60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • zotyesz
    Ez az M4M nagyon tuti! :)
  • Fireblade
    ez az ID-m: 72866
  • Fireblade
    Köszi megnézem
  • Gyadi
    Skacok, új sf képek:

• Johnny(HUN)
    Free miért nem vagy icq-n soha? unatkozok itt 1edül
  • Kensin
    Heló Tűzpenge. Ajánlom eme oldal elolvasását, főleg az aláirás készitése részt: http://www.mohaa.hu/forum/meier/tracker/index.htm
    Mert ha nem csináltok aláirást, egy fekete téglalap jelenik meg az helyett. Valahogy igy:

Ez speciel a te aláirásod jelenleg.
    Nameg hogy az aláirást betegye Meier az oldalára, kell a trackeres ID-tek.
  • Fireblade
    Akkor mostmár tudod :)
    Ha kegközelebb lácc minket szólj! Azt nyomunk valamit közösen
  • Free
    Jah valahogy minden magyar valahogy a HUN feliratoto valami formában biggyessze a neve mellé ha lehet...
  • [negativ] Cirek
    Vazze tegnap veletek nyomtam... és nem is tudtam hogy magyarok vagytok! :D

Hooah!
  • sniper*
    add meg a csajnak ami jár!!!
  • Fireblade
    Hi!

Meier: Daniel F mondta hogy ha fel szeretnénk kerülni a játékosok listájára akkor szóljunk neked. Hát akkor most szólok :)

Szeretnánk felkerülni a játékosok listájára :D

nevek:

Fireblade[BAT]
    Gomeez[BAT]
    Nate Dog[BAT]

Köszi
  • Free
    Gyere Te Is Ts re nyomjuk az igát
  • Gfreiter
    LOL LOL! Köszi a tanácsot!!!!
  • Free
    Még annyi hogyha télleg ennyire laza a csaj bemutathatsz neki engem is na meg mindent am i eszedbe jut :o)
  • Free
    Ahejett hogy itt gyomod az igét mint szűzlányt a szalmakazalban jöhetnél TS re
  • Free
    Gyerekek mint az Ősi LoverZ Nemzet tanúlt és tapasztalt tagja mondhatom hogy egy nő semér annyit hogy az ember a barátait hülyének nézze beszélj a haveroddal hogy mi a pálya ha ő azt mondja hogy nem gond akkor hajtsd meg mint zinger a varógépet vagy döntsd meg mint simsont a kanyarba egyszóval akkor már a közösben van a nő de ne várj tőlle semmi jót mert ha úgy váltja a pasikat mint volt Főnököm a zokniját ( Hetente 1*) akkor abból semmi hosszú távú nem lehet. De Patron üritésre jó meg kapcsolatfelejtésre Laza fél óra aztán Patroncsere és mehet ahova akar... Ufff Szólottam
  • Gfreiter
    Igen, szerintem is gáz! Olyan jól nem néz ki, mondjuk úgy, hogy aranyos. Azér köszi, hogy egyetértesz. A talit már nem tom ejteni, de majd elmondom neki, hogy én nem vagyok jó party :)))
  • [HUN]Crassus
    Gfreiter! Egy ilyen nő nagggyyon Gáz!! Én a helyedben ejteném a talit.Az izém izéjének a nője hmmmmmmm Gáz gáz gáz.NA ,de ez csak az én véleményem.Na jó ha nagyon jól néz ki azért 1x leszúrnám:)
  • Gfreiter
    Hát, nem azzal van a gond, h nincs nő! Pl ma talizom egy lánnyal (bocs az offtopicért, majd írok vmi idevágót is :) ), aki egy haverom testvérének volt a nője!Aztuán taliztam vele egy buliban, de ott meg a haverom tolta le. Na ezek után felhív a csaj, hogy talizzak vele, meg ilyesmi. Őszintén! Kinek kell egy ilyen nő??? Ráadásul nemcsak a haverom előtt lenne szar, hanem még a tesója előtt is! Tiszta szar! Na szóval topic: mikor játszunk?
  • patacsi HUN
    sztem elég 34 is hozzá :)
  • Mighty
    Csaj ugy: gyujts ossze legalabb 50 honort es ragadni fognak rad a nok!
  • Gfreiter
    Hé Free! Jó volt így gammázni, kár, hogy nem tudtam én is beszélni!Nemsoká kapok gempát, és akkor veszek vmi cuccot! Remélem nem lesz komoly gond a gépeddel!Írj majd ide, amikor visszajössz, mer addig pihizek én is picit! Csaj ügyben meg majd adhatsz tanácsot :D
  • Free
    :o) Hooaaahhh Már megy a game :o)
  • patacsi HUN
    na azéé
  • patacsi HUN
    na most tekerem ki a nyakadat Gfreiter :))
  • Free
    Már megoldódott de azért jöhetsz :o)
  • Free
    Mighty ha tudsz és ébren vagy és van annyi erőd gyere Légyszi TS re mert befagyott a nevem
  • Gfreiter
    Szval a TS program már fel van telepítva, de nincs hozzá cuccom.
  • Gfreiter
    Hé Free!! Én voltam a TS- en, hallottam, amit mondtál, de nincs mikrofonom, írni pedig nem tudtam, mert csak csipogott, amikor akartam :( De most bedugtam egy fülhallgatót a mikrofonba, asszem az is jó annak :)
  • Free
    Akkor tőltsd le és azzal gyere :o)
  • Gfreiter
    Mellesleg nincs TS-em még!
  • Gfreiter
    Hé, hogy kell oda menni??
    beírtam, hogy open 193.225.82.94
  • Free
    De aTeam Speak ra gyere ami a Code szerveren van
  • Free
    Már ott vagyok az Előszobában.
  • Gfreiter
    Ebben a pillanatban jöttem le onnan! Akkor gyere vissza!
  • Free
    Egyszer az Oftopicért leszek innen bannolva :o)
  • Free
    Ha valaki elfelejtette volna állást keresek bármiérdekel. _Köszike
  • Free
    Gfreiter ott vagyok csak egy kicsit léptem le róla mert dolgom volt. Kerestél már?
  • Gfreiter
    Sziasztok, jó reggelt mindenkinek! Itt lesz a buli gyerekek?? Hé SSBeeci, nekem se szólt senki, ne izgulj! Mighty, jobbulást kívánok. Tippem: Nasivin orrcsepp, nekem 1-2 percen belül teljesen megszünteti az orrdugulást, utána egy feles (Vodka a legjobb), utána bebújsz az ágyba, és 2-3 takaróval betakarózol, úgy, hogy izzadj, mint a ló, holnap-holnaputánra kiizzadod a betegséget! Igaz, hogy iszonyú büdös leszel tőle, de segít! Rush! Honnan szedted? Az én szótáramban csak annyi van erre: "ez nem passzol, nem odavaló", hah, szar a szótáram :)) Free, megyek! De ott legyél!
  • Free
    Ha jöön valaki azt Várom a code TS-en