60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gyadi
    Kicsit több mint egy hónap múlva már játszhatunk kedvenc SF- katonánkkal :D
  • Gfreiter
    HUA! Beltont nem találom :( 6000 rugó?? 600 ezer FT? 6 rugó nem? Hú. az nem is olyan vészes, én olyan 15-25 közé tippeltem! Jahú!Hol van ez a Mistral?
  • [HUN]Crassus
    javasolni tudom: az AZOONA-nak van egy fejhallgatója nagyon fullos+ van egy xtra bass funkciója ami nagyon állattá teszi a hanghatásokat ez USB-ről és ceruzaelemről is működtetthető!6000rugó körül van én a Friczy-éknél vettem a Mistral-ban
  • Gfreiter
    Assault!
  • Gfreiter
    W089 Pipeline!
  • Mighty_
    Tartunk egy tesztelést Ventrilo vs TS ügyben.

Gfreiter: Az ár kb 5000 ruppó körül van. A professzionális fejhallgatók ára tényleg húzós, de azokhoz nincs mikrofon. Nekem is egy 10e-nél drágább van, amihez nem volt miki, vennem kellett egy csiptetőset, amit a nyakláncomra szoktam felapplikálni. Hat nem az igazi, meg is bántam, hogy megvettem. A lényeg: a füles takarja be teljesen a füledet, és szádhoz emelhető miki legyen rajta.
  • Gfreiter
    Figyi, 1 menetet megyek!
  • [negativ] Cirek
    én nem vagyok Pösti... :D
    vidéki vagyok....

Strahd_:

mióta??
  • Belton
    Valaki jön gamézni??
  • Gfreiter
    He? Itt mindenki pösti?? Na most már tényleg megyek! Báj!
  • Strahd_
    Már tudod mióta van igérgetve egy ilyan tali?? :)

patacsi ma nem testeltél milyen tester vagy te?? :)
  • [negativ] Cirek
    ventrilo-t akart lenni a második sor második szava.
  • [negativ] Cirek
    mondjuk lehetne először vmi xSU találkozó
  • Gfreiter
    Ok, köszi. A hónap elején, ha kapok dellát, megveszem.Az árát meg se merem kérdezni, de tisztában vagyok a helyzettel! Jó lesz, már alig várom. Na lassan indulnom kell, vagyis még elő kell készülnöm, lehet, h még bekukkantok! Ha nem, akkor mindenkinek jó csatározást, Kutyikának, Patacsinak 1000 üdv!
  • Mighty_
    Mindenféleképpen ilyet vagy hasonlót vegyél:

MediaMarkt vagy más híradástechnikai szaküzletben esetleg számítástechnikai boltban kapható.
  • Gfreiter
    Sajna srácok, este már nem jöhetek közétek. De ha hazajövök, veszek egy ilyen cuccot,csak adjatok infót, hol, mennyi... A program meg már megvan.Szóval akkor tudunk élőben társalogni a gamma alatt?Az fasza! Csak ragtapasz ne fárasszon az ökörségével! Így tényleg realisztikus lesz az AAO. Szerintem mondjuk a HUD-ban megkéne hagyni pár dolgot, pl a muníciókijelzőt, hiszen a katona a valóságban is tudja, h hány tár van még nála. Most csak ez jutott eszembe. HUA!
  • ZsozS
    sziasztok!
  • Mighty
    Hehe, nekem mutat kepet, mert nekem is pont oda van installalva, mint Gfreiternek es meg screenshot is van
  • Mighty
    Na rendben. TS-en beallitottam a GSM 16.4 kilobites codecet minden csatornara/alcsatornara. Ossze szeretnem majd hasonlitani a ventriloval. Este megjatszuk fiatalok?

