kedves kérdésedre elmondom, hogy az FPS játékokban bevett szokás a klánalpítás.Klánba tartoznak azok a játékosok akik nek hasonló az elképzelésük és jól kijönnek egy mással.Természetesen az se nagy hátrány ha jól tunak együtt játszani és szórakozni.A HU.man egy klán.A nevem előtt ez a felirat azt jelenti,hogy én is a klán tagja vagyok.Remélem elég szájbarágós vóltam,mert ezt még a 10 honorosok is tudják külön magyarázat nélkül.Ha mégse menne a dolog,javaslom fordulj pszichiáterhez.
  • [negativ] Cirek
    Srácok álljatok már le

Still: AA-ban a magyar szerver nem olyan mint a többi gammában hogy csak magyarok nyomnak rajta
    itt általában több a külföldi mint a magyar.
    örülök ha bemegyek és rajtam kívül van még max 1 magyar...
    a többi meg szlovák, horvát, lengyel, osztrák, meg amcsi.

azok meg szép hogy nem válaszolnak neked mert fingjuk sincs hogy mit mondasz.
  • Slow
    jaj dehogynem...
    Still meg V.madár mostantól a haverom és benneteket utállak
  • Slow
    kappe, letisztáztuk, nem rejszol, zizeg...grrrrrrr
  • PsychoStarfish
    Akarom mondani Bundy. Lemaradt az a hülye n.
  • PsychoStarfish
    Asszonka is beyrt neked Budy látod? :D
  • PsychoStarfish
    Babee:de rossz vagy:D
  • Slow
    na jah ;)
  • PsychoStarfish
    Slowci. Este gamma?
  • Slow
    ne foglalkoznak vele, hogy mit írtál, csak megy a flame, biztos beszáradt a sperma...;)
  • PsychoStarfish
    Én nem azt mondtam, hogy bannolva lesz meg csalni fog. Olvasd vissza. Azt írtam, hogy: "az ilyen mentalitású emberek mint te (Mentalitás terén Still-re gondoltam) Lesznek a csíterek. Bannolásról meg szó sem volt!!!
  • Slow
    nem szép tőled, hogy ezek után még sértegetsz, pedig én nem tettem ezt veled, de a te bajod
    mi ez a HUman dolog? HUman Josy, HUman Killer? egy család? vagy nyúlod a nevület? vagy csak véletlen?
    szevasz te viharmadár
  • Viharmadár
    Mire ugrasz te ?!Mikor én ezt a bejegyzést írtam Still már megkapta,hogy banolva lesz és csalni fog.Miről brekegsz te itt!
    Halacskának nem kell mentegetőznie,mert ninc s miért.De tőled lassan kijárna egy bocsánatkérés,mert ha Still agresszív te psychopata vagy.Üdvözöllek:
    Vihamadár