60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [HUN]Crassus
    Azt mar allithatom,hogy a Radio Tower-en mar tekintelytparancsolo az -(xSU)- nev :))
  • [HUN]Crassus
    Tegnap 9 GAT-os ellen jatszottam miutan Tapasz elment aludni es tok jo volt ,hogy ok vedtek meg mikor paran azt mondtak tul sok ellent nyirok ki egymagam:))
  • [HUN]Crassus
    Nekem nem is dobtal e-mailt....:((Bar nem vagyok nagy GUru szoval valoszinuleg nem nagyon tudok segiteni szamitogepes dolgokban.(en csak felhasznalo vagyok:))

Amugy anno en is tokre orultem volna ha "oregekkel" kozosen nyomhattam volna.Eleg sok ido eltelt mig ratalaltam a tobbiekre.
    En a kis nezetleteresem ellenere Pronyoval mindenkivel szivesen jatszom remelem akikkel nyomom nem kivannak a busba engem:))
    Visszaterve az xSU-ra szeretnenk nyerni nemzetkozi klanmeccseket,de ehez tapasztaltabb jatekosok kellenek,mert az ellen is durva.Szeretnenk ha rettegnek az xSU-t messze foldon.Bar az mar igy is jol esik hogy mas nagy klanok mar nevszerint koszontenek ha bemegyek egy szerverre jatszani:))
  • SSBeeci
    UI:...és ha jól emlékszem legalább tíz embernek dobtam emilt...CSAK Zotyeszés Meier válaszolt..
  • SSBeeci
    csak megjegyzem..vannak, igenis vannak köztünkmorcos honorvadászok!!Ettől függetlenül természetesen elismerem mindenki honorját, hiszen sztem én is azokat gyűjtögetem...csak kommentár nélkül egy őszinte kérdés:Tényleg mindenki szívesen nyomul mindenkivel???
  • SSBeeci
    Hajaj..na ettől tartottam..NEE értsetek félre semmit!!Igen Crassus fater nyomtuk már együtt, állat volt..jóbb úgy gamézni, hogy "öregebb Magyarok" után szaladgálok!!
    Zotyesz!mint írtam, kb 2 hónapja nyomom az armyt, nem tudom milyen egy meccs, de szeretném egyszer ha mást nem végig izgulni veletek!!
    Végül Tikal..nos melyik klánba is vagy?ha jól rémlik xsu..lol..új klán, nem, tényleg sok van már...Közös alatt mit értek..még nem tom..de tényleg kitalálok vmit..
  • Tikal #16016
    Szerintem most elég jo társaság jött össze, bár van akivel még nem találkoztam sajnos.

Beeci: egy vagy uj klán? szerintem van már egy pár, aki társasággal akar játszani az ugyis megtalálja a modját. Valami közös alatt mit értesz? :)
  • [HUN]Crassus
    Az meg hogy egyes klanok felteteleket szabnak a csatlakozni kivanok ele nem biztos,hogy rosz.Nem kell ezert elitelni es Honorvadasz-nak tartani oket.Hiszen egyetlen katona sem a Delta Force-ban kezdi a palyafutasat hanem azert elotte letesz valamit az asztalra.Szerintem mar jatszottunk egyutt es nem hiszem ,hogy nem erezted jol magad koztunk.
  • [HUN]Crassus
    En 1 eve Armyzok es nem tartom magam Honorvadasznak.Csupan arra jo a Honor hogy ha eleg magas nem kezdenek el csitert kialtani rad ha egy korben 4-5 mukit leszedsz.Bizonyos foku tisztelet van irantad a tobbi jatekos altal,mert mutatja,hogy te mar sokat jatszottal tehat gyakorlott vagy.Nem azt mondom,hogy az alacsony honoruak kozt nincs jo jatekos,de mig en is az elejen benaztam sokat mig ra nem jottem a jatek csinjara binjara.Meg most is van ,hogy meglepodom embereken milyen jok.A honor egyfajta tapasztalati pont ami az elert tapasztalatod Skill-edet mutatja.Olykor nem realis hisz sokan FLS assault-on tornaztak fel,de tobbsegben azert realis.A versenges alap emberi tulajdonsag ezert sokan szeretik azt ,hogy valami jeloli o mar elert valamit es ez meg is mutatkozik egy ranglistan,vagy a honorpointjaiban a neve elott.
  • zotyesz
    Mármint azok, akik elmentek a meccsekre, és ott izgultak előtte, hogy mikor jön össze elég ember. (hát még akik térképenekn skiccelték, hogy milyen taktikát kellene alkalmazni :) )
  • SSBeeci
    és mielőtt bárki anyám-anyját szidná..nem lázítok, csak a véleményem írom meg!!!Mert ha segítség kell, úgy is hozzátok fordulok!!
  • SSBeeci
    ..ezért választotam a DFL-t..lol..dumcsiztam velük, jó fejek és nem azt mondták, "majd gyere vissza holnap, meg tréningezzé sokat"...
  • SSBeeci
    Hát ja..könnyen jár az arcom, kb 2hónapja armyzok, még mindhatni új..heh..De szeretem, teccciikk, és tényleg jó lenne egy vagy új klán, vagy legalább egy valami..izé..ami közös!!Lényeg, összetartó, baráti, nem feltétlen honorvadász csapat!!
  • Kensin
    Tudod, ha így belegondolok, a rili magyar armysok, akik összetartottak (legalábbis a többség), az a {HSF} volt. Ahhh, a régi szép idők. Igaz, hogy mindíg vesztettünk, de hát jó vót!
    Öszze kell hozni megint egy olyan csapatot, és én csatlakozom hozzá.
  • Tikal #16008
    Ahhoz már tul sokan vagyunk, felhigult a társaság, és mindig lesznek "rossz arcok" nem rili magyar army-sok :)

