60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • zotyesz
    Közel jártál az igazsághoz, mert kerekítve 19,28 %-a xSU. :)
  • zotyesz
    Ez nem lehet igaz! Ha jól láttam mindenkinek 0 a honorja a tarcker szerint, kivéve egy valakit, akinek 34!
    Patacsi, ezt hogy csináltad? Már a tarckert is hackeled?
  • Strahd_
    És én nem is leszek fent a landoron...
  • patacsi HUN
    aki fent van a "landoron" az 20%-ot kivéve xsu :)
    (megjegyzem oda volt írva, hogy csak audio ejnye bejnye kis kiváncsi :) )
  • Atiti
    tegnap a tracker számolta a killeket és az eradmény FRAGS: 52.1 Valaki csak félhalott volt?
  • MarkBlade
    Ha minden igaz mostmár Tényleg a héten menni fog anet.. és akkor! HOOAH! :)
  • pet70000
    itt nem dolgozik senki, hm.....
  • Gfreiter
    Crassus! Jer te is! Daniel_F! Rajta! Hooah!
  • Gfreiter
    Ok, értem, mire gondolsz, nem is a játékbeli accountomra gondoltam, hanem a trackeren lévőre! Neem, nem csinálom végig a kiképzést mégegyszer :) Szóval akkor már resetelt? Akkor újra kezdjük! Gamma vki?
  • [HUN]Crassus
    GFREITER!!!Ragtapasz,Free,D-TOX éppen jáccik ............
  • Daniel_F
    Na jó, a "semmi köze a játékhoz" egy kicsit túlzás, a játék készítőivel és a fő-AA szerverrel nincs semmilyen kapcsolata.
  • Daniel_F
    A Tracker-oldal egy rajongói oldal (méghozzá európai), semmi más, mint már mondtam, semmi köze a játékhoz. Mellesleg most resetelték a honor pontokat ott, és mindenkinek 0-t ír ki (vagy kérdőjelet).

A honorod a fő-AA gép(ek)en van elmentve az USÁban.

Szerintem az a hiba, hogy amint idejöttél, mindenki "rádugrott", hogy regeld magad arra az oldalra, és ezért gondolod, hogy olyan fontos a Tracker.
  • Gfreiter
    Jó reggelt mindenkinek! 8-ra kellett volna suliba mennem, ehelyett most keltem fel.Hmm, nem rossz teljesítmény :) Szóval tanácsot kérek! Mit csináljak? Tegnap 47 volt a honorom (egyébként csak 11). Letöröljem az accountomat, és kezdjem újból, v várjak, hátha megjavítják? Jön vki gamézni?? Stresszoldásra van szükségem!!
  • [HUN]Crassus
    MÁRK!!! Jó lenne ha már végre lenne neted és megmutatnád mi is az az FPS game:))
  • Free
    m=M
  • Free
    meier ha lehet tegyél fel a kereső oldaladra :o)
  • Free
    Legalábbis nem én vagyok rajta ha van rajta Free
  • Free
    jaaaa megvan de nem vagyok rajta
  • Free
    melyik a Meier féle játékos kereső oldal?
  • MarkBlade
    Már megint kamuzol apafej.. :) Reszkes mert nemsokára a birodalom visszavág.. :)
  • [HUN]Crassus
    Bocs Free! Nyomtam kicsit D-TOX-al,de kiszálltam,mert ebéd meg család meg hasonlók.Nemsokára leszek megint.Apropó te vagy a Meier féle játékoskereső oldalon??
  • Free
    Kezdenek már játékban is kialakúlni a szuicid hajlamaim ne jöjjön senki se a közelembe
  • Free
    Szar az élet
  • Mighty_
    Igy van. Este dokihoz megyek, mert büdös a munka (meg fáj a torkom). Aztán majd meglátjuk mi lesz...
  • pet70000
    nem tudjuk
  • Free
    Mighjty ezek szerint ma délelöttös vagy és este leszel 1000L :oö)
  • Free
    Crassus mi van ? Mentem utánnad Pipelinre és te meg sehol...
  • [HUN]Crassus
    3-4 órás játékra Radio Toweren(ahol azért tudjátok mennyire odaverek ugye........)2-300 pontokat számol el.Tudom a lényeg ,hogy az Army jól könyvelje el(amit helyreközel meg is tesz),de azért mégiscsak szemétség,hogy a + dolgokat nem figyeli flottul.
  • [HUN]Crassus
    a szemét traacker feltünően jól számolja a ROE-t!:)
  • Mighty_
    Ez igaz. De akkor se kéregessék tőlem a 203-at, SAW-ot, snipert, mert azért választottam, mert azzal akarok játszani. Punktum!
  • SSBeeci
    ...Megyek is és szétkúrok pár Bridge-enátkelni vágyó antiamyarmys túristát...
  • pet70000
  • SSBeeci
    Na mind1, nem fogok 2shake-be esni, csak szúrja a szemem az a -209 ROE, erre pedig kínosan ügyelek!!Bár néha ez niatt szívok a legnagyobbat, addig nem lövök míg nem vagyok biztos hogy ellen e vagy teammate...sztem ez fer..
  • pet70000
    akkor nem marad más: #violent]12 honoros csávó
  • SSBeeci
    ..és csak ez az egy kis majom akarta, és mint mondtam én választhattam 2.ként...
  • SSBeeci
    Vágom PET!De ez volt a poyén, a kiccsávónak vót vagy 12 a honorja...azé csak 21-nél járok(nem röhög)és birom azt a pályát, pont a 203-as miat!!!
  • pet70000
    nem mondtam hogy adja oda, sőt ne is adja oda, de nem árt ha tudja, hogy mi történik körülötte és miért akarja mindenki elkérni tőlle
  • Mighty_
    Press ANY key to continue:
  • pet70000
    Remélem mi is kapjuk a - 10 %-ot
  • SSBeeci
    és wow! Megjavították a trackert...egy darabh kérdőjel a honorom..multkó még vót legalább tíz..hehe