60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Marvin
    Nem kár, hogy el sem tudom olvasni.
  • Palinko
    jaja többen is biztos...
  • Strahd_
    kár hogy nem értem csak el tudom olvasni :) kell még tanulnom rendesen a nyelveket :P
  • Doma #56126
    LOL! Не лежите! Мы будем венгерскими профессионалами!
  • Mighty
    Rossz helyen jársz! Ez az üzbég newbee közösség.
  • _Neo
    Sziasztok
    Tök newbee vagyok ahogy minden fps-ben de ha van hasonló newbee társaság itt akkor jelezném hogy szívesen játszanék magyar közösséggel. Van itt ilyen? :)
  • Josszimatroz
    headshot osztó CM1 :-)
  • N3TuddKi
    pfff
  • Strahd_
    Én még Jugoszláviának tanultam :)
  • CSUKA
    Nem is akarsz AAzni
  • N3TuddKi
    ?
  • Fenrir
    Hmm, úgy tűnik hogy a 6.9-es catalyst-tal stabil a játék, eddig még nem dobta el magát.
  • Marvin
    Known bug.
  • Marvin
    Known bug.
  • CSUKA
  • Doma #56114
    Lol gránát és szobafal. Sf Snakplan-en csináltam a feladatot(D). Kör vége volt alig pár mp maradt. Bedobtam a láda alá a thermit gránátot.
    Kiszaladok a szobából át egy másikba, nagyjából a gránát mellett lehettem, köztünk egy fal és puff. Feladat elkészült én meg meghaltam
    Szerintem a két coop pálya tele van hibákkal :(
  • CSUKA
    Meg azért nagyon sok bugot ki is javítottak... Nemtudom észrevettétek e, de ha egy sobában vagy és a fal másik oldalán felrobban egy gránát, akkor már nem sípol a füled. Sőt! Ha nem vagy a flashel/gránáttal egyvonalban, akkor sem süketülsz meg.
    Rengeteg pályabugot javítottak... Kivéve a falbugot.

De azért örülök, hogy megmaradt a gyorsfegyverváltás
  • Sadist
    Jah, és akkor a Humweenek nem kell fizika, a botoknak mesterséges intelligencia, Javelinnek meg célbemérő? :D
  • Palinko
    szerintem is csak bele kellett volna vágni a 3 pályát meg a hmweet meg a javelint +traningekert és tökéletes játékkal nyomatnánk megint. nekem a server keresőm egyáltalán nem működik,meg a játék néha becsukja önmagát,szóval totál bugos..
  • Fenrir
    2.6 jobban tetszett és stabilabb is volt.
  • Palinko
    meg a javelinből kilógó m4a1 ki sem maradhatot volna :D
  • Fenrir
    Új verzió, régi hibák? Megint jönnek a General Protection Fault xarok pályabetöltésnél :\
  • CSUKA
    Peerszee...
  • N3TuddKi
    mennék, ha lenne időm játszani :S
  • Palinko
    a menü az szerintem is csak szokatlan egyenlőre.a gépigény meg szerintem sokkal nagyobb mint ahogy írták de nem még mindég a szerverekkel van a bajom
  • Mighty
    A gáz az, hogy ha játszom, az kb éjfél es 1 óra körül szokott lenni :(
  • Doma #56103
    Benne lennék egy kis kiruccanásban, de jó volna még pár ember...
  • Marvin
    Csak a falusiak.
  • Mighty
    Menühöz hozzá lehet szokni. A gépigény már más tészta. Bár snakeplain-en nem tapasztaltam lassulást. Village-re meg senki se jár... :(
  • CSUKA
    jók az új pályák.. meg maga a játék is. Csak ez a menü, meg a gépigény...
  • Palinko
    na megvan nézve nekm is 20 FPS körül mozog és erdőben kurvára szaggat,meg az új MI pályákon is,eddig arra nem is jártam :D szóval tényleg kalap fosok az új pályák,meghogy jobban megnéztem ez nem a mai gépekre lett csinálva.... majdnem olyan hülyeség itt is a nagy gépigény,mint a doom3 nál volt annakidején...
  • Siluro
    Nah működik az AA :) Nagyon tetszik ez a JAVELIN rendszer. Találkozunk a csatatéren :)
  • N3TuddKi
    nekünk tanították földrajzórán...
  • CSUKA
    Nálam minden gomb csinál valamit... Sőt! Jojstick-al is játszom közben. Alapbeállítás?... Á!
  • Palinko
    ja mostmár bejött hogy melyik gomb az :D lehet f valahánnyal is,ott is kiír adatokat.majd holnap ha lesz ídőm beírom...
  • Doma #56094
    Az már F5 alapbeállításon.
  • CSUKA
    Votekick-el?
  • Prank
    F6 a játék alatt...
  • CSUKA
    A STAT FPS-el... Néha Fraps-al.
  • CSUKA
    A régieken is... kb fele- kétaramada jó estben.

Pipelinén van egy pont, amihez képest szoktam tesztelni a gépemet.
    Mostani gépem 2.6-ban 145-147FPS-t produkál ott.
    2.7-ben ugyanott 65-67 FPS.