60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [DFL]vajdi
    teamspeak -en most milyen server van? landor?

mi az ip meg jelszo? mert probaltam felmenni es nemtok...
  • SSBeeci
    mirc 6.1..az fizetős??crackeljem,vagy innen ?tovább? majd írd meg a setupot az emilemre pls..
  • Gfreiter
    Ok, los!! Ott talizunk!!
  • Kutyika
    Esetled w096, pipeline?
  • Gfreiter
    Ok, most mehet, bár elég fáradt vagyok, nem biztos, hogy jól fog menni! De egy ilyen bulit nem hagyok ki :) Játsszunk ott, ahol neked van kedved!
  • Kutyika
    Rendes tőled!!!! Köfi!!!!! Esetleg egy kis gamma?????
  • SSBeeci
    megyek!
  • [DFL]vajdi
    <vajdi> MINDNEKI JÖJJÖN: Bridge SE East 016 69.25.16.14:1716
    <vajdi> MINDNEKI JÖJJÖN: Bridge SE East 016 69.25.16.14:1716
  • fluga
    tom hogy a driver, demost feltettem egy régi drivert és azzal sem megy. format c. lesz.
  • Gfreiter
    Szasztok, most értem haza! Hulla vagyok, egész nap szüreteltem, úgyhogy lehet, hogy csak később jövök játszani, de az is lehet, hogy mindjárt bealszom . Bocs mindenkitől! Kutyika! Csak már nagyon hiányoltalak, nélküled nem fórum a fórum!! Ezt jól vésd be oda!! Fluga, egy ötlet: kérjük meg inkább Osamát, hogy írjanak nekünk egy progit Na srácok, maj jövök, csak kicsit erőt kell gyűjtenem!
  • SSBeeci
    nem bizti, de asszem a driver...a multkor én is próbálkoztam pár driverrel, de critical errorral mindíg kilépett...és a grafikai beállításokra hivatkozott, aztán ugyanúgy mint neked, főcím ment, képernyő nem...format c:..lol..BÁR ezt az 1.7-nél tapasztaltam..
  • fluga
    hi
    van vkinek ötlete arra, hogy miért csinálja velem az army, hogy miutűn reinstall volt (army) és új catalyst drivert tettem fel, nem jelenik meg a főképernyő? a főcim megy, de kép nincs.
    Hang van kép nincs. MI A A FASZÉRT nem birnak az amerikaiak még egy programot sem megirni. és még igy akarják elkapni osamát, meg szaddamot. nagyon vicces fiúk. szóval ötlet?
  • Dexa
    sokat szenved mostanában a cucc sajna...
    nekem sem fogadta L a password-ot az előbb...
  • SSBeeci
    Hali DEXX és SACA!!A helyzet nálam is hasonló volt:failed authorization, not qualified, bad passord, bad user name...stb...HHH sőt, volt valami olyasmi is, hogy engem erről a serverről már kirúgtak:D..pedig ezt még nem érdemeltem ki sehol..
  • Dexa
    nálam tegnap az volt hogy Lveszett az összes training infóm és nem fogadta L a nick-em és jelszavam sem...
    nem csináltam semmit és rá 2 órára meg minden működött újra pedig nem nyúltam hozzá...
  • Tikal #15966
    még nem tudom kiprobálni
  • SACA_(HUN)
    Sziasztok! Na erre varrjatok gombot: nem enged be az East szerverekre! Azt irja ki hogy Authorization error: Player not qualified this level!
    A vicc az egészben hogy a WEST szerverekre pedig beenged! És ezt tegnap kora délután óta csinálja! Szerintetek?
  • Kutyika
    Naon kivagyok, most értem haza...(éjszakai műszak). Sajnos így jártam, hazajövök reggel, kicsit bukukkantok a fórumra és szunya, valszeg délutánig... Este talán kicsit játszom is... Csak nincs valami gond, hogy hívtál?
  • Gfreiter
    Jóccakát SSBeeci barátom! Holnap odasózunk nekik, úgyhogy most nagy szunya! Bevetés utáni pihi! Finom sör, jó nők, hmmm, de szép is a katonaélet !
  • SSBeeci
    na joccak mindenkinek, holnap ugyanitt..heh harcolunk..
  • SSBeeci
    hmm..megnéztem..nemtom mé írja azt egyfolytában, hogy feldolgozás alatt...és asszem visszakonvertálom, mer így egy nagy rakás..izé a kép minősége....és egy csomó fent sincs...amúgy csináltam vagy 100 fasza képet..lol
  • Gfreiter
    LOLLOLLOL
  • Gfreiter
    Hua! Már itthon is vagyok! SSBeeci, te vagy a mi fotósunk, lol! Állatok a ss-ok Na jön vki még egy picit gammázni, mer aztán fekszem le, én ugyanis hétköznap ráérek, de hétvégén aztán jön a koránkelés
    Köszi SSBeeci a #15955- ért! Nagy vagy!Hua
  • SSBeeci
    új és régebbi Screens-ok..lol
  • [HUN]Crassus
    Free!!

