60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    A trackerből is ítélve komoly statisztikai hiányosságokkal rendelkezik a stáb :)
  • Gfreiter
    Már csak azt nem értem, hogy hogy játszhatnak közel 217 millióan, ha az army honlapját eddig alig több, mint 3 millióan látogatták?
  • Gfreiter
    Kutyika mindig meg tud lepni minket :D
  • Gfreiter
    LOLOLOLOLOOLOLOL
  • Gfreiter
    Ha végül is vehetjük úgy, hogy -24 éves vagyok (leszek november -21-én), lol
  • Kutyika
  • Gfreiter
    Meg azt sem, hogy ezek az résztvevök negatív, vagy pozitív számokban rejljenek e... :)
  • Gyadi
    Mert sztem a készítők még nem döntötték el, hogy %ban vagy számban mérjék a kül. honoru embereket :D
  • Gfreiter
    Pláne mér van mínusz a számok előtt?
  • Gfreiter
    Gondolom ez az, hogy melyik tartományban hányan vannak.Viszont mér van a számok után % ?
  • Gfreiter
    Höhöhö, pont most költöttem, LOL Jól esett, hogy már észre is vetted :D De ezt még azelőtt írtam, hogy a barna csíkra terelődött volna a téma
  • Daniel_F
    Akkor megnézhetnéd az enyémet is peccs ügyben
    Addig is egy kis agyserkentő: hivatalos honor statisztika:
  • Kutyika
    Lol!!!! Most látom az aláírásodat!!!
  • Kutyika
    Persze hogy értem, de 6.-a Csütörtök, háát nem is tudom,hmmm, csütörtökön jönne ki a gamma???(csak nehogy csütörtököt mondjanak...)
  • Gfreiter
    Bár ő hozzátette azt is, hogy azért vannak furcsa színek, a természet néha kegyetlen tréfákat eszel ki :) LOL
  • Gfreiter
    LOL Hát, nem tom ő hogy értette rám, de én nem így értettem rád! Érted? :D
  • Kutyika
    Hooaahh!!! Köfi!!! Nekem is hiányoztatok, és a gamma is...
    Lol, de hogyan, csak nem úgy, hogy "emberek utáánam!!! Kövesék a barna csíkot!!!"????
  • Gfreiter
    Na pont ezt magyaráztam itt én is minden kollegának! Szegény Kutyika! Maj jó pitschánrúgom a főnök urat!!!
  • Kutyika
    Jaj alig volt ídőm, csak aludtam és dolgoztam, szó szerint... talán majd most lesz több időm. Megjegyzem nekem csak az Email címemet kellett beírnom és minden rendbe jött, tudok játszani.... Már nincs Unkown error hibaüzi!!!
  • Gfreiter
    Ezek szerint 6-án jön ki, mert pont az van az orrunk előtt! Megfejtettem a rébuszt?? :)
  • Daniel_F
    A megoldás ott van az orrod előtt
  • Gfreiter
    Nem tom más hogy van vele, de nekem azér hiányzol innen! Patacsi mester szavaival élve: egy színfoltja vagy eme társaságnak :)
  • Kutyika
    Biztos forrásból????? Vagy csak a játékosoktól, mert én is olvastam olyanokat hogy 6.-án jön....(biztos forrás: készítők...)
  • Gfreiter
    Kutyuli, gyakrabban is bevakkanthatnál
  • Gfreiter
    Kutyika, LOL :) Danielef, te HONNAN tudod??
  • Daniel_F
    Én tudom
  • Kutyika
    szval senki sem tudja, szerintem...
  • Kutyika
    passz! De gondolj bele, megkérdezik az Amerikai haderők parancsnokát:
    - Uram meddig tart a háború?????
    -Addig amíg be nem fejezzük....
  • Gfreiter
    Na most már jó! Hé, mikor jön már ki a 2.0?? Mer már itt olvastam azt is, hogy 6-7-e körül, meg azt is, hogy kb 1-2 hét, meg azt is, hogy nov vége, meg azt is, hogy dec vége! Tudom, hogy akkor jön ki, amokir kész van, de ezt csak azért írtam, hogy összegezzük a dolgokat! Szal melyik itt a leghitelesebb?
  • Gfreiter
    Kurva élet, hogy állandóan lefagy az a telibeba**ot qrva explorer!!!
  • Gfreiter
    De tényleg! Az 586. üzenetnél beírtam, hogy márcsak négy, azután mégyegyet küldtem, hogy csak 3, aztán mégyegyet, hogy csak 2, aztán beírtam, hogy 600, erre az előző 2 vagy 3 nem jelent meg. Csak az 589 és a 600. Tudja vki mi az a svchost.exe? Mer lehet, hogy amiatt volt a problematika...
  • [DFL]vajdi
  • Gfreiter
    Az előbb még négy kellett, most meg már 599 volt. Hmm. Szóval indítsam újra, úgy érted?
  • Gfreiter
    600!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • [DFL]vajdi
    reboot?
  • Gfreiter
    Még négy üzenet, és 600 üzenetem lesz :)
  • Gfreiter
    Egyébként sztem várj egy kicsit, mer egyelőre csak a probléma van az egésszel :(
  • Gfreiter
    Olyan, mintha vmi nem bírna el egyszerre 3-4 oldalt egyszerre... Van erre gyógyír?
  • Gfreiter
    Gyerekek! Van egy olyan problémám, hogy ha megnyitok egy oldalt, és felugrik egy-két pop-up, akkor lefagy za egész a pitschába, és csak Alt+Ctrl+Del-le tok megszabadulni az Explorertől :( Help!
  • Gfreiter
    Mondom :) Inkább töltsd le vhonnan a PacMan-t, az is jó :) #18549!!!!!!!!!!!!!!!! VKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!