60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Atiti
    Szia DEXA!
  • Atiti
  • Dexa
    Nem hiszek a szememnek...
    kezd a tracker aránylag normálisan működni, nekem még a pontokat is most jól számolja...
  • Atiti
  • SSBeeci
    15929..lol..
  • Gfreiter
    OK, Beeci, nem akartalak megsérteni, úgyértettem, hogy legelőször amikor írtál :) Olyan mókás volt lol. Viszont rólam is azt hitték! Szóval itt ki lehet élni a még bennünk rejlő gyermeteg hajlamokat, ezért is jó idejönni :) Most mennem kell, jól aprítottál ma! Gratula! Hua!!
  • [Rush]
    Norb Lock ON demo
  • SSBeeci
    na jó azé annyira nem, maradjunk a bizonytalan jelzőnél..lol..amúgy mint írtam van egy gyönyörű édes pici fiam...bár ettől még lehetnék 13..dikk...hahaha
  • SSBeeci
    ...igen Gfrei..törték fel a gépem..nem a szar autómat, a pc-met..volt má ilyen..sajna..erről írtam neked nemrég(téma lezárva!!)Egyébként hogy ne legyenek kétségeid, nem 13 éves vagyok lol, hanem 27..hehe és azé irkálok meg kérdezek ennyit, mert jó a beszélőkém és hülye vagyok mindenhez..kapis?!
  • Atiti
    voltunk
  • Dexa
    LOL
  • Gfreiter
    Aha, TS-en vagyunk!
  • SSBeeci
    ...SAW-vel érkeztem, hegyoldalból leestem, okos vagyok szép és laza, harcoljak, vagy menjek haza??...lol
  • SSBeeci
    ezt a szart meg még mindíg módosítja, tötti...no ná é ni nem tom..Ha fent lesznek a képek, azé szójjatok he..lol..én má nem erőködök vele..tettem fel egy jópár AA-SS-t is..pojénosak..
  • SSBeeci
    Hol vagy G? TS, megy?
  • Dexa
    ha jön majd vki gamelni, keressen meg...
  • Gfreiter
    Ecsém, jók a képeid, ezel az előőb még nem voltak fent. Látom te is fogékony vagy a vérontósdira Én imádom a horrort! Kedvenc film(sorozat) biza a Rémálom,hihi Bár ezt a Jasont annyira nem ismerem. Mi ez a Freddy vs Jason?? Film lesz? Na, mikó gyüsztök gamézni?
  • Gfreiter
    Gyere majd gammába! Még én is pihizek! Készülök az esti nagy csatára! Bakker, célozni, egyszerűen nem tok olyan gyorsan! Dűhít! Van vaalkinek egy jó tippje?
  • SSBeeci
    namajd jövök..ha lesz Stabil netem..Addig is cső-csavar-csapágy mindenkinek
  • SSBeeci
    és ha még mindíg feldolgozás alat vannak..hháátt...akkó majd hónara..heh
  • SSBeeci
    Beeci képei...
  • SSBeeci
    ..és nekem is mindíg megszakad a net..fakk
  • SSBeeci
    pillanat..azaz órák kérdése, letöröltem, átformáltam, újrafelteszem, átnevezem, és még egy pár beteg képet mellé..heh
  • Free
    Na már láttam
  • Free
    Cső gyerekek a netem még mindig 10 percenként megszakad ezért nem játszom. Béci jók a képek kár hogy üres az a rész és semmit nem láttam belőlle a kép alapján.

Mi van ma mindenki logot változtat? Meg miegymás??? nem vágom mi van miért nem játszotok inkább?
  • SSBeeci
    de méé??az egy megaállat füstölgő koponya..de ha nem..há..nem..teszek még fel újakat, szintén az AAO-mappába, azok is elég beteg képek, na azokat kéne szerkeszteni..lol
  • Gfreiter
    Igen, abból kettő én voltam, lol. Jók a képek, de még nem néztem végig. A koponya lesz a logód? Nekem tetszik.
  • SSBeeci
    ..itt is van jól működő tracker..mármint a képtár serveren..MÁR 55-en nézték..haha..lol..még kész sincs
  • SSBeeci
    DE még mindíg csinál vmit, és..ááá..namajd..
  • SSBeeci
    elsőképeim
  • SSBeeci
    Valami kicsinyítéseket csinál..hmm..akkó átnevezem, átméretezem, azt majd..fak
  • SSBeeci
    yeyeyeyeyyeeeeee...megarecskaaaa!!!loler
  • SSBeeci
    pedig má rég fennt vannak...csak kicsinyíti őket...elvileg benne van a leendő logóm is..heh..de az kicsibe elég balek lesz..A képeknek meg adok vmi nevet..aztán belinkelem ha kész..lol
  • SSBeeci
    ...őőő...háezmegmi..RÉGI RUSH-t!!
  • SSBeeci
    o a f*szom..hát még ehez is Gfrei vagyok..bruhahaha..bár kezdek aggódni...Gfrei má igen ott van..má nem kérdez, csak cselekszik..jaj..
  • Gfreiter
    Mi van a régivel? Kidobtad azt a jó kis cuccost??
  • [Rush]
    Ez van....
  • Gfreiter
    Pl. így: hold-bugi
  • Gfreiter
    Épp akartam mondani, h elfucktál vmit, mer üres, de a cím jó :) Úgy kell beadni, hogy ráklikkelsz az url-re (szmájlitól jobbra 2-vel!) Má kíváncsi vagyok!
  • zotyesz
    Ha bejelntkezett felhasználó vagy, akkor a "mehet" és "Törlés" gombok alatti [url]-re klikkelj. :)