America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
na neee USAnak aztan nagy nehezseget okozhat vakumbombakat ledobalni barlangokba aho lazt se tudjak mi van vagy azert lebombazni egy falut mert parkolt ott egy szetlott tank. na ez is terrorizmus
GregSB
unlock all training exercises
How to unlock all the game levelswithout logging into the servers:

1 Open the C:\Program Files\Army Operations\System\tours.ini file in notepad

2 Find the following lines:

Dependency(0)=-1
Dependency(1)=0
Dependency(2)=1
Dependency(3)=1
Dependency(4)=1
Dependency(5)=1
Dependency(6)=5
Dependency(7)=1
Dependency(8)=7

3 Remove those lines, and replace them with the following:

Dependency(0)=-1
Dependency(1)=-1
Dependency(2)=-1
Dependency(3)=-1
Dependency(4)=-1
Dependency(5)=-1
Dependency(6)=-1
Dependency(7)=-1
Dependency(8)=-1

4 Now find these lines:

TourSeq(0)=1
TourSeq(1)=0
TourSeq(2)=0
TourSeq(3)=0
TourSeq(4)=1
TourSeq(5)=1
TourSeq(6)=0
TourSeq(7)=1
TourSeq(8)=0

5 Remove those, and replace them with the following:

TourSeq(0)=0
TourSeq(1)=0
TourSeq(2)=0
TourSeq(3)=0
TourSeq(4)=0
TourSeq(5)=0
TourSeq(6)=0
TourSeq(7)=0
TourSeq(8)=0

6 Save the file, and start Army Operations

I.C.ram
lezaras: arabokat kifnigattak az amcsik teljesen eletkeptelenne tettek oket es raadasul meg a legnagyobb ellenseguket a zsidokat taplaljak penzzel rohogve es ezzel is hergelik oket es csodalkoznak ha igy valaszolnak mert nem tudjak magukat megvedeni a gazdasagi szegenysege miatt?
FREAK
tényleg??? hány amerikai robbantotta fel magát arab utcákon névtelenül???

az USA harcol, és kurva nagy a különbség

Riszpekk

FREAK
nem játsza, MA az USA az isten, és kész..... vagy elfogadod, vagy szarul érzed magad egész életedben, és mások életét is tönkreteszed

Riszpekk

FREAK
tök mindegy, mert eldumáltok a lényeg mellett

a háborút meg lehet magyarázni

lehetnek anyagi, emberi, politikai okai

de a terrort NEM, annál aljasabb, értelmetlenebb dolog nincs a világon, és aki a terror oldalára áll, azzal inkább nem is állok szóba ebben a témában

felõlem lezárhatjuk

Riszpekk

HÚZZATOK MÁÁN A POLITIKA ROVATBA BAZZZZ.....

ott akarok errõl olvasni, nem itt... :O

;)

I.C.ram
hat te meg ki vagy? :))
I.C.ram
senkit nem erdekel az inf :)) hiaba irod meg ide 50* :)))
CSOCSO
nah akinek bejött az lesse meg az infiltration gamezt is...
Goodwill
én már töröltem is..... :)

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

GregSB
HELP!!!

Be akarok lépni serverre ezt írja ki: Player is not qualified for this level"

faszom kivan ,végigvittem basic traininget, infet meg nem lehet még, akkor mi baja van???

I.C.ram
gondolod hogy jonnenek ugyanmar ahol penz ott az amcsik. egyebkent nem emlekszem olyanra hogy a romanok jottek volna es az amcsik segitette volna nekunk sot eddig csak ellenunk voltak
FREAK
pontosan, és mára egy élõ albán sem lenne délen....

Riszpekk

FREAK
mert nem folyik népirtás, nincs diktatúra.... miért kéne beleszólni?

Riszpekk

FREAK
jaaaa, nem kell??? tehát te szabad kezed adsz minden elbaszott diktátornak, hadd irtsák a népet, nem gond, ide meg majd jöhetnek a románok, foglalják el pestet, nem baj, nincs szükség segítségre.....

olyan gyerekesek vagytok...... akkor persze sírnátok, hogy miért nem jönnek már az amcsik, és basszák haza a románokat.....

Riszpekk

FREAK
hát inkább, mint a csõbomba a testemen.....

Riszpekk

I.C.ram
nem kell ez a szerep.
I.C.ram
amerikanak a haboru egyenelo azzal hogy kiprobalhassa a fegyvereit a szerencsetlen szegenyebb orszagokon
FREAK
az angolok elég erõsek, nincs miért beleugatni

Riszpekk

FREAK
és tényleg!!! vagy tudsz náluk jobbat erre a szerepre?

Riszpekk

I.C.ram
mar tobb nato tagallam is felszolitotta ameriakt hogy valtoztasson a politikajan mert igy csak haboukat csinal es ez igy is van
I.C.ram
usa mindenbe beleuti az orrat mert azthiszi hogy o itt a biro.
FREAK
mit?? talán inkább mit csináltak a szerbek által megkínzott megszállt pusztított népekkel??? Megszabadították õket egy véreskezû diktátortól!

