60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Strahd_
    patacsi a hozzászolásodba még egy két ember logoja kell és tiszta Las Vegas :D
  • patacsi HUN
    értjük mi :)
    haraxol -re és megrovod = pet-ró. ;)
  • Strahd_
    Nem :)
  • Slow
    pet-ró!
    értik, ugye?
    :D
  • Slow
    jolvan pajti, csak gondoltam jelzem, hogy nem érdemes idegeskedni, de úgylátom petró volt a tűzre ;)
  • Strahd_
    mindenkinek Ugy ment vásába a lidi néni csuaja :D
  • Strahd_
    reggelt
  • Strahd_
    Pont engem :) vagy te vagy a zotyesz a két sztár medic valamelyikötök kötöztt ép és akkor kapatam a fejest :D
  • pet70000
    azé nem lehet, mert halomra lötte az enemyt 203-al, ez nem jellemző csecsszopósakra, vagy tévedek
  • patacsi HUN
    :)
  • Slow
    újoncok!
    megjött a medic teszt!!!
    :D
  • patacsi HUN
    'reggelt :)
  • Slow
    biztos fájt neki a kötözés ;)
  • Brutal
    Van kontrája is a dolognak:
    Meggyógyítom a srácot, megyek előre a következő archoz,erre kedves előző páciensem egy laza mozdulattal a nehézgéppuskából hátbaereszt egy sorozattal!
    Jó tett helyébe jót várj
  • Slow
    ja, az drámai...;)
    nekem is volt már, hogy elsősegély közben kilőtték a kezeim közűl szegény sebesültet...
    kegyetlen az élet...
    ;)
  • Brutal
    Akkor jelentem én egy nagyon rendes medic vagyok ezek szerint,mert ha valakit észreveszek hogy szarul áll akkor robajlok oda hozzá,ne ő jöjjön hozzám!
    Volt már olyan szitu hogy mentem kötözni a legnagyobb golyózáporban és mire odaértem,szerencsétlen srácot pont az orrom előtt lőtték le
  • Slow
    és, ha egy 10 éves, életében először, a nagytesója nickjével játszó kölyökről beszélsz? ;)
  • Slow
    jah, oks, ferstéhe ;)

engem még soha sem csesztek le (egyébként), hanem mindig csak megemlítették, hogy mit tegyek... lehet, hogy megúsztam? vagy lehet nem olvasom a csetet rendesen? ;)
  • pet70000
    Tegnap újabb gyökérbe botlottam: Patek_hun
    Köszönök neki, pofázok hozzá, még bele is löttem mérgemben, de rám se hederített!
    Ezt nem értem, meg azt sem, hogy minek mérgesítem ezzel magamat
    Viszont javasoltam neki, hogy lépjen be a -[KÖCSÖG]-klánba!
    Uff, beszéltem
  • Daniel_F
    Mindegy, egyben egyetértünk: a kezdők (én több, mint egy éve játszom már, és még mindig kezdőnek érzem magan) próbáljanak meg a tapasztaltabbaktól tanulni.
  • Daniel_F
    Éppen ezért mondtam neki, hogy NE legyen sniper és medic, csak ha már belehött a játékba, kapis?
    És leb@szni nem kell senkit, hanem értelmesen megmondani, hogy mit kell csinálni. SZVSZ aki, ha egy társa valamit rosszul csinál, arra csúnyán rászól:), az egyszerűen hülye paraszt.
  • Slow
    asszem elent kell mondjak, kedves Daniel, mert ha egy sniper nincs a helyén és nem fedez, egy medic nem gyógyít, hanem rassol, vagy lófrál egyedül, akkor jogosan kapja a lebaszást. És a sok "hülye", aki lebasz, az tudja mit kellene csinálni, azé' basz le...

újoncok legyenek inkább közkatonák, haljanak meg gyorsan és figyeljék a többieket, higy mit tesznek, mert abból lehet tanulni... ;)
  • Mighty
    Bazze.... nezem a forum fooldalan, hogy tobb, mint 100 hozzaszolas van a kedvenc topicomban. Aszittem mar kijott a 2.0, erre mi van itt?? Semmi...
  • [HUN]Crassus
    Hát azt a medicet én is le@om aki nem hajlandó legalább megállni ha már 28x ordítok neki.......Nem várom el,hogy a pálya egyik végéből a másikba rohanjon miattam,de legalább megállhatna és bevárhatna szerintem ennyit minimum megkéne tennie hamár beválassza a medic-et.
    Amúgy nekem ez van bebindelve ha meggyógyítanak azonnal nyomom:"thank u medic I feel myself better now":)
  • Daniel_F
    Szerintem se kínlódj, mert nem nem érdemes. Sniper úgyis kevés pályán van, ahol van, ott is max 2 db, és ha nem célzol rendesen, sok hülyétől úgyis csak leb@szást kapsz. Medic detto (ritkán kapsz köszönetet).

A szürke képernyőről nem tudnál benyomni egy screenshotot?
  • [DFL]_Hussars
    rangers? Llamas lead the way...
  • Gfreiter
    Hé Kutyika! Jó, hogy megin itt vagy! Holnap megpróbálok jönni... Akkor viszont megadjuk az ívett, de rendesen!
  • Gfreiter
    Jaj be jó, lehet megin tékázni...
  • Gfreiter
    Légy üdvözölve! Maj írok, csak most bas*ott fáradt vagyok... Hi alle!
  • Brutal
    Velem ma történt hogy az ellenséges oldalon levőt segitették közös chaten irta be a koma hogy ki hol leledzik!
    Gusztustalan ez már...
  • Kutyika
    Sajnálatos dolog hogy sokan, jelenleg kihasználva hogy az AAO Servereinél káosz uralkodik, pofátlanul segítik az ellenséges oldalon lévő társukat, barátjukat. Ez tegnap történt velem: pipeleine, támadunk, csóka szalad le az olajtartájoknál lévő ajtóhoz, én meg utána, nah, hát nem becsukja az ajtót az orrom előtt, nyitnék be, egy ellenség bentről porrá lő, majd visszamegy, utánna az előttem futó gyerek kijön és szétnéz. Aszittem felrobbanok, és ezt többször is eljátszotta, végül nem mentem arra, hanem egy német gyerek futott utánna, akkor jöttek rá a többiek, hogy mi van. Ki is szavazta az egész csapat....
    Mikó lesz már 2.0-a????
  • pet70000
    Ez fincsi Beeci tesó, csak nem érteni mé' Texas????
  • [Rush]
    erre azt írja invalid username or email cím :D
  • SSBeeci
    emmá jobb Pet Bro?
  • SSBeeci
    banner dömpinget javítanám:banner
  • Dexa
    oksa
    időpontot 1eztetünk majd...
  • SSBeeci
    banner/avatar dömping
    Brutal és akinek kell, válogasson, töltögessen le, kreáljom...aztán áruljátok el hogy kell:-)))
  • [DFL]vajdi
    legalábbis nemtom hogy érnek rá :)
  • [DFL]vajdi
    a dátumot meg majd megbeszéljük... 1 honapon belül meglesz a meccs...
  • Dexa
    na részemről mehet...