60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • patacsi HUN
    köci
  • Kutyika
    Köszönet Daniel_F-nek, ő legalább eljött a W096-ra!!!!
  • Kutyika
    Most jöttem onnan ki, majd kicsit később (kb fél óra múlva) leszek ismét!!!!
  • Atiti
    Új vírus a láthatáron:A Swen féreg! http://www.microsoft.com/windows/ie/downloads/critical/822925/download.asp
    > A javítás technikai részleteiről -magyar nyelven- innen tájékozódhatnak:
    >
    > http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;hu;822925
  • Kutyika
    Tisztelt Meier!
    Sajnálattal kell közölnöm, hogy nálam a Landor nem jön be!!!! Igen, nem jön be semmi sem. Úgy tűnik nekem csak az official szerverek működnek flottul, és tökéletesen... Szomorúan és megtörten elsomfordálok fülem farkam behúzva egy Amcsi szerverre játszani...
  • Kutyika
  • Kutyika
    Thx!!!!
    jelenleg porrá aláztak az ucssó menetben... Most próbálom a Landort!!!
  • Prank
    ok, csak muszáj volt ma valakibe belékötnöm
    apropó...nem tudod véletlenül a medic teszt megoldásait?
  • Kutyika
    Tudom!!!!! "egy Angliai egyetem kutatásai szerint....". Nha, mi van senki nem jön????
  • Kutyika
    emberek W096 pipeline!!! Eyedül vagyok, most akarjatok megölni... Elsőre iba nélkül bejött!!!!!!
  • Kutyika
    belső elvérzés végül is.... Csúnya halál!!!! A rák kísérője álltalában....
  • patacsi HUN
    mi az vérzékenység, vérszegénység ???
  • ZsozS
    Dexa! gyere fel TS-re
  • Audiogenius
    kicsit otromba meretu
  • Kutyika
    Menjünk máshová?
  • Kutyika
    Ilyenkor most mi van?
  • Dexa
    Landor-ral...
  • Kutyika
    Landor!!!! Nyem jó nálam...
  • Kutyika
    Figyi, nincs ebből gond, ide teszed, hát ide teszed, legfeljebb hányok még egyett.... Az én lelkemnek nem kell, én eleget láttam.... Milyen is egy anémiás halál.... De jó gondolat!!! (piros pont!!!!) Nálad mi van a Landorral???? Nálam Kapuuuutttt!!!!
  • Eisenhower
    kutyika meklyik szerverrel van gond? ha a code-ossal akko májtinak szolj ö a mindenes^.^
  • patacsi HUN
    ha gondoljátok kiveszem, ezért raktam fel saját tárhelyre... de akkor lássam leírva.
    számítottam erre a fogadtatásra ezért kértem elnézést mielőtt felraktam volna. Prank igazad van,de nem mondtam volna semmi ilyesmit. Sőt semmit nem mondtam volna - erre nem lehet. Kell ez egyébként az ember lelkének, hogy óvatosabban közelítse meg még a háború gondolatát is. Ezért szeretem ezt a játékot, mert ez elvileg tisztán terrorista ellenes akció .(bár határokat itt sem lehet húzni)
    Egyébként magamon kívűl voltam idáig ezért nem válaszoltam :)
  • Dexa
    most nekem is szenved a cucc...
    ...de kitartó vagyok...
    :)
  • Kutyika
    Szégyen és gyalázat!!!!! Magyar létemre nem tudok bemenni a magyar szerverre!!!! Valami nincs jól beállítva fiúk, probáljátokmegjavítani!!!!!!!! Olyan, mintha nem lenne öszhangban a szerver és a játékos gép.....
  • Daniel_F
    Nekem is csak hatodjára sikerült bemennem
  • Kutyika
    ledobott!!!!
  • Dexa
    ledobott wazze...?
  • [HUN]Stravinsky
    Üdv!
    Szerintem aki látta "híres" medvés képeket az a net-en sokkal durvább képeket is láthat,ebböl kiindulva tettem fel az egyébként számomra is brutális fotókat.
    Egyébiránt aznap hatalmas pangás volt a fórumon,ezért bátorkodtam volt berakni azt az érdekes cikket.
  • Kutyika
    ok, megpróbálok felmenni!!!
  • Dexa
    ha akarom legyakolom az összes civilt, de ha beleszalad véletlenük pl gránátba akkor nagyon mérges leszek...
    Kutyi: inkább gyere Landorra kicsit
  • Kutyika
    Nem, miért lenne az? Még fejleszthetnek rajta később...
  • Dexa
    nem lesz fegyverük, csak simán rohangálnak majd ide-oda, ezért belefuthatnak a lövésedbe, az eldobott gránátodba...
    szal ezért baromság a dolog szerintem...
  • Kutyika
    Kérdéses, hogy a "civilek" lőnek-e ránk.... Mert ha igen....
  • Dexa
    ...gyere Főnök...
    :)))
  • Dexa
    Látod Fish, nem volt hiábavaló a reklamálásod...
    :)))
  • M313R
  • Dexa
    azt írták még korábban hogy a civilek megöléséért is úgyanúgy fog járnia ROE, mint most ha sajátot gyakolsz le...
    állítólak össze-vissza fognak szaladgálni majd a pályán aminek természetes velejárója lehet hogy 1-2 véletlenül meghal ----> ROE
    bár így rendesen gránátozni majd hogy lehet? szal ha tényleg megcsinálják akkor érdekes lesz a game...
  • ZsozS
    szia Dexa!!!mingyá' vagyok!
    neked is üdv StarFish!
  • ZsozS
    sziasztok!
    MOst jöttem haza a "MŰ" WAR-ból engem most hadjatok a war-al de egyébként minyá' jövök, aztán mehet a gém
  • PsychoStarfish
    Na. Egy viszonylag jóhír ide mindenkinek, főleg az SHSU-nak. Az admin Cancelete a meccset. Nem úgy volt ahogy azt a HR elmesélte, hogy megállapodtak az adminnal. Az admin ugyanis írt egy levelet, hogy HR csalt a számolásnál és ezért törli a meccset =) Kicsit bénák a HResek =) Köszönet nekem, hogy kiszenvedtem ezt. =)
  • Dexa
    vmikor kicsit később 1 közös war mehet vmelyik pályán?