60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Tikal #18571
    bár nekem nem jelenik meg most :))
  • Tikal #18570
    xsu
  • Gfreiter
    Jokéé! Beeci, mér léptél ki a DFL-ből?
  • fluga
    skacok mi a honlapunk címe??
  • fluga
    szasztok skacok!
    létezem én is csak kellene egy miki!
    műxik vmilyen ts vagy ventrillo server?
    qrva rég jáccottam xsuval :D
  • [DFL]vajdi
    beeci elmondja, ha akarja... :)
  • [DFL]vajdi
    a zenéket meg olyankor nyomtam miko' vagy nem jatszottatok, vagy mikor jatszottatok is akkor is poén számba ment, és mikor volt ez utoljara? ... nekem sincs senkivel bajom, se semmi... akivel van annak meg is mondom szemelyesen ha olyan van...
  • Dexa
    jössz be gamelni kicsit?
  • Gfreiter
    És miért megy el??
  • Gfreiter
    Nekem használt :) Bár érdekes, hogy akármikor belépek oda, ugyanarra a linkre #18434, mindig más formában tárul elém az igazság... Szar az egész!
  • [DFL]vajdi
    nem kostolgattam beecit... csak mondtam hogy kilepett a klanbol es ezert akarja megvaltoztatni, semmi "cinikus" nem volt a szovegben, epp ahogy ezt felreertetted te, ertettem en is felre a helyzetet,.... amugy beecivel megbeszeltuk hogy miert megy el, es kesz, es onnantol kezdve meg oda megy ahova akar...
  • Tikal #18560
    de nekem már van reg nevem :) azt hiába irom be mégegyszer :)
  • Gfreiter
    Hajime
  • Gfreiter
    Fight
  • Gfreiter
    #18549!!!!!!!!! Plííííííííííízzzzzzz!!!!
  • Dexa
    nincs senkivel bajom, a DFL-el sem, veled sem (ha nem nyomatod a zenéket TSen miközben mi gamelünk...), csak tegnap este elkezdted kóstolgatni Bécit, én meg kiálltam melette a magam véleményével...
  • Gfreiter
    Ja, meg a jelszavam.
  • Gfreiter
    Én annyit csináltam, hogy Register account, beadtam a felh nevem, e-mailem, és kész, már tudtam is játszani.
  • [DFL]vajdi
  • [DFL]vajdi
  • Tikal #18551
    a honlapon a managebe, amibe már három honapja nem léptem, nem fogadja el a jelszavam, pedig tudom hogy jo :(
  • [DFL]vajdi
    túl komolyan veszem a hülye játékot
  • Gfreiter
    Na mégegyszer: "Ha már így offnál vagyunk, tud vki segíteni Counter Strike-ban? Van a Velencei pálya, amikor a csávó a golyóálló ablak mögött áll, és két csónak van a ház előtti csatornában. Mindnekit kinyírtam, csak a csávóhoz nem tok bejutni! Már mindent próbáltam, de sehova nem tok beugrani, semelyik ládát nem tom elmozdítani, semmilyen ajtót nem tok kinyitni/felrobbantani... Plíííz hilfe!!!"
  • [DFL]vajdi
    csak olyan hulyesegeken tudok gondolkozni es ideges leszek megminden...
  • Gfreiter
    A játékba nme tudtál bejelentkezni, vagy az army honlapján az acc manage-be?
  • [DFL]vajdi
    DE TENYLEG HA FELREERTETTEM SEMMI PROB :DDD
  • [DFL]vajdi
    Dexa! ezt tisztazzuk, mar legyszi mert nekem ugy tunik hogy te nem kedveled a klanom, vagy csak velem van bajod, vagy lehet hogy csak en ertem felre az egeszet es akkor nincs semmi problema...
  • Tikal #18544
    mivel nem tudok bejelentkezni, ezért kértem hogy kuldjék el a jelszavam, ért?
  • Dexa
    miért?
  • Gfreiter
    Nem értem mér vár mindenki az e-mailre. Nekem nem jött semmilyen e-mail, csak beírtam az e-mailem, és utána már működött is a játék..
  • [DFL]vajdi
    Dexa mi bajod a DFL klánnal?
  • Tikal #18540
    szerintetek a freemail ilyen szar most vagy az army oldal, mert már egy orája várom hogy megjöjjön az email az uj password-el? fasz ki vann :)
  • patacsi HUN
    ja nézni sem nézem mióta AA-zok :) (bár 14rész vár kazin azonkívűl végignéztem az egészet)
  • Gfreiter
    Repro, aranyos a kis infra irányzék a homlokodon...LOL
  • Gfreiter
    Ha már így offnál vagyunk, tud vki segíteni Counter Strike-ban? Van a Velencei pálya, amikor a csávó a golyóálló ablak mögött áll, és két csónak van a ház előtti csatornában. Mindnekit kinyírtam, csak a csávóhoz nem tok bejutni! Már mindent próbáltam, de sehova nem tok beugrani, semelyik ládát nem tom elmozdítani, semmilyen ajtót nem tok kinyitni/felrobbantani... Plíííz hilfe!!!
  • Gyadi
    Dikk, ott vagyok én is :DDD
  • Tikal #18535
    star trek-et már ugy unom a viasaton mindig az megy akármikor kapcsolok oda, ja meg a charle angyalai :)))
    Bart Simpson-t meg levették
  • Tikal #18534
    3 honap utáni unaktivitás után szerintetek reactiválni kell?
    elég lassan küldik az e-mail-t.......
  • repro
    bázzeg... 5. próbálkzásra meg már jó... ööö
  • repro
    fászá.. nekem az általuk küldött passra (expired) azt írja , h invalid...