60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • pet70000
    ok, köszi
  • Tikal #15777
    Zavaro célpontok az ellenséges rakétáknak mivel a szállitogépeknek más esélyük nincs a védekezésre, a rakéta igy több célpontot lát a radarján és remélhetőleg elvéti a célt. Két fajtája van: infravörös rakéták elleni fáklyák (flares), radart zavaró fólia (chaff).
    A képen szerintem flares van.
    Repülőnapokon is ilyet lőttek ki a Mig-29-esünk pilotái, nagyon szép volt, meg is nyerték a "versenyt".

Jol beszélek Crassus? Találkozunk a lock on légterében hamarosan :))
  • Gfreiter
    OK: 1. felinstallálod (ha nincs meg, kérd el vkitől) 2: qick connect, 3: megadod neved (csak az első név rublikát töltsd ki egyelőre), az IP-t: 193.225.82.94
    4: oszt má benn is vagy

• pet70000
    Valaki léci irja meg részletesen /de ne Gfreiter vagy SSbeci!!! me''' annyi időm nincs ..lol / hogy most akkor Ventrillo vagy Ts és hogy kell használni THX
  • pet70000
    lol
  • Mighty
    Kamucelpontokat (angol neve nem jut eszembe) lovoldoz ki a gep es azok fustjet formalja a motorok keltette legaramlat.
  • Mighty
    Szerintem te csinalsz valamit rosszul, mert semmilyen korlatozas nincs a TS serveren...
  • Free
    G Én már TS en vagyok gyere
  • Gfreiter
    Ez így megy már 3 hete
  • Gfreiter
    Ugyan már, hogy néznek ki ez a fórum, ha mindenki csak 2-3 szót böfögne ide? Böfff! Böfff! Böfff!

Inkább jer gammázni! Megin nem mentem suliba, mer elaludtam!
  • patacsi HUN
    az történik éppen, hogy kidobálják a gépből azokat a katonákat akik sokat beszélnek, vagy 2-3 szavas dolgokat 2-3 mondatban írnak be fórumokba ;))
  • Gfreiter
    Szia Mighty! Tulajdonképpen mi is ez? Mit csinál a repülő? Lementettem a vidit, nekem nagyon tetszik! A repülőket amúgy is csodálom, szerintem az emberi elme egyik leghihetetlenebb és nagyszerűbb alkotása! (Hú, micsoda fennkölt szavak Gamma? Figyi, mér nem tok csak úgy simán belépni a TS-be, ha teszem azt nincs ott senki?
  • Mighty
    Ja igen! A video a tenger felett keszult ellentetben az alant lathato keppel.
  • Mighty
    Volt itt regebben egy kep, katt a kepre a videoert.
  • Gfreiter
    Jó reggelt indenkinek! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Na szal! Ezér írtam Free barátom, hogy "TÖBB" patront nem ér meg . Csak ott qrtam el a dolgot, h a csajszi már házasságról, meg gyerekekről beszélt, meg h neki végre kell egy kedves fiú! Hát ezt: Meg h nem zavar-e engem, h 6 évvel idősebb! DE! Ott köllött volna hagyni bánatban, csak benyomtam paar sört! Na, gamma??
  • Free
    Cool
  • Atiti
    Tenyér vagy az egér hűtésére?
  • Free
    Na és megvolt a csaj? Vagy csak távolrlól tesztelted?
  • [Rush]
    A buli ennél többet nem ér meg igazad van
  • Gfreiter
    Szeva mindenkinek! Most jöttem meg, és köszi mindenkinek a tippet, atyai tanácsot! Csupán két dolgot mondok, és mindent fogtok érteni:
    1. számú határozat: több patront nem ér meg;
    2. számú határozat: inkább az AAO!!!!!! Hooah!!!
  • [Rush]
    Legyen inkább
    3,5 kg haska
    50g petrezselyem(fele Norbi-é :)
    1 kg CocaiN
    meg 10 lap hoffmann
  • [MHA]Inquisitor
    erre megyünk ha minden igaz:D
    jelentkezni rushnal:D
    beugro: 3 kilo hasis:D
  • [Rush]
    KURWA ÉRETTSÉGI
  • [Rush]
    OFF TOPIC

INQUISITORNAK

ON TOPIC
  • [HUN]Crassus
    RUSH! Mi van veled? Melóztál vagy mi?
  • Audiogenius
    El
  • [Rush]
    Az loller kép :D
  • patacsi HUN
    gyere mert vezető nélül ide jutottunk #15744 :)))))
  • [Rush]
    Holnaptól vagyok SKACOK
  • SACA_(HUN)
    Mindenki elment aludni?
  • [HUN]Crassus
    Na jó ezután a Kör után végig aláztunk ám,csak ez így sikerült:))
  • pet70000
    probáljátok meg a deff oldalt, de király a fotó neve is:szop /ás?/
  • pet70000
    tudtok valamit
  • pet70000
  • [HUN]Crassus
    Egy nagyon gyengén sikerült támadási kísérlet:

• SSBeeci
    Azé ezer kösszencs skacok, jó érzés volt, ha még ellenek is voltatok, azért volt segítség...lol
    Külön köszönet Ragtapi faternak, aki nemes egyszerűséggel behozott nekem egy saw-ot a towerba elémdobta, aztán az ajtó flé lőtt...lol, én meg nyomtam egy rogert...loler no commentVolt még pár poénja...hehe..Péntek este, ill. szombaton lerántom a leplet a TS-tikairól és ha lesztek kipróbálom..Mégegyszer köszi a majdnem közös bevetést..hehe
    ui:több türelem...majd belejövök...
  • SSBeeci
    ...shit...most köptem egyet..
  • SSBeeci
    NEMésNEMésNEM...azúristenmegb*s*zaaztakibeba*zo**k***--és sípszó végig...hát nem tudok reconnectelni...vazzzzeeeee
    Ilyen faszságpkat ír ki alapba:nincs ilyen user, invalid password, stb, aztán transmitting és megszakad...
  • Free
    Jóccakát mindenkinek nekem ez a mai nap nem jött össze hjátékra. CSuma Reggel szerintem majd nyomom TS en megtaláltok
  • pet70000
    oké, leesetttttt.........