Megiscsak megfogadtad a tanacsom es elmentel KOVI-hoz munkaugyben??Biztos mesz a Sechelle szigetekre forgatni mi????:)))
  • patacsi HUN
    részvétem :(
  • SSBeeci
    Egész-seggedre Gfrei, megérdemled a kimenőt és a sert!!Aki nem tudná ma Gfrei=RULEZZZ
  • SSBeeci
    Két héét...inkább levágnám...Siess vissza Free, állatot toltunk ma, legyaláztunk mindenkit, főleg egymást..lolololololler:_))
  • Belton
    Hali!!Mi ujság van?WAR?2.0? valami sajna mostanába nem tok gép elött lenni:((
  • Gfreiter
    Na szervusz kedves mindenki, megyek, mer vár a finom hideg söröcske! Állat volt veletek ma tarolni, fel is ugrott (1-et) a honorom, de aztán még nyomtam eddig ott tovább, csak sajna a végén begyűjtöttem egy 350-es ROE-t, így ugrott az egész munkám! Na jók legyetek! Free, siess majd azér vissza, SSBeeci, faszák voltunk ma, Kutyika, vakkants már be lécci, legalább egyszer!! Iszom mindneki egészségére! HUA!
  • Atiti
    Szia FREE!Vissza várunk
  • Free
    Gyerekek szomorúan veszek búcsút tőlletek mintegy 2 hétre minimum addig se fórum se Játék se mail se gép se net se semmi :( Majd két hét múlva jelentkezem. Császtok
  • [Rush]
    Valaki már jáccik itt :D
    30.09.2003 03:02 SF Rescue Zombie's Sarcophagi (BCT) 18 4 4.5 760 141 00:58:19

28.09.2003 04:04 SF Recon Ninja University 4 4 1 555 0 01:03:50
  • SSBeeci
    Gfrei..ha más nem jó katona leszel...nyolc általánssal...lolAmúgy délelőtt bevásárlás, asszony perverzióinak kielégítése...stb, du. meg army, csak megen szar a netem..azé próbálkozok majd..
  • SSBeeci
    2percenként levág a netmire loadingolni kezd az army, már disconnect is vann
  • Gfreiter
    Nem, ehem, nem voltam suliban , elaludtam. Viszont de-től 16-ig nyomtam, most kis pihi, aztán jövök vissza! Bocs Beeci, aszittem már de itt leszel!
  • SSBeeci
    guten morgen mindenkinek meg cső-csavar-csapágy!!Állat a skeletonod Atiti!!!Csináltam én is de nem mozog..hehe..amennyire értek hozzá, nem is fog..lol
    Mingyá jön haza Gfreiter az isiből(hehe), azt nyomuláds van!
  • Dexa
    Ati: ja valszeg Ő volt az...
    :)))
  • [HUN]Crassus
    Hi!

Tapasz megváltoztatta a nevét??
  • Atiti
    Megtaláltam Ő volt az a bizonyos 0.1 kill