Mondjuk +pont a TS-nek, mert engedi a bindelesnel a billentyuk kombinalasat (pl: Alt+Shift+Q, Alt+Q, Shift+Q, stb, stb, stb)
  • Daniel_F
    Keresgélj a kep.tar.hu-n, de ez már tényleg eléggé off-topic.
  • Gfreiter
    Hú bassz, aszittem, most majd megoldok vmit kérdezés nélkül :( Nem jött össze, egyébként Daniel_F, tényleg mágus vagy.Simán levágtad..h mi a helyzet. hunSSBeeci, sajna foglamam sincs , h kell feltenni egy képet a serverre, ha lenne előttem egy ilyen server, és ott lenne, h klikk kép feltöltésre, aztán csak megadom a path-t, akkor nincs gáz, de így "keress egy szervert" Muhahaha! Most itt saját magamat röhögtem ki!
  • Daniel_F
    Lehet, hogy nem tudod, de csak a te gépedről látszik a screenshot, mivel a gépedet D meghajtóját linkelted be.
    Ahhoz hogy mi is lássuk, fel kell raknod valamilyen webszerverre, és onnan linkelni be.
  • Gfreiter
    Persze nem sok, de tőlem ez asszem nem rossz! És az elején még majnoem fullos volt a 20-as pálya!
  • Daniel_F
    Lehet TS-ben is.
    Hangminőséget meg mindkettőben lehet állítani, és szerintem mindkettő ugyanolyan jól érthető.
  • Gfreiter
    Hé, Mighty, itt a bizonyíték! Ez mai termés
  • Strahd_
    Én is Ts párti vagyok .)
  • Free
    Teljessen jó a CODE szerver mert végre a tracker jegyzi a valós honorokat. Igaz a score most nullázódott de a honorom már a Trackeren is annyi mint a játékban :o)
  • Free
    Kicsit bepörögtem bocsesz
  • Free
    Ja még annyi hogy a nem tudom a TS -nél lehet e de játék közben is ha megnyomsz egy billt. Váltogathatod benne a chaneleket az Assault és aDeffense között így máris megoldódik hogy a támadó nem halja amit a védő mond
  • Free
    Egyébként mindenkinek Aki TS rajongó a Ventrilo sokkal sokkal jobb és tisztábban érthető mint a TS Talán egyszerűbb is Rush ez neked kiemelten szól :o)
  • Free
    Kösszentyűűűű

Király.

offtopic. Ha tud valaki valami jó állást az szoljon mert tegnap kirugtak
  • Mighty
    Futkoraszik a ventrilo is a CODE serveren! Hasznaljatok egeszseggel.

En a ventrilot tamogatom.
  • Mighty
    Ok. Felteszem azt is, de itt sokan TS maniasok (ugye Rush? )
  • Mighty
    Csumi es gratula!
    Mint itt mar tobben is irtak, a tracker nem mukodik rendesen. Par bejegyzessel lentebb en is irtam mi a helyzet a trackerrel. Ugorj neki megint :)
  • Gfreiter
    Szevasztok, jó reggelt mindenkinek! Hé Mighty!! Tegnap felment 11-re a honorom . Nem nagy szám, tudom, de felment!! Ez a lényeg! Egyébként asszem kb 2-ig nyomtam utánatok.Azonban érdekes, h most a trackeren csak 10 honort mutat, de ezt már lesz*rom, viszont érdekes, hogy utána kb 300 scoret gyűjtöttem, a trackeren meg csak 5 pontot ugrott, De mindegy, ezt is... Miután elmentetek, taroltam mint az állat (na nem csoda), úgyhogy ahhoz képest, hogy csak pár napja játszom... Bele fogok jönni!!! HUA!
  • Free
    Télleg mi van ha én is klánt szeretnék váltani ?? Nem mintha szeretnék de engem már nagyjából láttatok gamelni bevennétek?
  • Free
    Majd próbálj inkább egy Ventrilót futtatni egyszerűen megy a dolog és szerintem tisztább mint a TS. Ha azt teszel fel esküszöm kérwek tőlled egy szobát :o)
  • Free
    ha ezt tudom akkor megyek esténként veled :o)
  • Belton
    hehehehe akárcssaak magam látnám...
  • [HUN]Crassus
    Erős kontrasztot érzek a két forduló közti teljesítményem közt:)