• SSBeeci
    ..looks like its time to kill..
  • SSBeeci
    ...erről beszéltem én is nagy vonalakban párszor..szal aki számít és rili Magyar army-s,azoknak nem ártana összetartani..és kicsit felülkerekedni a "nézd má mennyi honorom van" és az "ááá, ez a tuti klán" felfogáson..vazzee...
  • SSBeeci
    nagyjából a bannerkém..lo., majd még szerkesztgetem, és egyszer irígykedni fogtok ráJa és ugye magáért beszél??!!
  • Kensin
    Ma megyek szülinapi bulira, aztán ígérem, benézek hozzátok is, mármint a szerverre, ahol lesztek.
    Mostanában a mezőkövesdi különítménnyel szoktam nyomulni. Mink itt vidéken összefogunk hárman
    Amúgy a magyar army-sok összefogására az americasarmy.uw.hu lenne jó, mer' tesóm csinálta
  • SSBeeci
    Nem akarok árulkodni :D, nehogy én égjek be a végén...de tényleg sok ismeretlen név van az armysok közt....és ez hááátt...talán zavaró..
  • [HUN]Crassus
    Az első legyen mondjuk a :STRAHD
  • Strahd_
    Sorold a nevüket végzünk velük :)
  • SSBeeci
    ...csak egy észrevétel...mindíg ugyanazokat a Magyar fightereket lehet látni...minden nap..ugyanazokat...Többiek??Mármint ma jobban átnéztem a Klánokat, akik írtak magukról, és kb. 20 embert még találtamakiket viszont se itt, se gamézni még nem láttam...???
  • Atiti
  • Daniel_F
    Türelem
    A hivatalos fórumokban is több olyan téma van, ahol azt mondják, hogy nem érkezett meg a levél.
    A HomeLan cég a szervereit most állítgatja, és ott vannak az AA-regisztrációs szerverek is. Egyébként egy barátomnak 3 napjába került ezen a héten a regisztráció, de végül is sikerült.
    Ha nem akarsz annyit várni, és hivatalos válaszra van szükséged, keresd fel a hivatalos Live Tech Support oldalt, ahol bennfentes emberek angolul segíthetnek a bajodon. (Launch Technical Support link, mondjuk vasárnap ők sincsenek úgy tudom.)

Egyébként használd ki az alkalmat, és olvasgass egy kicsit a játékról, hogy a későbbi kérdés-áradatokat elkerülhessük.
  • [Rush]
    Nem baj, én is már megyek aludni
    PEACE

• Prank
    sorry Rush, hogy szó nélkül leléptem, de ledobott ez a szar és inkább megyek most aludni
  • SSBeeci
    MEIER mester, ha csabszi megszinál(lol)-bannerileg, pls dobj fel engem is:-))Majd hónap szarakodok a nevemme:-))mármint hogy név is legyen..DE magáért beszél:-)))))))
  • SSBeeci
    ..Szerintem dumálj vele Gfrei..
  • SSBeeci
    Tudom Gfrei...Most Eksön van..majd jövök..hehe..építem a karierem Vajdi jóvoltából
  • Gfreiter
    Egyébként hogy megtalálj valakit, ajánlom a Játékos monitort, hála Meier úrnak Ja, Meier úr, köszi, hogy felraktál!!! SSBeeci, itt van a Játékos monitor.
  • Gfreiter
    SSBeeci! Miért léptél ki? Csak most jöttem. Bár nem maradok sokat...
  • SSBeeci
    ...és elvileg rajtam kívül heten vannak ott???
  • SSBeeci
    not connected...és not on a channel üzenetek..egyenlöre
  • SSBeeci
    megtettem...sehol senki..vagy ?
  • [DFL]vajdi
    csak gyere föl ircelinditod ircet akkor képernyo legalján lehet irni... oda beirod /server irc.quakenet.org utana beirod /join #aa.hu

• [DFL]vajdi
    mondom he
  • SSBeeci
    merre vagytok.merrevagytokakarok menni kill!!
    ÖÖÖ VAJDI??
  • SSBeeci
    lol...és loller...megnyílt vagy ezer ablak..hehe..és voltak bent aszem ketten..de semmi válasz nem volt...ha egyáltalán jó helyen jártam..
  • [DFL]vajdi
    ok irom.