Riszpekk

GregSB
Ja természetesen a basic traininget végigvittem. Infantry még nem elérhetõ. Akkor még mit kéne megcsinálnom?

FREAK
ez így van sajnos.... a negatív IQ miatt van harc a világon....

Riszpekk

I.C.ram
a magyar politikat pls hagyjuk bekeben
FREAK
magyarázd meg, hogy mitõl véded õket, amikor tõlük retteg az egész világ???? õk a legnagyobb veszély az emberiségre, miért nem azt a hatezer ártatlant védted, akik a szegény védtelen terroristák miatt meghaltak???

Riszpekk

GregSB
Na ontopic :)

Szerintem annyira nem rossz a játék!

Viszont valamit nem értek:

Be akartam menni serverre, és azt mondta nem végeztem el még valamit, nem vagyok olyan szinten hogy belépjek a serverre.

???

I.C.ram
fatol az erdot de mindegy :)))))
FREAK
én sem vagyok fasiszta, csak szeretnék békében élni, de amíg ezek a világon vannak, bármelyik nap a fejemre eshet egy repülõ, csak mert valami buzi arabnak nem volt mit reggeliznie és ideges lett

Riszpekk

I.C.ram
mondja ezt az abszolut nem altalanosito abszolut nem arabgyulo szemely.. kurvara nem istenitem csak megvedem oket az altalanositastol te istenited az amerikaiakat es izraelt.
FREAK
"Ott is vannak ÁRTATLANOK, akik NEM AKARNAK háborút"

Ez igaz, de abban a pillanatban, ahogy egy vallási vezetõ felszólítja rá, boldogan robbantja fel magát egy iskolabuszon. És ezt egy civilizált ember nem teszi meg, mert nem olyan kõ hülye, hogy a vallás irányítsa az életét. Ha bajuk van, fogjanak fegyvert, üzenjenek hadat, és mutassák meg mit tudnak, mert amit most csinálnak, arra minden elmebeteg paraszt képes... ÉS MÉG MINDIG NEM MEGOLDÁS SEMMIRE.

Riszpekk

GregSB
Nem vagyok arablelkû. De nem is vagyok fasiszta.

FREAK
na ez nekem kezd meredek lenni.... isteníted az arabokat, odavagy a náci németországért.... nem vagy te véletlenül zombi szélsõjobbos??

a helyzet adott: vannak gazdag, erõs országok, akikkel jó barátkozni, és vannak buta csóró népek, akik még saját magukat sem tudják kiemelni az állati szintrõl... azzal, hogy a csóró öli a gazdagokat, még nem lesz jobb az élete.... bezzeg, ha a gazdag visszavág, és pár bomba célt téveszt, akkor megy a jajveszékelés, hogy szegény arabok..... ennek semmi értelme, nulla logika, nulla haszon

Riszpekk

GregSB
Ron Ragmnak van igaza Freak, általánosítasz.

Nem mindegyik arab úgy születik, hogy ott van a hasára kötözve a C4, és megy robbantani. Ott is vannak ÁRTATLANOK, akik NEM AKARNAK háborút. És õket is megölik pont az olyanok mint te, mert õket is "köcsög terroristák"nak nézik.

Ez olyan, hogy Amerikában(ez most példa) megkérdeznek egy polgárt, hogy mi jut eszébe Magyarországról azt mondja: Gulas soup, meg Gypsy Music. Ennyi Mo. egy külföldinek. Neked meg arab = terrorista. Sajnos úgylátszik egy szinten vagy azokkal a bizonyos külföldiekkel.

Plz menjetek másik topicba ezzel... ez már nem az eredeti topic 'célja'...

LAN-SERVER-t akarooook csinálni... vlki tippp? (lehet 1általán?)

I.C.ram
elegge rasszistak a kijelenteseid es altalanositoak
Ron Ragm
OK:)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

I.C.ram
SORRY SORRY nem neked akartam :)))
FREAK
mexikóiaknak hívják õket, és még õk is ezerszer értékesebbek mint az összes sivatagi patkány együttvéve.....

Riszpekk

I.C.ram
mekkora orszag?? sokkal nagyobb meg europa hat meg nemetorszagnal mennyivel nagyobb eselyuk sem volt de ahhoz kepest a nemetek sokkal ravaszabbak voltak es ugyesebbek csak ugye egy orszag ellen 2 foldresz az mar sok
Ron Ragm
Mér vagyok én olyan mitn a bush?

I.C.ram
arabok azert utottek oket. es hol vannak most az aztekok szerinted?
Goodwill
amúgy a játék elég ratyi....hm, vagy most offtopic voltam? :DDD

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

FREAK
....és megnyerték a háborút.....

Riszpekk

FREAK
csillagászatban is maják, aztékok voltak a legjobbak

hol voltak közben az arabok??? rohadtak a sivatagban.... hatalmas nép, imádni kell õket...

Riszpekk

Ron Ragm
???????????

I.C.ram
:)) hat nnincs igazam? :))
I.C.ram
szerinted a masodik vilaghaboru elott hogy alltak gazasagilag??? a kurva haboru tomte meg a zsebuket. raboltak fosztogattak a nemet mukincseket meg a nemeteknek is adtak el hadipari cikkeket