60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Palinko
    mind1 csak legyen valami,mert megvadulunka,ahogy látod :D
  • Marvin
    Én azt olvastam a hivatalos oldalon, hogy nem lesz patch, csak full download. :P
  • Sadist
    Nem kell ehhez URL-t átírogatni, elég csupán főoldalon a servers-re kattintani...
  • Ombika
    Igy veletlenul se irtam at a linket!! THX
  • Mighty
    Holnap peccs? Kiváncsi vagyok. Marvin: jó lett?
  • Sadist
    Nem tudom te mit néztél, de én itt ELÉG sokat találtam.
  • Ombika
    Szetneztem aao.hu es faq ,ott irjak magyar servert keressek a server ikon alatt de istennek se talaltam olyat!
    Most akkor letezik magyar server vagy nem,mert kinntre altalaban 140-150-es a pingem hiaba van 192k feltoltesem!?

THX
  • Marvin
    lol
    Nekem ez a fordítás tetszik eddig a legjobban!
  • CSUKA
    Vagy 16 nap mire letöltöd a 2.7-et, és 14 év mire lesz olyan gép ami 25 fps-nél többet produkál alatta
  • Palinko
    igen ez lesz a helyes,már sajnálom,hogy nem használtam szótárt :D
  • obe
    szerintem: 16 hónappal az utolsó nagyobb frissítés után , wilágszerte "betör" a képernyőkre az Americas Army:S.F.O , szeptember 14.-én.-szabadforditásban-
  • Palinko
    én sem értek angolul,de legalább kiröhögtetem magam... szóval:
    16 az utolsó séria(ez talán érthető) frissítés után America’s Army: Special Forces Overmatch készen áll,hogy betörjön a... és ezt most nem értem rendesen,az a technológia neve szerintem...screens worldwide-erre gondoltam...
  • geri777
    Picikét magyaritsa le valki ?? mert anyit leszűrtem hogy szeptember 14 ?? akkor jelenik meg ?? Ja meg azt hogy America's Army Special Forces Overmatch
  • Nyers
    Sixteen months after the last major series update, “America’s Army: Special Forces Overmatch” is ready to hit computer screens worldwide Sept. 14 by ArmyTimes
  • Strahd_
    hámajd hülye leszek uj procit venni :P legyen csak buta a gép azt még talán lelövöm mert az "élő" enemy gondot okoz :P látotávolságomon túlról miközben én snipperrel figyelem lelő, úgy hogy én nem is láttam.

illetve a feje mellet sütöm el az M249-et és akkor sem fekszik meg hanem szembefordul és lelő :P

elmúl 1 hónapban jo ha max 4 szer volt élvezetes játszani (igaz akkor ott voltak a srácok is és nem egyedül kellet lennem :( :( )
  • CSUKA
    VOODOOkorszak lesz ismét. 3dfxpowa
  • Strahd_
    nalátod :)
  • Marvin
    Ja.

Már látom magam előtt, ahogy megnyitom a Word-öt és lám: Pont ezt a diplomamunkát akartam bepötyögni.
  • Strahd_
    Ugyan :) utána már csak egy lépés az AI val rendelkező Word :) meg Excel
  • Josszimatroz
    pedig olyan klassz kis elmélet volt, reggel találtam ki a budin!
    a "fizikai gyorsitó=kávé" után, viszont adtak ki új sitrep.et.. a steamroller pályáról.. hozsanázzák a teamplay szükségességét.. mondjuk ezt mindig elsütik hogy aszongya az új pályákon majd a teamplay nélkül szipi-szopi.. erre bemész egy pályára és probálsz füstöt dobálni pl borderen ha assault vagy mire lehuhog a fragkurva aki hátul fekszik hogy nem lát semmit..
  • Marvin
    Nem hiszem, hogy szerencsés.
    Pl. Olyan programoknál, amik nem használnak AI-t nem tudnánk mit kezdeni egy maggal.

Pláne, hogy kéne egy gamer edition - ugye -, mert csak nekünk kell AI és fizikai gyorsító.
  • Mighty
    Azzal sem, ha nem veszik a hardware-ét :P
  • Prank
    jövőre már lesz kémiai, biológiai és extra gyorsító...
  • Sadist
    Én ezt már akkor megjósoltam, mikor felröppent az első hír a fizikai gyorsító kártyákról :D
  • N3TuddKi
    azzal nem tesz szert nagyobb bevételre egy hardvergyártó cég.
  • Mighty
    Úgy gondolom az volna a legjobb, hogy a többmagos procik egy-egy magja foglalkozna mindenfajta gyorsítással (3D, fizika és most már az AI is). Nem kellene mindenre külön kártya. :)
  • Nyers
    A demok a készítő oldalán meggyőzőek, becsülendő erőfeszítésük. Rengeteg tennivaló van még a játékok dinamikusabbá tételén, de ehhez nem kellene egy újabb kártyát gyömöszölni a gépbe. Más formában talán életképes lenne, de így mikor a fizikai gyorsító kártya is csak vergődik - a 3D-s cégek kártyáikon próbálkoznak és az MS is készül valamivel fizika terén - ezt az új kiegészítőt nem kéne a PC-kbe erőltetni, csodálkoznék, ha sikerül valamire is jutniuk.
  • CSUKA
  • Prank
  • Marvin
    De nem!
    Nem de?
  • Strahd_
    De
  • CSUKA
    nem
  • Mighty
    Érdekes, ugyanakkor borulátó cikk az AI-t gyorsító processzorról.
  • geri777
    hát most akkor mivan ??? megjelent vagy nem ?
  • Strahd_
    illetve amikor irtad akkor méág nem volt :P
  • Strahd_
    US ben még nincs szept 11 :P
  • THE matrica
    sitrep
  • panther112
    Nem jött ma se... ennyit a szept. 11. elméletről.
  • CSUKA
    Találó
  • geri777