60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Atiti
  • Strahd_
    Slow PLIZ olvasd el a kérésemet a forumon..
  • [negativ] Cirek
    jó Reggelt!
  • Audiogenius
    tenyleg lol :)

most mar nem csak a sniperes kiscica lesz tobbszor betuzve a forumba...
  • [HUN]Stravinsky
  • [HUN]Stravinsky
  • [Rush]
    LOL
  • [HUN]ekehatatya
    Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és az ultosó bteuk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteut mgaát, hneam a szót eszgébéen.

• [HUN]ekehatatya
    nincs. marmi is alszunk.
  • Kutyika
    Most, jött vissza a SG, eddig nem is volt... Annyit tudok mondani, ne éjszkai páján játsz elsőre, ha lehet. Hogy hol azt nem tudom megmondani, vannak itt nálam nagyobb ágyúk is, felkérném őket a válaszadásra!!!! (de hogy én mit kapok a Pofá.ra ezért holnap... hajaj) Én mentem aludni, sziasztok.(már ha van itt valaki egyáltalán...)
  • Kutyika
    Huha, mekkora ökörségeket írok, bocs, de ez függa billentyűzet beálításától is, a tűzgomb nálam az egér bal oldali gombja, nálad nem tudom hogyan van...(vazz mekkora blama)
  • Kutyika
    Oppá elírtam BAL egérklikk!!!!! Bal egérklikkkk!!!!
  • Kutyika
    De jobb ha nem halsz meg, és győztök is!! Főleg official serveren!!!
  • Kutyika
    Addig várj amig az idő le nem jár, vagy a csapat összes tagja el nem halálozik, vagy a csapat nyer!!! Az utóbbi a jó! Addig is jobb egérklikkel szemlélheted a társaid ténykedését a harcközben.
  • [HUN]Crassus
    Mighty! te mit melózol még ilyenkor is?Azt hittem csak én nyomom néha éjszakás műszakban is........
  • Kutyika
    hát megfogtál, régebben voltak alacsony honoros szeverek, most nem tudom hogy van, sajnos...Probálkozz hivatalos szerverkkel. Vmit csak kiír kapcsolódáskor...
  • Kutyika
    Mighty álltal említett pályákra nem tudsz menni, csak akkor, ha megcsináltad az ugrást is.
  • Kutyika
    A console parancsokra gondolsz? Ki kell lépni az AAo képhez Esc-el, majd tab, ott beírod OPEN utánna az IP cimet majd enter. vhgy igy: open 152.66.93.27:1716 Ez a landor:)) De aszem kevés lesz a honorod, és nem enged be...
  • Kutyika
    Szerintem az ejtőernyős ugrás az szügséges, a medic nem fontos főleg ha még nem gammáztál AAo-val, az ráér később is, ha belejöttél a játékba. Először elég ha az ellennel vívsz csatát, s nem a bajtársakkal azért, mert esetleg nem mentél gyógyítani... De ha gondolod csináld meg azt is.
  • Kutyika
    Nincs mit :)
  • Kutyika
    nyüsssz ezt a linkelés még gyakorolni kell....
  • Kutyika
    Nos akkor EZTis nézd meg, hátha segít egy kicsit.
  • patacsi HUN
    vagy ugrás közben a földet nézni :)
  • repro
    ha jól veszed az akadályt, akkor benyög valamit az őrmester.. hálón, létrán, stb lejövetelnél mindig meg kell fordulni!! nem leugrani
  • pet70000
    Brother, itt mindent megtalálsz, keress a magyar oldalak között
    persze mi is szívesen segítünk, amiben tudunk
  • Atiti
    van egy rész ahol nem leugrani kell hanem lemászni!
  • pet70000
    a fehér oszlopok közt kell végig menni, a végén ki kell kusznia drótok alatt
  • Turkish
    Publikus Ventrilo szerver, Arericas Army szobával:

IP: 193.224.41.14:3784

Gyertek, haszáljátok! Ha lesz rá nagyobb igény, csinálhatunk később külön szobákat a klánoknak. Meg jelszavasat warokhoz, stb.
  • pet70000
    próbáld tovább
  • pet70000
    Roger
  • Kutyika
    Hna jó, én mentem gammázni, majd jövök, bejelentkezve!!!! Mostantól a kutyi-kutyu-mutyu-kutyus neveket én nem használom és nem is fogom használni. Csak a Kutyikát!!!
    Csá.
  • pet70000
    nem kell újra csinálni, valszeg nem fogadta el
  • Daniel_F
    Nem mondjuk. (nem kell)
  • Kutyika
    öreeeg....Hagyjátok már abba. Mellesleg most hogy Repro közzétette a topicindító email címét, hát nem csodálkoznék, ha CaviaR úr hamarosan megjelenne itt...
  • pet70000
    nem vagyok abban annyire biztos.....
  • patacsi HUN
    nekem van alibim (be vóótam jelentkezve) :))
  • pet70000
    nagy csönd, lol
  • patacsi HUN
    nem én vótam
  • Kutyika
    Nem igaz, nálam flottul ment minden, jött az emíl, aktiválás, utánna kira. Mondtam én, hogy olvassa el a Landoron a Magyar leírását a regisztrációnak....
  • repro
    regisztráltad magad neten?
    Regisztrációó