60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • SSBeeci
    ....aggódom érte:D..lol
  • [DFL]vajdi
  • SSBeeci
    Te tudod..inkább kinlódj vele.....megéri, ha másért nem, azé me mingyá kijön az SF, és arról azt írták, hogy DIREKT szinte teljesíthetetlen...
    A medik teszt...nézd csak neg Patacsi bátyád személyes aláírását...
    A nagy szürke képernyődről fogalmam sincs, ide egy hozzáértő segítségét kérd..
  • [DFL]vajdi
    :))
  • Dexa
    hát nem tom hogy el merjük-e fogadni a kihívást...
    :D
  • SSBeeci
    ehehe..te kis futóva:D
  • [DFL]vajdi
    ezt az egeszet meg nem köll túl komolyra venni... csak jatek (ezt magamnak mondom)
  • [DFL]vajdi
    Dexa elfogadtátok a kihivást, amit a multkor mondtam? :)
    A pálya mind1 (kivéve HQR, swamp raid, fls, riverbasin, tunel és jrtc :))) Mondjuk játszhatnánk Weapons Cachen, azt ugy is szeretitek... :) Szeretnénk kipróbálni a DFL-t végre élesben (ujra :))
  • [DFL]vajdi
    akkor meg minek veszed magadra a problémám?
  • Gyadi
    Most nem belőled indulunk ki :DDD
  • SSBeeci
    ..akiben nem csalódhat az ember:-))llllooooolllll :DEXAAAA
  • SSBeeci
    F1-score tábla megnézése, F2-weapon select, F3-Team select, F4 objekt megjelenítése...
  • SSBeeci
    ha megengedsz egy személyes tanácsot...gyakorold inkább a trainingeket, csináld végig...sztem a játékhoz elengedhetetlen!!Aztán ne feltétlen official szerveren gyakorolj, me segbbe fogod lövöldözni akarva akaratlan a teammate-jeidet...
  • Dexa
    bármikor beléphetsz a game-be, de csak minden egyes új körbe kapcsolódhatsz be és gamelhetsz...
  • pet70000
    nem, csak az aktuális kör végét kell megvárnod
  • pet70000
    Elözőt Brutalnak cimeztem
    Amúgy én ide akkor találtam amikor már átléptem a 30 honort
    Addig mindenre egyedűl kellett rájönöm
  • Dexa
    a nagy bölcs megaszondá...
  • pet70000
    Azt tudnod kell, hogy az itteni ÖREGEK má' nagyon sokszor leirták pl. nekünk is, így má' unják mindig előlről kezdeni!
    De kérdezz nyugodtan, segítünk szívesen
  • SSBeeci
    itt jegyezném meg...ugye anno amiko én kérdeztem ilyesmit, aszonták páran, hogy olvasgassak vissza pár száz oldalt...sztem egyszerűbb pár sorba leírni...ugye
  • pet70000
    Úgy a
  • Brutal
    Okay megpróbálom én is lesz ami lesz:)
  • SSBeeci
    Kilépsz a Forum főoldalra, aztán beállítások, és ott van a banner feltöltési lehetőség
  • SSBeeci
    ...inkább elmondom nagyjából... Szal kell egy Image Ready, vagy AGIF creator, vagy ha mázlid van, az ACDC is elég, hogy csinálj egy bannert/Avatart magadnak...én se tom hogy kell..lol.., me ilyen kicsibe értelmes képet nem tok csináni..
  • Brutal
    és hogy tudom beszúrni?
    Melyik progival érdemes?
  • pet70000
    Bármilyen grafikus programmal, a netten találasz több ingyenest is
  • pet70000
    Nem feltétlen szemét dolog, mert minden clan használ ts-t,igy akarva-akaratlanul mehet a Ghost, csak van aki ezt felháborító mértékben csinálja
  • Brutal
    OFF:

Ilyen bannert hogy lehet létrehozni pontosan?
  • SSBeeci
    Vicc...hehe..ez telt tőlem...mmmuhhhaaa
  • Regenman
    .....s ha egyszer lesz normális netkapcsolatom bizony rákattanok eme nemes játékra, hogy ásóval sem vertek majd el a gép elől.....
  • Brutal
    Oké mostmár értem tényleg szemét dolog...
  • pet70000
    Tesó , mi ez a banner megoldás nálad?????
  • SSBeeci
    A ghostolás, az, amikor te is használsz TS-t és az ellenfél csapatába kerülsz, és ha meghaltál, lököd, hogy hol vannak a többiek..röviden
  • pet70000
    ahogy én tudom:
    noob-kezdő
    Ghosztolás-amikor meghalsz, a csapattársaidat látod továbra is, hogy mit és merre csinálnak.
    Ha van kapcsolatod az ellenfél oldalán valakival, például TS-használsz te is, illetve az ellenfél odalán valamilyik társad is, akkor tudod segíteni őt.
    Ezt lehet gusztustalanul is csinálni pl.erre: (HUN) Trust, (HUN) Bali. (HUN) Bozsó
  • SSBeeci
    De az öreg bakák nélkül sehol se lennénk..hehe..azért van köztük isnegatív kivétel..akit zavarnak a noob-ok...sajna..
  • Brutal
    Ahha...akkor én noob vagyok besorolás szerint?
    De tényleg mi az a ghostolás?
  • Dexa
    és akkor te nem vagy noob?
  • SSBeeci
    Brutal...a noob olyan mint te:-))lol-újoncot, kezdőt jelent..
    A Ghostolás...csúnya dolog:-))...
  • Dexa
    nem rossz dolog, mert van ami hajt előre...
  • Brutal
    Így van én meg különösen köszönk nekik mindent
  • Dexa
    hát patacsiéknak és a többieknek is kösz, amiért segítik a kezdő gamereket...