60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Palinko
    nekem ettől sokkal kisebb a gépem :D lehet hogy azért szaggat? :D
    majd megfigyelem.de az fps t mivel méred?
  • CSUKA
    AMD jobb játékra állítólag. Az én jó öreg Barthon 2500+ 2200Mhz-re húzva + 1.5 400-as ddr + ati96xt majdnem annyi FPS-t produkál, mint a mostani gépem. Najó.. 15FPS eltérés van. Ez a gépem 3dmark 2001-ben 16000-et csinál, az AMD-m 12000-et csinált.

Viszont ez a gépem úgy renderel Adobe Premier PRO 2.0-ban, mint állat
  • bcs78
    És a gépigény is megnőtt a régi pályákon? Vagy csak az újakon döcögős?
  • CSUKA
    Mellnézést
  • Doma #56085
    Jaja kihat minden pályán van pl radar nem csak a coop pályákon.
    Ez egy kicsit illúzióromboló lehet első hallomásra :|
    Nagyjából ez az össz kihatás a régi pályákra, legalábbis én eddig csak ezt fedettem fel, bár inkább az újakat próbálgatom ha játszok.
  • bcs78
    Én még nem szedtem le 2.7-et, de mondjuk ha a régi pályákon akarok játszani, az hogy megy? Mondjuk CSAR vagy RT (amiket szerettem régen)? Vagy az egész AA fel lett turbózva és ez mindegyik pályára kihat?
  • Sadist
    A politika itt is erősen tiltott, úgyhogy remélem többször nem nagyon fog hasonló idézet elhangzani.
  • Debilon
    azért ez fura, hogy ezzel a géppel ilyesmi FPS-ed van..

nekem A64 2800+@3200+, 1GB DDR RAM, GF6600GT AGP és stabilan 30-35 fps-em van 1024-ben high beállításokkal, ha belémlőnek sem esik le az fps...golyózáporban/füstben sem...

azért az a VGA akár húzva sem valami erős abban a gépben...szerintem
  • CSUKA
    P4 64bit 3.6Ghz 2x1Mb cache, ATI X1300 256Mb PCI-E, 1Gb 667Mhz DDR2 RAM, ASUS P5LD2 lap, 2x SATA sata winyó beállítva = 50 FPS Steamrolleren? Nehogymááá.. És ha belémlőnek egyből lemegy 10 FPS-re. A catalist-en minden teljesítményen van, a játékban 800x600 és minden minimumra állítva. Csak a golyónyomok vannak bekapcsolva, hogy a falból meg tudjam állampítani, hogy milyen szögből lőttek rám.

Jah.. ez egy 3.00Ghz-es prescott proci, csak húzva van. A videókártya tudom, hogy fos, de azt is sikerült még húzni (és még ATI TOOL).

FPS-van, de ahogy közelharcra kerülne a sor lemegy... nem bírja tartani a gépem.
  • Palinko
    tényleg abbahagyod? :(
    pedig amióta figyelem a fórumot te irkálsz bele,szóval elég régóta benne vagy a témában.szóval szerintem ne hagyd abba.lehet,hogy most csak még szokatlan az army vagy nem tom,mert nekem is csak tegnap óta van +.szóval ki tudja lehet,hogy jó játék lesz belőle.a szerverek is javulhatna még csak most álltak át...
  • Siluro
    Nos minden eddig felmerült dolgot kipróbáltam, semmi nem gesített... Sajnálom, hogy kimarad a játék ezen része az életemből egyelőre :S
  • CSUKA
    El lehet menni Szlovákiába!
  • Marvin
  • CSUKA
    Én legalább azt tudnám, hogy hol keressem a térképen (még ha nem is tudom véletlen). Biztos van jópár magyar, aki nem tud tájékozódni még földgömb szinten sem... De nem minden magyar ilyen. Szerintem amerikában a legelitebb egyetem hallgatói küzül is csak néhányan tudnák megmondani Magyarország fővárosát... Ők is csak azért, mert magyarok.
    Nem tanulnak európai történelmet, az érettségi tipikus "X-eld be! A, vagy B?" A többiről ne is beszéljünk.

Én is pont ezt mondtam... Ez a játék az amcsiknak készült. Nekik való. Nem kell tudás. Nem kell logika. Csak pénz, pénz, pénz egy bika PC-re, és máris pro gamernek - érezheti - magát.

Tudom.. ingyért van ez a játék. Nem kell vele játszani. -és nem is játszom-
  • Andr3j
    Izé, én sem tudom hol van Szebia. Akkor most én is némeny magyar vagyok?

