60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Al Bundy23
    bridge se :)de mind1 menjünk gémeléni mondj szervert
  • Dexa
    WC, RT...
    milyenre?
  • Al Bundy23
    na akkro menjünk gémelni valami rendes pályáre :9
  • Dexa
    rendben, ezt megdumáltuk...
  • Al Bundy23
    ha velem játszol akko fogsz találkozni :))(rendes medic)
  • Dexa
    Gyadi...

de leginkább a köcsög amcsik vannak úgy, hogy leszarják mi van veled...
    én sajna még nem találkoztam normális medic-kel, de remélem ez hamar változni fog...
  • Al Bundy23
    ha lesz este össznépi killing, akkor lécci visitsatok rám icq-n!!

45467896

thx, HOOAH
  • Al Bundy23
    Pl ha Gyadi medic, akkor jobb ha nem is kiabálsz neki mert max odabasz neked egy gránátot :)
  • Al Bundy23
    halisten találkoztam igen korrekt mediccel is. amint kiabáltam neki, 10-15 mp-n belül odajött és meggyógyitott. Szal vannak ilyen korrekt srácok is, de nem jellemző
  • Al Bundy23
    ezért kell, és én ezért játszom csak tobbnyire magyar teambe :) mert legalább ott van TEAMWORK.
    a köcsök külföldiek meg ( tisztelet a kivételnek) meg leszarják hogy sebesült vagy e vagy sem..
  • Dexa
    hát de ha nem hallgatnak a parancsra amit a squad leader nyomat nekik, akkor mit csinálsz?
    kiszavazni sem lehetett...
  • Al Bundy23
    éppen ezért van az hogy minden Fireteam-ben van 1 medic. Mert ugye nem szerte széjjel kéne menni hanem mindnekinek a parancsnokot követni....bazz mi lenne ha élöbe is igy menne a dolog, a squad leader kiadja a parancsot, teszem azt Take COver, a többiek meg visszaüvöltik hogy Kabbe a faszom, hagyj lövöldözni!!!
  • Dexa
    ez a medic is csak arra jó, hogy a néppel még 1el több ok miatt lehessen anyázni a game-ben...
    mert ha hívod, akkor a legtöbbször már vagy kinyiffant vagy pedig pont rambózik vhol a pálya másik felén, szal esélyed sincs, hogy a nagy sebesülést túléld...
  • Dexa
    Fluga: ha korábban Lmentetted a save környvtáradat és az install után felülírtad azzal az Lmentettel a meglévőt akkor minden telejsített missziód available lesz újra...
  • patacsi HUN
    ma olyan jó medic voltam. Hátbalőttem szegény medic társamat (Stravinsky), hogy mindenkin én segíthessek :((
  • patacsi HUN
    pedig a medic ha jól csinálja kap score-t rendesen (meg köszsönömöt az sem utsó) :))
  • CsabSz
    Csináld meg a lövészetet, töltsd fel és minden available visszajön.
  • fluga
    mert most a log in sikerült viszont minden misszióm unavailable
  • fluga
    srácok ugye a traininget nem kell újra elvégezni??
  • fluga
    engem meg a frász kerülgetett, hogy mivel 300+ órája nem játszottam, törölték az accomat.
  • Dexa
    W 096
  • Dexa
    na keresek vmi szervert aztán gyertek
  • Dexa
    nekem az első training egyből ment, a második eredményét már én sem tudtam Lküldeni...
  • zotyesz
    Bocs, hogy flugát írtam Fluga helyett. :)
  • zotyesz
    fluga, nyugi ez a time out probléma, egyszerűen nem tudsz bejelentkezni. Nekem tegnap 1.5 óra Log in nyomogatásba került mire meg lett az Accountom, 2 óra mire az első medic training eredményét feltöltöttem, de azóta csak nagy büdös semmi. A hiba most a HomeLan szerverein van, mait legkésőbb holnapig megcsinálnak.
    Nem vagy egyedül. :)
  • Dexa
    rics: tőlem mehet majd az össznépi killing

de mondom, ez a medic tényleg állat, főleg ha olyan ember az, mint amilyet én is leírtam, hogy én is ordibáltam medic-ért, de a köcsög meg Lrohant kommandózni...
  • ricsik
    ja az első smile helyett ez :
  • ricsik
    Szia Dexa! Mivel most keine csit, gyakrabban fogunk találkozni. Már csak a kiba alaplapom jönne meg, 1 hónapja van garicserén , és végre nem 1.8 al menne a 2.4 es procim és ha lőnek szabadtéren nem menne le az fps 15 re
    Eza vérzés se nagyon tiszta, van mikor meglőnek, kiabálok medic mint állat, és mire odaér a medic már nem vérzek, elmúlik
    D.u. mehet az írtás, vgytok Ts-en, mert akkor meg lehet beszélni össznép killinget
  • Al Bundy23
    eh nincs official east b se
  • Al Bundy23
    ok bridge se lesz :)
  • Dexa
    akkor keress vmit míg visszajövök...
  • Al Bundy23
    hja de ez weapons cache :) aztat meg nem szeressem
  • Dexa
    már nincs, mert most leléptem kajálni...
  • Al Bundy23
    kicsit tele van
  • Al Bundy23
    megyek is :)
  • Dexa
    official E 030
  • Al Bundy23
    nekem is megy az 1.9 rendesen. A time out-ot meg 24 belül megcsinálják
  • Dexa
    bent gamelek, meglőnek, szólok a srácnak, hogy "Medic" erre a köcsögje meg Lrohan Rambózni darálós faszika ellen...
    csá rics, rég láttalak...
  • Al Bundy23
    game game most most :)
  • Al Bundy23
    amolyan stamina szerü asszem :)ha sokat futsz lemegy aztán nem tudsz futnyi :) legalánbbi asszem