60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • zotyesz
    Itt van, hogy miért kapta:

RABEL, LASZLO

Rank and organization: Staff Sergeant, U.S. Army, 74th Infantry Detachment (Long Range Patrol), 173d Airborne Brigade. Place and date: Binh Dinh Province, Republic of Vietnam, 13 November 1968. Entered service at: Minneapolis, Minn. Born: 21 September 1939, Budapest, Hungary. Citation: For conspicuous gallantry and intrepidity in action at the risk of his life above and beyond the call of duty. S/Sgt. Rabel distinguished himself while serving as leader of Team Delta, 74th Infantry Detachment. At 1000 hours on this date, Team Delta was in a defensive perimeter conducting reconnaissance of enemy trail networks when a member of the team detected enemy movement to the front. As S/Sgt. Rabel and a comrade prepared to clear the area, he heard an incoming grenade as it landed in the midst of the team's perimeter. With complete disregard for his life, S/Sgt. Rabel threw himself on the grenade and, covering it with his body, received the complete impact of the immediate explosion. Through his indomitable courage, complete disregard for his safety and profound concern for his fellow soldiers, S/Sgt. Rabel averted the loss of life and injury to the other members of Team Delta. By his gallantry at the cost of his life in the highest traditions of the military service, S/Sgt. Rabel has reflected great credit upon himself, his unit, and the U.S. Army.

• zotyesz
    Csak egy kis érdekesség (a Ranger Handbook-ból):

Ranger Medal Of Honor Recipients
    ...
    Rabel, Laszlo Staff Sergeant Nov 13 1968 74th Infantry (LRRP)

Kicsit magyar hangzású a neve, nem?
  • Al Bundy23
  • Gyadi
    Mé' nem az vagy? :)))
  • Al Bundy23
    Srácok nem lesz valamikor valami össznépi Army találkozo?? :)
  • Al Bundy23
    vagy intelligens töltények!
  • [Rush]
    LAG, PING, STB.......
  • sniper*
    hogy van az, hogy én közvetlen közelről leadok egy sorozatot az nmyre ő meg negfordul és egy lövéssel végez velem?
  • Al Bundy23
    ja,de azért nem kell lecsiterezni engem!!
  • Gyadi
    Deszar! Ma voltam egyet Bridge SE-n, és többször belaggolt vagy 10 masodpercre, először azthittem hogy meghalt a server, de kiderült hogy csak nekem volt ilyen, pedig 100 körüli volt a pingem.
    Egyszer leestem egyszer pedig lelőttek.Marha idegesítő volt...
    Egyik nap volt Rush-nak is ilyen, mitől lehet?
  • Corv_[HUN]
    Bazz ma kis cheaterrel találkoztam max16 játékosos pályán voltunk bent kb 14-en. Az ellenfélnél 2 sniper, és a távcsőben az egyiknél egy M82-t látok mégcsak nem is SVD-t. A fejlövés meg sem kottyant neki aztán mikor szólok hogy cheater még megkérdezi hogy kicsoda és miért. Rohadjon meg az összes ilyen.
  • Al Bundy23
    Very nagy LOL :)
  • PsychoStarfish
    Én understand what u mondasz, de you meg lesz raped by én az Army-ban ha ilyeneket sayinelsz. Mennyé back to (the future) 3D sTudio és csináld a your stuff.
  • Al Bundy23
    na idefigyelj te Rabbit of the Buzeráns , nem nyomni itten the vakker, because, én do valami very durva thing to your Fej :)))) Do you Érted?
  • PsychoStarfish
    Te kecske (Bundy) megent STILLszerűségeket mekegsz? Ehh. Remek kecskeverseket remekelsz? Ehh Na jó ez gáz volt :D
  • sniper*
    Al az életben könnyebb
  • AirborneRanger
    Beépített xp-s van csak azon kívül semmilyen tűzfalam nincs.
  • Al Bundy23
    jaj gyerekek most veszem észre, hogy elég STILLszerü vagyok. Botsánat
  • Al Bundy23
    LOL egy sniper nevű (mr aki annak hivatja magát) gémernek nincs meg a SNIPER "tanfolyam"??? LOLLER
  • patacsi HUN
    ha jó vagy a training-en több a kezdő honorod
  • patacsi HUN
    azért csak 36 kell mert néha csal :))
  • sniper*
    ha a lövészeten elérem a sharpshooter szintet, annak van jelentősége? a sniper szintet nem sikerül elérnem, szerintem a gép néha csal
  • patacsi HUN
    time ??
  • [HUN]Stravinsky
    Na,most már bejönnek
  • Dexa
    majd gyertek
    official E 166
  • patacsi HUN
    = neked jön az 1.9 nekünk meg nem LOL... :))
    szolgáltató problem ?? nekem axelero(lol)
  • Al Bundy23
    jaja pöccselnek a fijjuk
  • [HUN]Stravinsky
    akkor format c: ???
  • zotyesz
    Nálam látszanak a szerverek, és van amelyiken még játszanak is.
  • [HUN]Stravinsky
    jaja,nekem nem jön be 1server sem!
  • patacsi HUN
    má mindenki 1.9 csak mi maradtunk máig harcoló alakulatnak :((
  • patacsi HUN
    nekem látszanak
    ezt kérdezed ?
  • PsychoStarfish
    Nálam látszanak a szerverek, csak nincsenek rajtuk :D
  • [HUN]Stravinsky
    Mi a rák van?
    Tudja valaki?
  • Al Bundy23
    :)))))))
  • patacsi HUN
    én inkább nem tennék kárt a monitorotokban a véleményemmel :))))
  • Al Bundy23
    szerintem meg
  • [HUN]Stravinsky
    akkor
  • sniper*
    köszi
  • sniper*
    nem jön be egy sem