• Gyadi
    Több éve Armyzom, és sztem elég jó lett ez a patch, nekem (lag és szaggatás nélkül) bejövős. Ez hozott vissza a játékba hosszú kihagyás után.
  • Palinko
    nem értem mi bajotok van a fejlesztőkkel? mert amcsik? lol ok vagytok! ez a játék az amerikai katonákról szól ha még nem vettétek volna észre és az amerikai embereknek készült,nem nekünk európába! és miért nevezitek az amerikaikat hülyének? mert nem tudják hol van Magyar o.?(ti biztos tudtok minden USA beli tagálamot) némeny magyar nem tudja hol van Szebia! :) szóval ezek után mutogassunk!
    egyébként nekem sem tetszik az új army,de majd idővel meglátjuk.lehet hog yjó lesz. idővel...
  • fdsag
    Remélem maradnak 2.6-os szerverek,már csak 40 van.
  • sissic
    Hali mindenkinek!
    Én nem nagyon szoktam hozzá szólni a fórumokhoz de most ugyérzem muszály.Mit müveltek ezek.Tegnap próbálatm még csak ki a 2.7 és azonnal kész lettem a gépem is majdnem szivrohamot kapott.Ezért gondoltam itt megkérdezem EZ MI?Rendben ,hogy egy fee szoftver de azér ez nem kellet volna kiadni a kezükböl.Mondjuk még csak az SF SnakePlain-en játszotam Kb.10-15 szervert néztem meg és ezek nagy része keményen laggolt az FPS-ről már nem is beszélek a legjobb esetben is csak 25 volt.Nem vagyok egy nagy gamer de másfél óra után már kiismertem AI-t az én véleményem szerint nagyon buták.Szeretem ez a játékot mert a legreálisab FPS-nek tartom de komolyan el vagyok keseredve ha ne tudok továbbiakban játszani.Remélem ez a 2.7-es verzió csak valami félreértés
    Kihangsúlyoznám, még egyszer ez csak az én véleményem.

További jó játékot mindenkinek
  • Siluro
    Igen én is ezen gondolkodtam a minap, hogy a 2.7 merőben más mint a égi AA. Azon gondolkodtam, hogy mi lesz a több éves múltra visszatekintő AA playerekkel...
  • CSUKA
    A 2.7 nem is AA. A 2.7 más. A 2.7 egy érdekes melléktermék. A 2.7 célja tönkretenni a játékélményt, és elkergetni az évek óta AA-zókat, más játékokra.
    A 2.7-et az amcsik ultrabrutális, giga-megatonnás, izomgépeikre tervezték, hogy az amcsik szellemi lemaradását kompenzálják azzal, hogy ameddig Mi (EEErópai gémerek) jó ha 20 FPS-el ugrándozunk a golyózáporban, addig ŐK megfordulhassak és egy lag nélkül fejessel leszedhessék az ellenfelet.

Épp itt volt az ideje leporolni, és használni a sakkgépemet, és egy LANparty keretében Cossack II-zni egy jót.
  • Siluro
    ÉS ez csak a 2.7 óta van? Mert a 2.6 simán ment ezzel a témával.
  • CSUKA
    Meg a Vistát sem szereti az AA. Még ha csak a téma, akkor sem, mert minden fonts-ot átír.
  • Prank
    törölt hozzászólás
  • Siluro
    8 giga nem elég neki a kicsomagoláshoz?
  • Marvin
    Igazad van.
    TE vagy gyenge hozzá.
  • Marvin
    Nincs elég hely a winchesteren.
    Az is pont ilyen hibát okoz.
  • Strahd_
    háttered okozza :P
  • Siluro
    Ugyan az.....
  • Siluro
    Flashgettel szedem, és azzal is szedtem az előbb is. Most meglátjuk mi lesz belőle, még egy fél óra. Kiváncsi vagyok a JAVELIN fegyverrendszer megoldására. Sokat olvastam róla, és nagyon érdekel.
  • Mighty
    Erdemes letoltesvezerlovel szedni.

Mondjuk en torrenttel toltottem le.
  • Siluro
    yoo, rendben, töltöm megint
  • Prank
    szvsz töltsd le újra egy másik helyről...
  • Siluro
    Ez miért lehet? Kerestem, de nem találtam választ.
    error
  • ScarY MAN
    nem gyenge...elindult...csak kb fel percell tobbet kellett volna varnom....de mar toroltem is mert nem teccik... :S
  • Marvin
    Talán gyenge lenne a géped hozzá?
  • Corv_[HUN]
    Előfordulhat hogy vmi olyan codec-pakkot használsz ami a játék indulásakor elindit egy codecet vagy filtert és ez okozhat ilyen hibát, hogy nem megy tovább.
  • N3TuddKi
    várj türelemmel.
  • ScarY MAN
    valaki tudna segiteni?:D
  • mt91
    Thank you.