60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gyocsika
    Erre én is gondoltam de légyszi egy kicsit szűkitsük a kört!
  • Sadist
    Internetről.
  • Gyocsika
    Honnan tudom leszedni?
  • Sadist
    Jóhogy, a szerverek 99%-a már átállt 2.7-re.
  • Gyocsika
    Ti már használjátok?
  • Cat 02 #55444
    nem tegnapelőtt ?
  • Doma #55443
    Tegnap jelent meg!
  • Gyocsika
    Mikor lesz 2.7?
  • Cat 02 #55441
    és lehet csak botok ellen botokkal nyomulni ?:)
  • bcs78
    Lesz új pálya, amin lesz Hummer, Javelin, és egy rakat bot.
  • Cat 02 #55439
    akkor végülis a2.7 ben lesznek botok ?:)
  • stupido
    ezer köszi :)
  • Sadist
    Szerver keresőben átlagos honorra keress! Pl. beírod, hogy 20, akkor csak olyan szervereket fog kiadni, ahol az átlag honor 20 körüli.
  • bowden
    Köszi ez bevált, közben szomorúan olvasom a kommenteket mert épp olyan játékot kerestem ami reálisabb mint a cs vagy a cod2 amiben tonnányi felszerelést cipelő katonák gumilabdaként pattogva lőnek le 1km-ről:)
  • Sadist
    Vagy ott van a Raven Shieldes menürendszer. Ha a pálya egy pontjára nézel és megnyomsz egy gombot, akkor a csapattársaid odamennek. Ha tovább tartod nyomva a gombot, akkor előjön egy kör alakú négyfelé osztott menü, ahol kérheted, hogy dobjanak a területre egy villanógránátot.
    Szerintem már ennyi fejlesztéssel is messze többet lehetne javítani a csapat orientáltságon, mint a humweeval, javelinnel, radarral meg egyéb marhaságokkal.
  • stupido
    Hi all!

Nekem csak annyi volna a kérdésem, hogy van olyan szerver, ahol tapasztalatlanabb emberek (ÉN ) tudnak gyakorolni?
  • Sadist
    Akkor a BF2-ből pl. átvehették volna a kommunikációs felületet. Ott lenyomsz egy gombot, és előjön egy átlátszó menü, amiről mindent el lehet érni, attól kezdve, hogy ellenséget láttál, az utánpótlás kérésen át a támadás parancsig. Mindezt picit begyakorolva egy másodpercen belül, és nem kell mindig a számbillentyűket keresgélni a billentyűzeten.
  • Nyers
    Sztem meg egyszerűen a fiatalabb réteget célozzák meg ezzel. Megy a Hummer, mindenkinek a hátán Javalin, idióta térkép radarral és jóval egyszerűbb játékmenet. Sok új játékost fognak ezzel magukhoz vonzani, de emiatt épp azok a playerek fognak lelépni akik a keménymagokat alkották (és egyben életbentartották a játékot). A fórumokat már nem is lehet olvasni, mert az újvonalas gamerek elnyomják a régiek hangját és szinte nincs is kritika, csakhogy milyen jó lesz ez az egész.

Úgy gondolom, hogy 2.2 fölött a játék elindult a CS felé, most irányt váltott, a BF2 a cél ...
  • Lord RZA a PUNK
    lol, de most télleg
  • repro
    ne kattints rá az exe-re, hanem használd a WinZip-et (vagy bármi más zippelőt) és csomagold ki valahova. Ezután ott futtasd a setup.exe-jét (lehet, h nem ez a neve)
  • bcs78
    Azon gondolkoztam, hogy vajon miért megy el ilyen irányba a fejlesztés. És az jutott eszembe, hogy - szerintem - a Hadsereg erősíteni akarja a reklám (propaganda) részét az egész AA projektnek. Úgy értem: legyen meg a csapatmunka a többi online játékossal, de mindvégig legyen meg az elsöprő fölény. Ergó buta AI ellenfelek ellen kell tolni, akiket szépen le lehet hentelni. Hooah!

Ha igaz ez az okfejtésem, akkor ez lesz az FPS játékvilág talán legnagyobb tévedése (hú de nagy szavak). Szerintem ha nincs kihívás, nincs igazi sikerélmény se. Így pedig egyhamar ráun az ember, azaz szart sem ér az egész, mivel így a legfontosabb lényeg veszik ki a dologból.

AA2.7 =
  • Cat 02 #55428
    bezzeg mikro én toltam annyit láttam hogy ellen és halott voltam :S
    ez meg lazán megy xD
  • Doma #55427
  • Sadist
    Bocsánat, nem is körív, hanem körszelet, mielőtt még valami geometria buzi belekötne
  • Sadist
    Nem tudom figyeltétek-e, de amikor lövést kapott, akkor a radaron látszódott egy piros körívként, hogy körülbelül merről kapta :(
  • Sadist
    Azt hiszem meg lehet adni, hogy hova tömörítse ki a telepítő fájlokat. Ha viszont nem, akkor max annyit tehetsz, hogy törölsz a C:-ről néhány cuccot, hogy felférjen, vagy ideiglenesen átrakod a D-re.
  • Nyers
    [URL=http://www.americasarmy.com/community/]"remek lesz"[/URL]

• bowden
    sziasztok!

kezdő volnék, most töltöttem le a játékot(armyops260.exe), a gondom az lenne h a vinyóm particionálva van tehát a c: meghajtón csak a win van(+ a fontosabb utility-k) és csak 300mega szabad hely van, a játékot a d: meghajtóra szeretném tenni mint a többi játékot általában.A gond az h amikor elindítom a telepítőt az elkezdi a c:\dokumentumok\felhnév\localsettings\temp\ mappába kicsomagolni a játékot de mivel nekem ott nincs hely ezért ez nem megy:( tud valaki megoldást h tudnék ezen változtatni? újra partícionálni +wint újrarakni nem igazán ven kedvem e miatt.
    Válaszokat előre is köszi
  • [Rush]
  • N3TuddKi
    nincs tesód? odaülhet melléd amikor játszol
  • Lord RZA a PUNK
    már 13 vagyok :D, nem akar amugy vki bevenni egy ilyen fun klánba? csak hogy legyen vmi társaságom is :)
  • Lord RZA a PUNK
    kösz :)
  • bcs78
  • akyyy
    sorry
  • Sadist
    Az még odébb lesz, és ne játsz a gombokkal!
  • akyyy
    Boldog szülinapot sadist!
  • Sadist
    Assaulton várj néhány percet, amíg a rusholós kedvű védők előre jönnek, és középtájon vadászd le őket.
    Defense oldalon meg keress egy jó helyet, ahonnan a híd nagy részét belátod (de ne mindig a középső ablakban), aztán jelentgesd az ellenséget, és lövöldözd le őket. Ha nem a képernyő közepét, hanem a szélét figyeled, jónéhány méterrel messzebbre látsz a ködben. Jah és M16-nál főleg az 1-es lövést használd, sokkal pontosabb, meg ne is pazarolja annyira a lőszert.
  • Lord RZA a PUNK
    ok kösz a szervereket :-)... ja igen és mivel hogy eléggé uj vaok, nemtudtok vmi jo taktikát a bridge crossing mapra? loszart sem látok csak mikor szétplaccsan a fejem.... :) ass és def oldal is érdekelne ^^
  • bcs78
    Warez FTP reklámspam, ha esetleg már mindenhonnan törölték volna.
  • Sadist
    Nézz be akármelyik játék topikjába :D