60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Mighty
    Es 50 koruli volt a pingje :)

Ugy nem nehez....
  • patacsi HUN
    jó megnyugodtam béna lámer vagyok ...
  • patacsi HUN
    nagyon elegeeeeeeeeeeeeeeem van
    5x cserkésztem be ellent és lőttem 3méterről hátba vagy mellbe miközbe kiderült, hogy 1-2 méterrel jobbra vagy balra van és nem ott ahol látszik és mindez 100-120 as pinggel.és a kedvenc mapomon war idelyén ááááááááááááááá.
    kellenek a magyar szerverek minden mapra bazz nincs mese.
  • Belton
    Nah akkor en is meek tevékenykedni valamejik map ra...
  • Kutyika
    Szerintem ezek az Abrax guruék lecsekkolják melyik országnak milyen szervere van, direkte nem azon nyomjuk amink van..(landor,Pipeline)....
  • Kutyika
    Voltam ott, vazz ez nem az én napom...
  • Dexa
    E 036
    níd help
  • Dexa
    E 036
    níd help
    hörri áp...
  • Dexa
    nyomás mindenki Mountain Ambush -ra...
    így egyszerre mind a két országot megelőzhetjük 1 pályán...
  • Slow
    Skacok
    mindkettőt meg lehet nyerni, csak nyomni kell
    én nem leszek ma már.... (kappe szló...;)

na és a kérdés, hogy mivel osztja el a trekker a össz killt? az összes játékossal, vagy csak aki játszott?
    a 'Most average Kills per User'-ről és társairól beszélek...
  • [HUN]Stravinsky
    ááááááááááááá,neeeeeeeeeeeeeem

• patacsi HUN
    már műxik a tracker :)
  • Belton
    En nem tom mighty-ék E108 on nyomják és méri a statot!
  • patacsi HUN
    jaja vagy mégis mér és csak felénk nem él a kapcsolat az AA-val meg igen . :)
  • Slow
    de most nem müxik a tracker...
    akkor gondolom nem is számol...
  • Mighty
    Gyere az East 108-ra!
  • ZsozS
    hi mindenki!
    a WC SE-t nyomom én is!
  • Mighty
    A danok ellen talan az MPSE, ahol tudnank valamit csinalni.
  • Belton
    Azt majd én is délutan:))
    A többi map az nem jön be nálam
  • Mighty
    WC SE-t bevallalom!
  • patacsi HUN
    Horvát - Magyar
    Dán - Magyar
    :))
  • Belton
    Ez pont jo lessz mert hétvége itt van lehet gamézni:))
  • Belton
    Hooah...
    Jo regeleket...
  • zotyesz
    dán-magyar
  • zotyesz
    Ez a két War linkje:

http://aaotracker.4players.de/worldwar_infos.php?warid=13
  • zotyesz
    Ja, új pontozás van. Összesen 6 dolgot mér. Ez most nehéz menet lesz...
  • zotyesz
    Már megint 2 war van. A dánokkal és a horvátokkal harcolunk megint. 128 vs 128. A dánok alaposan elhúztak, de 14-ig behozható. Pályák: MP, MP SE, Mountain Ambush (M.A.).
    A horvátok szintén vezetnek. Pályák: HQ Raid, WC SE, M.A.
    A háború szept.14. 1:47-ig tart.

Rangers lead the way!
  • zotyesz
    Szerintem az autós kép és a többi a SF CSAR pálya lesz, szerintem. A CSAR minek a rövidítése? Combat Search And Rescue? Ha igen, akkor elég BHD-s feeling lesz a pályán.
  • zotyesz
    Az 1.9 megjelenése óta a pontos honor csaka játékban nézhető meg, mivel tracker most nem frissíti.
  • [HUN]Stravinsky
    Hali!
    1:bemész egy server-re és elkezdesz jáccani
    2:megkeresed a snipert és vársz amíg meghal
    3:felveszed a fegyverét...
  • Atiti
  • Kutyika
    Meg hozzáfűzném még, egy jó gép sem árt, ha ezzel a játékkal játszik az ember. Mindenesetre én nem tudom, hogy sokan miként látják meg az ellent a Rt-en, röntgenszemük van, vagy mi? Egyszerűen én nem tudok külömbséget tenni, saját és ellenség között, ollan messze van, ammeg lelő mint a szél....
  • Kutyika
    Nem a tracker eredményei alapján megy a war? Azért kérdem, mert én nem tudom. A jó teamjátékhoz jó team is kell, meg szerencse, és persze egy olyan server amin nem 280-320 as pingel játszom. Legalábbis szerintem. Ja a szaktudást és a rátermetséget kihagytam...
  • Kutyika
    Na, nem hagyott nyugodni a dolog, hogy nem tudok bemenni a radio tower-ra, betöltöttem a pályát start parancsal+playerlock0, majd utánna kiválasztottam egy officia servert amire nem tudtam bemenni két esetben sem, és láss csodát ment, játszottam is, de minden eseteben ezt így eljátszani....Megjegyzem nem nagyon kedvelem a radio towert mert a snipereknek nagyon könnyű dolguk van... Mellesleg jó volna, ha valami olyan pályát is csinálnának amiben háztól-házig,saroktól-sarokig kell harcolni, asszem az tetszene.. Az az autós kép lehet hogy olyan pályáról van? (13781.hozzászólás)
  • patacsi HUN
    ha a tracker nem lát, akkor nem is számol. De a honort nem a tracker adja és a jó teamjátékot sem :))
    egyébként az én tegnapi eredményemet inkább ne is mérte volna.... :((
  • Kutyika
    Tisztelt Zotyesz és Patacsi.
    Köszönöm. Sejtettem,hogy a war miatt van, de ugyan hagy el... Csak morgolódtam kicsit, mert ha a tracker nem lát akkor az eredmények sincsenek számolva :((( Vagy mégis?
  • zotyesz
    2 training, 4 multi :)
  • zotyesz
    Hírek:
    - a 2.0-ban 6 új térkép lesz. 2 training, 2 multi. Ez utóbbiak: SF Pipeline, SF Recon, SF CSAR, Hospital Rescue.
    - SF Pipeline, szinte ua. mint a mostani, kivéve, hogy éjszakai, más fegyverek lesznek, és új helyre kerülnek a spawn pointok
    - SF Recon a titkos pálya, Nem adtak róla képet, de ez lesz a legnagyobb. 3x akkora, mint az RT.
  • patacsi HUN
    általunk igen kedvelt és mélyen tisztelt
    máskor jobban figyelünk rád és a lelkedre, de a war mindenkit lefoglalt. a kérdésedre pedig nem tom a választ sajna :((
  • zotyesz
    Ötletem sincs mi lehet a baj. Én most direkt megpróbáltam, és sikerült bejutni a szerverekre, ahol rendesen ment minden.