60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Corv_[HUN]
    hali, tudja vki mi a franc van az armyval, nem enged be, kilép minden szerverről unknown megjegyzéssel
  • zotyesz
    OFF

Strahd_, inkább holnap DoD, jó? Morog nagyon a család ugyanis. :(

ON
  • Nyers
    Oké!
  • Gfreiter
    Ld. #18348
  • Nyers
    5 óra ? - Nálam azért kevesebb volt de megéri!!! Használj letöltő progit és akkor még meg is szakíthatod!
  • Gfreiter
    Rájöttem, hogy mi az, ami rohadtul nem tetszik a játékban. Az, hogy egy tárat kell beleengedni a másikba, hogy megmurdáljon. Ez nem túl realisztikus. Sztem 2-3 golyónak elégnek kéne lennie(a fejen elég, de a testen nem!), és akkor a ping sem jelentene akkora problémát! Mer nekem folyton az van, hogy lövöm a másikat mint az állat, erre az elszalad... vagy megfordul, és tüzel... Ha egyszer rálövök, akkor haljon meg a pitschába!!!
  • Gfreiter
    Ja, pénteken, de hétévgén odavoltam Kispiricsen... Tegnap este jöttem haza.. Most viszont meg nemsoká megin megyek el.. A fa**om, hogy nem tok soha egy pár órát nyogton maradni :(
  • Gfreiter
    Igen, ezt nem értem én sem. Melyik multiplayben ásítozik, meg nyújtózkodik az ember?
  • pet70000
    hm..., rég játszottál Bro???
  • Gfreiter
    Az meg ki...?
  • Gfreiter
    De ha mondjuk a zip-et töltjük le és nem az avi-t, esetleg letöltés vezérlőt is használunk, 1 órával megúszhatjuk :)
  • pet70000
    honor visszajött
  • Gfreiter
    Én letöltöttem volna, de kb 5 óra alatt jönne le... :(
  • Nyers
    P.S. - ebben a videóban van egy páncélzott jármű is!
  • pet70000
    Döglödnek a szerverek...
  • Nyers
    Na egyszer már betettem ezt a linket, de senki se harapott rá! Utolsó lehetőség: http://www.militarysim.com/downloads/video/stryker.avi Nézzétek meg / csak Divx-ben élvezhető és nincs hang /, de ha minden igaz az SF-ből van és sok új infót tartalmazna azok számára akik végignézik! Csak ajánlani tudom! /Lehet, hogy csak lassan engedi szedni, de megéri kivárni!/
  • patacsi HUN
    HOOAH :D
  • [Rush]
    Ez már lerágott csont :D
  • zotyesz
    Részemről OK. :) Nem lősz rám, mert tanultam a dologból, és a német oldalt fogom belülről bomlasztani.:)

Ja, nem vonulok. Sikerült elintézni a dolgot. Mivel csak jövő hétre jönne meg postán (sorozás meg pénteken lenne) ezért megbeszéltem velük, hogy csütörtökön bemegyek a határozatért és a kezeimhez kézbesítik. :)
  • Strahd_
    zotyesz .) meg kéne ismételni a mgamét... megkaptzam a jo ipket ahol van gem egy ilyennel lövök majd rád :)

• pet70000
    Nők?
  • Strahd_
    SF Opfor RPK .)

• Strahd_
    ha nem hát nem .) kezdem mi legyen az OFF téma?
  • Strahd_
    ha haldoklik a topic agyonoffolom .) és ezt ezet lehet venni fenyegetésnek :D
  • Strahd_
  • Gfreiter
    Nem baj, azér csak nyugodtan...
  • Strahd_
    ok nekem jó lágy nyugtató zene.. :)
  • [Rush]
    mi a "JÓ" reálisan?
  • Strahd_
    // van valakinek olyan helye ahonnan ingyé le lehet szedni JÓ mp3 akat? .) Pl rád gondoltam repro....
    //
  • Strahd_
    nekem most azt irta ki nnics ilyentéma :D
  • patacsi HUN
    az csak barátok közt szokás ;)
  • Gfreiter
    Egyébként nyugodtan tegezhetsz :)
  • Gfreiter
    Tököm tele a UPC-val...
  • patacsi HUN
    a hiba az ön készülékében(szolgálltatójánál) van...
  • Gfreiter
    Reggelt! Mi a fasz van az oldallal?Akad mint az állat! Beírok egy szöveget ide, és kb 10-15 mp múlva jelennek meg a betűk...
  • robika26
    nem látom sehol sem.
  • robika26
    mér számolja?
  • robika26
    yo reggelt minden aao-nak.mikor jelenik meg a 2.0 mert a hivatalos szervereken sem számolja a honor pontokat a cucc?
  • Strahd_
    te nagyon nem aludtad ki magad :D azt akarod hogy kidobosozunk medicinnel? :) bene vagyok :D (legutobb ugy fejbebaszták az egyik gyereket edzésen vele .) de láma volt )

kellene az a kosármecs Slow .) nektek ugyse kell az a terem nekünk meg igen :) Megkosarazunk érte .) csak ne faltoljatok sokat .) mert nem focizunk .)
  • Strahd_
    kiprobálnám szivesen életben :) mert eddig csak m24(polgári változata) volt a kezemben csak sajna nem lehetet vele löni :) mert hideg volt és kültéren nem lehjetet vele löni .)