60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • SSBeeci
    ..lol..még töttöm fel..várjatok..de elvileg jól adtam meg?Ill. konkrét kveszcsönöm, hogyan kell ide úgy beadni a linket, hogy egy kattal elérhető legyen??
  • SSBeeci
    pontosabba:http://kep.tar.hu/beecike/index.phtml?aid=27598916
  • SSBeeci
    ide skubi Gfrei!!lol..és akit érdekel: http://kep.tar.hu/beecike asszem...ha üres lenne, bár töltöm, elfucktam vmit..lol
  • Gfreiter
    Ja, vili, úgyértetted, tegyem pushra a mikrofont :) én vmi puskát értettem
  • Gfreiter
    Free, amint beléptem, kiléptél! Pont abban a pillanatban. Gyere vissza!
  • Gfreiter
    Hú de szar lett íg a logóm :( Szia Free! Én mindjárt megyek, csak megpróbálok beállítani vmi normális logót! Miújs az asszonnyal?
  • Free
    Gyerekek itten vagyok megjöttem L olvastama 24 óra történéseit és nagyon játszanék jön valaki Gamelni a Code szerveren fent vagyok a TS en a Loverz Csatornán.
  • Gfreiter
    Bassz, angolok ide vagy oda, helyesbítek: a régi jobb volt!
  • Gfreiter
    Hé Rush! A égi jobb volt!!
  • Gfreiter
    Hi mindenki! Figyi Slow mester! Én megpróbálok magamnak egy normálisat is majd csinálni, csak az a gond, hogy nagy lesz a méret. Pl volt egy (ja, most a logóról beszélek) verzió, ami olyan volt, hogy a nevem lassan kiíródott, majd letörlődött, és ezután következett egy nagy atomrobbanás! Tök jól nézett ki, cska sajna 7 KB lett belőle, pedig sokat szívtam vele!Kérdés: hogy a búsba importáltok be jó minőségű gifeket, ld a te pandád, stb, úgy hogy sikerül 4KB alatt maradni???? Nekem ez a csóri kis logó is már 3,8 körül van!! Bitte válaszolj!!!!!!!
  • SSBeeci
    SLOW barátom!!Might fater aszonta te vagy a nevem megflashalésének(heh) istene, a 3d guru..Igaz ez??Naszal odáig jutottam, hogy az ide fltölthető "flash" Width:120 és Height:20 és max 4kb ugye?Eddig yó vagyok..na-must:amit a 3d swift-el csináltam magamnak azt ide nem lehet feltöteniezé az Adobe Image Ready 7.1-el szenvedek..na ide kéne a segicccssséged..vagy esetleg kreálsz nekem, esetleg a már sokadszor elsütött poénom marad...megvárom míg lesz xSU-s..lol
  • SSBeeci
    De nagy a faszod tesóóó...állat durva..és forog mozog meg minden..GFREITER te ász..hehe..lol
  • Strahd_
    tegnap én is kiprobáltam futott az ICQ a MIRC a Delphi fejlesztöi keretrendszer , + a játék... és csak amikor forditottam akkro haldoklott a gépem .) a játék közben nem ment fel a pingem csak néha szagattot mikor a windows elkezdett dolgozgatni magában.. .) Nincs valamiylen korlátozás beállitva nálad a netkapcsolatban? Pl az Xp (márha xpd van)netkorlátozás és sávszéleség foglalás ki van kapcsolva?
  • Strahd_
    valalm akkor nálad nagyopn nem stimmel... a Windows csinálhat ilyen csodát de ha jol be van konfigurálva akkor nem nagyon... :( csak a proci lett kicserélve és gondolom nagyobra .)
  • Strahd_
    megtörtént és köszi a helpet .) jobban érzem magam töle :p megnyugtattál
  • Tom911
    Kössz hogy megpróbáltál segíteni, sajnos a Windowst és a játékot is újra feltettem már kétszer is.
  • Tikal #15884
    windows messengeren vagyok, [email protected]
  • Tikal #15882
    mindjárt beizzitom...
  • [Rush]
    Megtucc keresni ICQ-n vagy valami?
  • Mighty
    Passz...:( Ujratelepites esetleg segithet.
  • Mighty
    Persze, ha fut egy csomo minden, akkor persze, hogy befolyasolja. De, mint irta is, csak a messenger ment jatek alatt. Nekem, ha meg letoltes is megy akkor se megy fel tobb ezerre a pingem.
  • Strahd_
    de jó még mindig nem tudok irni .p
  • Tom911
    Nem csak az Army, bár ezen kívül csak a Halo-val és a Generals-al játszottam de azoknál nincs ilyen probléma.
  • Strahd_
    a háttérben futo taskok száma a proci sebessége nem befolyásolja a hálozati müvletek végrehalytási idejét?
  • Mighty
    Mas jatekoknal is magasak a pingjeid?
    Procinak ugyanis nem sok koze van a halozat sebessegehez.
  • Tikal #15873
    Rush, majd ne felejts el venni a boltban cukorkát:

