60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    És mit teszteltek??
  • patacsi HUN
    nem hackelünk csak tesztelünk azt is csak kérésre... :)
  • patacsi HUN
    ja és nem is olvastam :(
  • fluga
    ja de mégsem bocsi, mert miazhogy nem tudnak egy belépetetést ugy leprogramozni, hogy a usernamebe belekerülhessen egy nagybetű is???
  • patacsi HUN
    ja nem jó a beléptető rendszarük :(
    de addig nem tudsz mailcímet sem megadni :(
  • Gfreiter
    Patacsi mester! Mikor tanítasz meg egy kicsit hackelni? Egyébként az hackelésnek számít, ha egy csajnak beléptem az e-mail fiókjába? Csak tippeltem a jelszót illetően, dehát a nők...kiszámíthatóak. A gyereke neve volt a kód, MUHAHAHAHAHAHA!!! Elsőre bejött...
  • fluga
    ott a pont, kösz. nem tudok angolul ezek szerint. bocsi a káromkodásért!
  • patacsi HUN
    nem frissítettem :(
  • fluga
    na ez az, hogy nem enged be ide. mármint a profileban kellene módosítani ugye az emilcímet, de azt irja hogy rossz jelszó, pedig ollyan kurva eccerű hogy azt elbaszni nem lehet és nem is teszem.
  • Daniel_F
    Username: User names must be in lowercase only. csak kisbetűket írj.
    Password: Passwords are case-sensitive. kis-nagybetűk különböznek.

Ha ez nem segít, akkor nemtudom, hogy mi.
  • patacsi HUN
    http://login.americasarmy.com/
    itt pótold a hiányzó e-mail címet.
    má' ha enged belépni (engem most nem engedett a rossz jelszó miatt pedíg lekértem ) :(
    de én már pótoltam és enged jáccani.
  • fluga
    ja és persze online support nincs többet, sem aga, viszont ezért cserébe a fórum sem műxik. fasza.
  • Gfreiter
    Figyi Fluga, nem biztos ám, hogy az amcsik a bénák... sztem Patacsi keze van a dologban
  • Gfreiter
    Muahhaha... Ezért nem piszkálom én most itt a dolgokat :)
  • Gfreiter
    Gyorsan írjuk tele az oldalt, hogy mire visszajön, átkertüljön a második lapra...
  • fluga
    bassza meg az ótvaros geci kurva élet. oda van irva hogy újra aktiválni kell az accountomat. irjam be a usernevet meg az emilt amin rgsiztráltam. bazdmeg erre meg azt irja hogy nincs regisztrálva emailcímem. jó mondom akkor account management. username/pass, nincs ilyen usernam vagy pass. pedig jókat irok be tuti. MÉGIS MI A FÉSZKES FASZT GONDOLNAK EZEEEEK???
    ezek akarnak megállítani egy terrortámadást amikor egy ótvaros belépető rendszert sem tudnak összeállítani?? röhez bazdmeg az össszes amerikai.
  • Gfreiter
    Fogadjunk, hogy engem is meghackeltél már :) mit írtál be a órumba a nevemben?? (Hmm, remélem nem most adtam meg az ötletet)
  • Gfreiter
    LOL, okés! Huhúúú, ha ezt Dani_Ef meglátja, lol
  • patacsi HUN
    When it's DONE. ---- Amikor KÉSZEN van!
    kösz :)
    megint elindítottak valamit amit még most foltozgatnak majd várd ki mi lesz ha kijön a 2.0 ...
  • fluga
    skacok mi van az auth serverekkel? nem tok belépni sehova. vki emlegetett vmi ujra regisztrációt, azt hol lehet megejteni ha egyáltalán szó van ilyenről?
  • Daniel_F
    Próbáld a nevedet kisbetűvel írni, amikor a hivatalos oldalon a "maintain account"-ra mész. (Az van odaírva: User names must be in lowercase only.)
  • Brutal
    Akkor ezek szerint a 150-es ping még jónak mondható?
    Mert én sacc annyival szoktam nyomulni!
    Mikor lesz már a szerver dolog rendberakva?
  • patacsi HUN
    ;) <-- ez volt a ne sértegess után :))
    szerver ügyben majd valaki mindkettőnket felvilágosít nem akarok zöldségeket beszélni...
  • Gfreiter
    És menniybe kerül? Fix+havi...?
  • Gfreiter
    Nem sértegettelek :( Úgyérted hivatalos szervert? És ki jönne ide? Nincs egyáltalán hivatalos Európai szerver?
  • patacsi HUN
    ne sértegess ;)
    ezt csak mi oldhatjuk meg ha lesz helyi honor server ami drága (mennyi is ?? mert ugye minden relatív). ha 100-150-es a pinged az már kira. szegény zotesz 4-500 körűl nyomja modemmel (multkor úgy leszedett, hogy pislogni sem volt időm :)) )
  • Gfreiter
    Hmm, bár akkopr lehet, hogy nem ingyér osztogatnák a gammát... Az is lehet...
  • Gfreiter
    Ha mondjuk az Atlanti óceán közepén lenne elásva egy nagy központi szerver, akkor nagyjából mindnekinek ugyanakkora lenne a pingje (Európában meg az amcsiknál, a többi meg játsszon a PacMan-nel)
  • Gfreiter
    Húúú, köszi a tanácsot!Most tök belelkesültem!! Három kiló fölé nemigen megy a pingem, de azért ez igazságtalan dolog! Nem fogják ezt vhogy megoldani? De ha hátránnyal is jó az ember, az a legjobb. Na nemsoká megyek kicsit gyakszizni! Hooah!! Patacsi! Tök rendes vagy :)
  • patacsi HUN
    ha látod, hogy 300 fölötti a pinged és akadozik akkor nyugodj bele, főleg ha látod, hogy az ellennek 100as .
    ja és menj edzeni sokat, sokat, és egyre többször ér az a meglepi, hogy: jéé megint én maradtam állva hehehe. és gyaksizd a jobbra-balra és gugol technikát közelharcban..
  • SSBeeci
    ...ROGER
  • Gfreiter
    Ja, ha esetleg kell a FIFA2004, tudok vkit, aki olcsón tud...
  • Dexa
    neked is LOL amiért még mindig nem szlípelsz...
  • Gfreiter
    Hungarian Interactive Team? Patacsi mester! Gondoltam rá, de akkor most mit csináljak? Számolgassak bevetés közben, hogy ha az ellen egy adott szögből meghatározott sebességgel egy másik irányba halad,akkor 250-es ping változó mellett adott helyzetemből hány fokos szögben, és fordulási sebességem tekintetében hány fokkal arréb (amely szintén az ellen haladási irányának és szögének függvénye)lőjem ki táramból a nem kedvelt személyhez rendelt töltényeimet??
  • SSBeeci
    ...és lol
  • Dexa
    a HIT ereje...
  • patacsi HUN
    drakula a [-HIT-]- nek. ez a jövő gyerekek, jól csináljátok :))
  • Dexa
    hát ez még nem történt meg...
  • SSBeeci
    ...nem Gfrei..lol
  • Gfreiter
    De méé? Lenyúltad vki nőjét?Boci, ez erős volt