60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Slow
    ha csinálunk egy honlapot naptárral és ott lehet előre jelentkezni bizonyos időpontokra, akkor már csak random ketté kell osztani a csapatot és mehet is a war... pontozás utána lehetne egyénileg: vereség 0 pont, döntetlen 1 (ha lesz egyáltalán ilyen) győzelem 3...
    táblázatban nevek, mellette pontok, meg a süti, amit kap ;)
  • PsychoStarfish
    De ott azért nem lehetett, mert elbaszták a programozók a mac10-et, meg az SG-t. SG igen érdekes volt egy távra szórt azt a golyók 1 helyre mentek össze távolapp. Lehetett sniperelni vele :D lol
  • PsychoStarfish
    Én nagyon benne lennék. Csak legyen jó a CB szabályzat. A másik klánnal való meg1ezés meg nem úgy gondoltam, hogy saját szabályok. Hanem ami kimaradt a CB-ből, de szerintünk kell. 203-at letiltatni? hmm végülis igen. De eleve 6 embertől van 1 sniper. Meg hát nem is minden pályán van sniper. Szóval végülis mind1, hogy most van e sniper. A csapat meg úgyis maga dönti el, hogy ki lesz sniper. Meg cserélgethetik is.
  • Slow
    aao-t nem játszottam meccsen, nemtom, de minden más játéknak megvannak a spec dolgai, amit nem a cb köt ki, hanem a tapasztalatok alapján alakulnak( nemtom emléxel-e d pl SF-ban mac10, SG és flash meccseken nem volt használatos, és ezt nem a CB írta elő, hanem az SF-esek...)

a másik amit mondtam, az háziliga, nem CB-s cucc
  • a.carkey
    Pár katona és egy helikopter látszódik egy bazi nagy USA zászló előtt, de kipróbálom a nyomogatást! 10-20. OK! :)
  • PsychoStarfish
    Na mi van Gyadi? Már nem zúzod a betont? :D:D:D:D
  • Mighty_
    Tartok tőle, hogy 15-nél többen nem vagyunk, akik aktivan majdnem minden nap játszunk.

Viszont az ötlet nem rossz!
  • PsychoStarfish
    Ha már volt accountod, akkor csak csináld meg a lövészetet minimum 23/40-re és loginlj be. Utánna mind meglesz.
  • Slow
    igen és ne add fel, ha time out-ot mond, nyomogassad csak, 10-20 után menni fog...
    de télleg...:/
  • Gyadi
    Csináld meg a Markmanship traininget addig hogy loginoljon, és utána visszajön az összes training eredményed...
  • a.carkey
    Slow koma! Felinstalláltam az 1.9et, de a training rész üres. Most mi a franc van? (Qurva sokat írtatok ide be a patch óta ...)
  • The Garrett
    ASe hoz kijött z 1.9 támogatás :)
  • Al Bundy23
    Lol :)) szervezzétek csak gyerkek én lennio mindenben benne :) nekem csak azt mondjátok melyik szerver és mikor :)
  • PsychoStarfish
    De amúgy jó 5let :D
  • PsychoStarfish
    De a Negativokat mi is segítjük Bundyval. Meg jönnek Gyadiék is. Háháháháhá Meg Crassusékról ne is beszéljünk. Meg Kerá-ék. Szal az arány már 8 vs 15 lett :D:D:D:D
  • Slow
    merthogy sima meccsnek tűnik egy 2rf vs negatív (8vs3)....=))))
  • Slow
    mit szóltok ahhoz,. hogy csinálunk egy listát az aktv aao-sokból és random összekeverjük őket, (valami ügyi kis progival) és úgy rendezünk csatákat, ill fordulókat?
  • The Garrett
    Kaptam mailt a CB aao ladder igazgatótól :)

"We have rules, but there's a problem because of the webserver being upgraded yesterday. The rules will be back up shortly"
  • Strahd_
    Szerintem simán lehetne csinálni magyar Clan Wart is amit anno elkezdett valaki... azszem Kensin tesoja..... annak volt érteleme...
    Jo ki kéne hivni warra a ALFish.hu .)
  • PsychoStarfish
    Adjak féregitót?
  • PsychoStarfish
    Van a laddernek saját szabálya. mindegy mi. Azt mindenképp be kell tartani. Ehez meg még pluszba lehet venni amiben meg1ezik a két fél. nem?
  • The Garrett
    Ha minden meccsre a 2 érdekelt fél saját szabályzatot csinál miből fog állni a Ladder?
    ez hülyeség :P

Mondom mint minden gameben ide is kell egy mindenre kiterjedő szabályrendszer nem war előtt egyezkedni.
  • The Garrett
    Igen ezek lesznek a szabályzatban :)
    Bocsi csak sétálni voltam :)
  • PsychoStarfish
    lol =) lövi a g**i vírust :D
  • [HUN]Stravinsky
    Haliho!
    Tegnap melóba voltam,azé nem válaszoltam.Amúgy
    thx az info-t halacska,már én is rájöttem,hogy
    az a g**i vírus okozza a bajt
    Már dolgozok a kiírtásán!
    g**i vírus
  • PsychoStarfish
    Mennyi horgász van már itt bazz lol
  • Strahd_
    baz Slow néha benézhetnél a 2rf forumba is .)
  • Strahd_
    .) Hungarian Special Fisher? :)
    ugy ugye a nosztalgia :D
  • PsychoStarfish
    Akkor így kérdezem. Akar valaki videjózni?
  • PsychoStarfish
    bázzzzzzzzzz
  • Slow
    még kb 10 perc és lépek, sajnos, bocs
  • Slow
    nézzed meg jobban ;)))
  • PsychoStarfish
    Slow. Otthon vagy? Akkor gyere filmezni AAO-ba :D:D:D:D:D:D
  • PsychoStarfish
    Nincs a linken semmi
  • Slow
    bazzzzz=))))
    ez milyen=)))
    "elfogyott"=)))
  • PsychoStarfish
    Persze. Mindíg a halra kell fogni
  • Slow
    no neee, csak vicceltem=)
    legyen HFT=Hungarian Fisher's Team
    ;)
  • PsychoStarfish
    Én csinálok :D Megint MDex király :D:D:D:D:D hehehehehehe
  • Slow
    =)
    oks
    csinálj egy klánt, aztán majd meglátjuk, ki jön=)
    (legyen MDex a neve ;)
  • PsychoStarfish
    Ehhhehehehehehehehehehehe Slow-ra is számítani akarok. Jó vele gamélni ligában. Én már csak tudom :D map: Austria Irány a víz. :D:D:D:D