• Tikal #15872
    nem ismertem meg ezt a logot vazze :)
    Jelentkezem, vége.
  • Tom911
    Ja és közben messengerrel beszélgettem a haverommal de még így is tökéletesen ment a játék.
  • Tom911
    Helló mindenkinek, nekem egy olyan problémám lenne, hogy a játék eddig 200-300 közötti pinggel ment, majd lett egy új procim és azóta még a magyar szervereken is 300-3000 ig megy a pingem, szerintetek a proci a hibás vagy valami más? Amúgy a szolgáltatóm Axelero és ADSL 384es kapcsolatom van. Légyszi segítsen valaki!
  • Daniel_F
    De hát van online statisztika, a Tracker!
    Megjegyzem most biztos boldogok a Trackeresek, hogy még egy verziót megúsznak hivatalos stat oldal nélkül (vagy in-game lesz? vagy mindkettő?)
    Kíváncsi vagyok, milyen újdonsággal rukkolnak elő, ha kijön. (A WW-hez a link már több hónapja ott van.)
  • Mighty
    Inkub: Will Special Forces addon contain immobile vehicles - Stryker and BTR 80 - or vehicles will be implemented in one of the next updates, called "Stryker Brigade"?
    [DEV]Abraxas: 2.0 will not have the Stryker in it. That will be released at a later time.

Inkub: What new interface features will we get in the next update? Will it contain option to customize look of the soldier? Will we be able to see our statistics, like total time played, Honor points, kill to death ratio, in-game?
    [DEV]Abraxas: There have been some cosmetic tweaks to the interface, including a cleaner training section, as well as a Missions section in the deployment page. We've also added the Weapon Modification page, as well as an in-game IRC client. Future updates will see the addition of many of the other elements that you mentioned. In closing, keep in mind that 2.0 is only the introduction to Special Forces. More will be coming in future releases.

A lenyeg: meg nem lesz Striker a 2.0-ban es nem lesz online statisztika sem. :(
  • Strahd_
    Slwo de mindig érdekelt hoygan kosarazol te medicinlabdával..:)
  • Strahd_
    Slow a mester ebben... :)
  • Gfreiter
    Helló mindenki! Mégiscsak sikerült az animáció (2:15-ig csináltam , ne röhögjetek!!) Na, este valószínú jövök! Hooah!!
  • Atiti
    új sniper oktatáshttp://www.andylau.com/fulltimekiller/game/shoot.html
  • Slow
    ááá, én csak matyizósat tudok ....;)
  • patacsi HUN

Audiokép :)
  • Dexa
    Mi van Főnök, gyakolnád már az SHSU-t?
  • [Rush]
    Sry most jöttem haza FREE, majd megbeszélünk 1 másik időpontot
  • Audiogenius
    most meg latszik???? mi a f*sz van???