60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • patacsi HUN
    free nővérére gondoltam :))))))
  • zotyesz
    Gyanú érlelődik bennem... Patacsi, milyen ruhára, kinek a ruhájára gondoltál? :P
  • SSBeeci
    bizi..van is fogsoros ss-om...lol
  • Prank
    mi ebben a pláne? geforce-szal is át lehet látni a tárgyakon meg az embereken +fogsor...
  • SSBeeci
    ...oda hajtok...
  • Tikal #15733
    inkább jegyezd meg hogy az xsu az tuti magyar banda
  • SSBeeci
    Na ma estére lépek, me regge négykó ketem, azt nem rég jöttem home, regge meg megin négykó....útálok dógozni..
  • SSBeeci
    Jól telepofáztam mindent, de jól esik, hogy mindenkihez szólhatok és ált. választ is kapok..Hétvégén ígérem TS-el fogok nyomulni!!
  • SSBeeci
    És tényleg...Vagy az a kis jelző van akinek gáz??Léccci biggyesszetek egy pici hun nevet a nickek közé-elé-mögé...
  • SSBeeci
    Gfrei barátom!!Ne mááá!!Halgass az öregekre, és maximálisan 1et értek az előttem szólókkal..ha egy patront elsütsz, attól még megpaskolhatod a fenekét és mondhatod neki, hogy mennyé haza, me armyzok
  • SSBeeci
    22-é is vetkőznek...
  • SSBeeci
    Jobbulást Might fater, ...őlj sok ellent...GYógyító 6ása van
  • SSBeeci
    Jóvannamána...mint írtad pár hónapja...lol...hát hol vagyok én még pár hónapja itt...lol
  • SSBeeci
    Semmi gond Crassus, sőt, köszi, hogy válaszoltál, így már sokkal jobbIgaz írtam, hogy este nem tudok TS-ezni, mert ha felébred a fiam, az asszony megöl...úgyhogy kussolok, még a gombokat is silencemódban használomlol
    De még1szer thx..és ne hagxjatok ott a vadaknak...hihi
  • patacsi HUN
    gyerekekre nem lövünk
  • ZsozS
    Ezt skubizzátok! [HAAS]Atiti hozta össze, nem kis ügyességggel Még most sem tudom elképzelni, hogy mi történt ezzel az ,1 ellennel... talán leszakadt az ujja!
  • Free
    Édes
  • Free
    Nem tom amikor lehet inkább itt vagyok meg TS -en
  • Gfreiter
    Én is örvendek! Hooah!! Gyerünk TS-re!
  • [negativ] Cirek
    jéé az első képen van egy üstökös!!!
  • patacsi HUN
    hali :) örülünk, hogy örülsz
  • pet70000
    Szia Zsozs!
  • ZsozS
    Haller mindenkinek!
    Régen jártam itt és úgy örülök, hogy megin' itt lehetek köztetek
  • pet70000
    sőt a manuszon is át látsz, külső nézetben még a fogsorát is gyönyőrűen lehet látni belülről - Radeon 9800
  • patacsi HUN
    Kutyikának én már vagy 5x mondtam de kullantott rá :)
  • patacsi HUN
    tudtátok, hogy mRadeonnal nem csak a kisromon lehet átlátni hanem ruhán is ??? teccik :))))
  • Gfreiter
    Köszi, már jobban megy!! Egyszer olyat dobtam, hogy Free kérdezte, hogy ki dobta, egész betaláltam egy szobába kintról! Ja, és már ment felfele a honorom 12!!!! Remélem azért majd jössz! Ja, és gyere TS-re, így lehet élőben is dumálni! Nekem sincs még mikrofonom, de hallgatom a többieket!! Pihenj azér sokat meló után!!
  • patacsi HUN
    méretezd át a képet máskor :) édes vagy mostoha ;)
  • Kutyika
    Bocs de mostanában nem fogok gammázni, sajnos.... Este hattól reggel hatig dolgozom, most is csak bekukkantottam ide, hogy senki ne aggódjon, kb 2 hétig lesz igy(remélem), utána már jövök ha minden igaz, A 15701.hozzászólás képe kira!!! Ha lesz erőm fórumozni azért benézek néha (pláne ha illen szép csajszikat tesztek ide!!) Sajnos mennem kell, csá mindenki! Jó gammázást, kevés roe-t, és sok honort mindenkinek... Gefreiter, ne felejts el gyakorolni (kézigránát dobás..stb és pályák megismerése).
  • Johnny(HUN)
    Free miért nem vagy icq-n soha?
  • pet70000
    lol! Hajni hm.......kira
  • Free
    Ő az Új MEDIC a 2-es verzióban. (egyébként a nővérem) Csak Crassus meg ragtapi kedéért. Jah nem vagyok kerítő de épp független Jó pénzért a tel számát kiadom
  • pet70000
    Király a mozgásod, csak félreérthető.....
  • zotyesz
    Mrs. Free?
  • pet70000
    ez is új SF kép???
  • Free
    Előre ios bocsi mindenkitől L felejtettem levenni a felbontást Bocseszka mindenkitől télleg komolyan
  • zotyesz
    Te is azt csinálod, mint Slow pandája?
  • Free

OF topic
  • Kensin
    Látjátok ezt?:
    http://www.mohaa.hu/forum/meier/landor/index.php
    Szinte mindenkinél azt irja, hogy "signturimages currently offline"
    Csináltam most egy új logót. Ez én lennék rajta
  • Gyadi
    Jaja, nekem is nagyon tetszik :P