60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • N3TuddKi
    nem láttam még, hogy ilyen tömören fejezed ki magad :)
    biztos nagyon értelmes fiatalember lehetett...
  • N3TuddKi
    mivót?
  • bcs78
    Pikk-pakk kitörölted. :) Gyors voltál, mint Baumgartner Zsolti.
  • Sadist
    Gyorsabb voltál :P
  • bcs78
    Anyád.
  • bcs78
    PFCS - 195.228.156.230:1716
    HGF - 194.149.10.103:1716
    FOD - 87.229.7.135:1718
  • bcs78
    HGF a harmadik magyar honor szerver.
  • Sadist
    Most mondanám, hogy nézd meg AA.hu-n a servers részt, de kis technikai gondja van :)
    Magyar szerverek közül úgy tudom a PFCS, a FOD, meg még egy harmadik honoros. Nem honorosok közül csak az SFH-ét ismerem, de biztos van több is. Ezeket keresd név alapján. IP-ket sajna nem tudok.
  • Lord RZA a PUNK
    szasztok , ma kezdtem a játékot és elértem a 11es honor szintet, egyedül a Border pályán tok "játszani" a többin szart se látok XD nah szal egy magyar szerver kéne hogy legyen kitöl tanulni :)
  • heystumafly
    jáááájjj, de:D
  • Sadist
    http://americasarmy.hu/spawn_point.php
    így sem jön be?
  • bcs78
    Akkor nem tudom, én most írtam oda a fórumba.
  • heystumafly
    de nem mintha nem probáltam volna mivel én mindig azza lpróbálom
  • heystumafly
    az sem jó
  • bcs78
    próbáld az americasarmy.hu-t
  • heystumafly
    csak neke mnem jön be az aao.hu?
  • Doma #55392
    Jah win reinstall az roszabb mint venni egy új gépet
  • Sadist
    Nem voltam már egy ideje, mert gépcsere is elkéne már. Vagy minimum egy win reinstall, de ahhoz meg lusta vagyok :|
  • Doma #55390
    Te se mostanában voltál online...
    Vagy bauerként küzdesz azért?
  • Sadist
    Úgy körülbelül Ezzel az accountos dologgal kezdetektől könnyebb dolguk lett volna, ugyanis ha valaki játszani akar, akkor ígyis úgyis be kell jelentkeznie, akkor meg csak elég egy lista az online játékosokról. Voltak szerintem már ennél sokkal ötletesebb dolgok is, amikkel fel lehetett volna dobni a játékot. Elég csak beleolvasgatni aa.hu fórumba. De hát ármiéknál biztos jobban tudnak mindent
  • Doma #55388
    Mióta várunk erre? 2.0 óta
  • Sadist
    "v2.7 will also bring in-game buddy lists and favorite servers so it should be easier to find and join up with other like-minded players. ;)"

Végre valami pozitív fejlesztés is.
  • KicsiPistike
    Nincs gond csuka, de azért kösz, bár mégnem próbálta az ismerős kívűlről a szervert. Csak Dörner Gyuri félrenézett kicsit
  • CSUKA
    Ha látszódik a szervered a listában, akkor nézd meg ott az ip-det.
    Nekem is a routeremtől független ip-t adott. Sőt.. amit én aztam meg ip-t, sem fogadta el. A Szerverfilters-ben kapcsolj ki mindent, és név alapján rakd sorrendbe a szervereket. A te szerverednek csak egy PunkBuster jele lesz. A listán szereplő ip-t add meg az ismerősöknek. Működnie kell.
  • bcs78
    Áh... valóban.

Nekem is csak egyszer jött be. Nem birja az oldal a terhelést. Olyan mint az ország kicsiben: van, van, de szarul működik.
  • KicsiPistike
    Nem a routerrel van baj, hanem a te 55377-es America's Army 2.7 híd-as hozzászólásodra írtam, csak ezt elnézted.

(A routeren szépen keresztüljön egyéb állítgatás nélkül is.)
  • mstummer
    Loool....késsz h már ezt is felrakták oda :D
  • blackparty
  • bcs78
    A routerben konkrétan meg kell adni, hogy melyik belső gépen megy ez a szerver, és a megfelelő portokat engedélyezni. Van valami olyan konfig benne, hogy Server Application. Ott meg kell adni, hogy pl a 192.168.1.2-es IP a szervergép és akkor a 1716, 1717 és a 20045-ös UDP és TCP portokra érkező külső kérelmeket oda továbbítsa. Egyébként ha ezt nem adod meg, honnan tudja szegény router, hogy mit csináljon a beérkező forgalommal?
  • KicsiPistike
    Nem jön be.
  • KicsiPistike
    1000kössz. Megoldódott a belső gépekről való bejutás (a belső IP-t a belső-nem szervergépről nem próbáltam, hogy nem is jutott eszembe amíg nem írtad!), még a külső az hátravan, de mostmár nem lehet baj.
  • bcs78
    Ez melyik hülye volt?

America's Army 2.7 híd
  • bcs78
    127.0.0.1-el nyilván csak a saját gépedről tudsz belépni, mivel az minden gép esetében saját magát jelöli.

Ha másik gépről akarsz fellépni, akkor nézd meg mi a belső IP címed. Valami 192.168.1.? lehet valószínűleg. A router esetében a ? általában egyenlő 1-el, utánna jönnek sorba a hálóba kötött gépek (.2, .3, satöbbi).

Az Internet felől pedig megint más IP círe kell kapcsolódni. Ezt a router konfigjában tudod megnézni, vagy valamelyik IP cím ellenőrző honlapon (wingwam, satöbbi). És persze meg kell nyitni a szükséges portokat a routeren.

Összefoglalva:
    Szerver gépről játszani: open 127.0.0.1
    Belső hálózatról, "routeren belülről" játszani: open belső szerver IP cím (pl 192.168.1.2)
    Internet felől, "routeren kívülről" játszani: open külső IP cím
  • KicsiPistike
    Más (nem otthoni) internetes géppel még nem próbáltam hogy azzal mi a helyzet, talán majd ma.
  • KicsiPistike
    Figy! Annyira hülye azért nem vagyok, hogy nem olvastam volna el.
    Csakhogy ha a saját szerveremre akarok belépni akkor nem a szerver ip-je kell, hanem a 127.0.0.1, szóval az nincs benne a FAQ-ban, vagy nagyon eldugták hogy nem vettem észre.
  • KicsiPistike
    Már nem az a gond amit elözőekben írtam, azt megoldottam. AASM-nel csináltam és látszik is a szerver Army szerverek közt, én be is tudok rá lépni adminként is, meg játékosként is. Csakhogy más játékos nem tud!!! Az is kérdéses számomra: hogy routerrel van megosztva a net, ha a másik otthoni gépről is beakarok lépni akkor hogyan lehet? Mert a 127.0.0.1-es IP-vel a másik gépről nem tudok, csak azzal amelyikkel a szervert futtatom.
  • Doma #55372
    Te kis te
  • Nyers
    Azért, hogy ilyen véleményem legyen, kellett kicsit játszanom is, csak nem a trackeres acc.el
    like Mátyás királyunk
  • Doma #55370
    Te sem vagy már mai gyerek
    Last online - Time | Map: 2005.07.19. at 13:22 on Mout McKenna
  • Sadist
    Jé, tényleg nincs benne
    Idézet FAQ-ból:
    Admin parancsok
    open xxx.xxx.xxx.xxx?password=adminjelszó - Adminként csatlakozik egy szerverhez. Az x-ek helyére értelemszerűen a szerver IP-je kerül.