60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Beecibácsi! Egész délután aprítottam!Sőt, egész nap! Leszámítva, hogy kb délben keltem fel, LOL. Még a honorom is felugrott 15-re, úgyhogy már nem fosok, h nem lehetek SF, hüphüp.TS-re azér nem mentem, mer közben töltök le bugit, és TS-sel együtt már nagyon lagos.De persze nem kíváncsiskodni akarok, csak úgy poénból "erőltetem" a dolgot! A 2.0 pedig kérlek szépen akkor jön ki, amikor KÉSZ LESZ!! Csak gondoltam megspórolok Danielefnek egy hozzászólást!Elképzeltem, ahogy pizsiben, álmos fejjel kimászik, és azon tanakodik, hogy ki kérdezte már meg megint, hogy mikor lesz 2.0, és erre dühösen beírja, hogy: AMIKOR KÉSZ LESZ!! Úgyhogy Danielefkém, aludj csak tovább, majd én itt lerendezem a kérdezősködőket!Hosszú volt, de nem off!!
  • Brutal
    Tényleg ti nagymenők merre szoktatok jáccani?
  • Gfreiter
    Köcci:))
  • [DFL]vajdi
    én is ezt mondom :P én kiállok melletted!
  • Nyers
    Ismétlem a kérdést? Szomloják már a pontokat, működik az honor gyüjtés? Mert szerintem amíg nem tisztázódik le az új AA site, és nem működik a saját traackerjük nem lesz SF!
  • SSBeeci
    Jó estét a Gfreiter off topicban...mmmuuuhaaaaaa
    Szasztok all, Gfrei majd ha végre feltolod a képed gamélni beszélgetünk, a DFL-el semmi bajom, jó volt velük....csak nagyon kevés...Hagyjuk ezt más is változtat, én is, mé ne..
    ...és ahogy Sándor kérdezné a kettő pont nulla megjelenését..:OSZT MIKO...??
  • Slow
    mighty te meló?

majd gyere weine! ;)
  • Brutal
    A punkbuster megint játszik mindenkivel?
    Mikor lesz már rend végre?
  • Gfreiter
    de tok :)
  • Gfreiter
    Meglátjuk, esetleg du, vagy késő este.Most még nyomom, az utóbbi kört végig nyertük :)) Remélem azér még látunk :)Holnap gyere, és akkor megbeszéljük!
  • Prank
    nem tuc
  • Kutyika
    Holnap esetleg újra gamma?
  • Kutyika
    Háát, ez nem volt valami győzedelmes csata, gondoltam kiugrok, majd vissza, hátha nem számolja a sok ROE-t, amit begyüjtöttem, de ne tudtam visszamenni...Nah, majd legközelebb, talán jobban megy, bocs, hogy köszönés nélkül leléptem!!!!!
  • Brutal
    Olvass vissza picit és rájössz hogy az a bajom....
    Ha tudnám frissiteni nem lenne ennyi gondom
  • Gfreiter
    De tok.
  • Prank
    lol, ne gfreiterkedj!
  • Daniel_F
    Nézd, volt egy reklámfogásuk, hogy rövid ideig az alap download link arra mutatott, aminél a sebességért fizetni kell. Úgy látszik van, aki bedőlt neki, és elhitte, hogy ott KELL letölteni.
    Attól, hogy azt HISZED, hogy nem ingyenes, attól még nem biztos, hogy TÉNYLEG nem ingyenes.
    A látszat néha csal. (főleg, ha nem tudsz angolul eléggé)
  • Gfreiter
    Ha mondom, h nekem nem így volt :) A sima letötltés volt asszem 5-10 dolcsi! Tudom mi van a Fileplaneten, és ez nem az volt.
  • Brutal
    Nah mostmár elegem van ebből az expired dologból...
    Én már mindent megpróbáltam, jutalmam a fáradozásaimért egy makacs mondat az acc-omba:
    "Your user account has expired. Please update your profile and password"
    Tehát kapja be...
    Ha expired az accom akkor fejlődök?
    Mert kemény 33 exp kellene a next szinthez...
  • Mighty
    Ne legyetek már ilyen érthetetlenek. Van egy ilyen szolgáltatás: ha kattintasz a letöltésre, nem kell sorban állva várni 60-200 percet, hogy leszedhesd, hanem egyből jön.
    Ilyen szolgáltatások vannak a fileplaneten, fileshack-en, stb.
  • [DFL]vajdi
    csak nagyjabol olvastam el :DDD
  • Mighty
    Mint Daniel_F is irta, a SEBESSEGERT kellett fizetni.
  • [DFL]vajdi
    Dehogynem... Nemtudom hogy most is pénzbe kerül-e de 1.6 os full patchért is fizetni kellett hogy letölthesd, és mikor a teljes ArmyOps v1.90 installt töltöttem volna le hivatalos oldalrol, fizetnem kellett volna, de én inkább letöltöttem valami más helyröl...
  • Daniel_F
    Több, mint egy éve játszom a játékkal, és rendszeresen járok a hivatalos oldalra.
    Mondom még egyszer: soha nem kellett fizetni a játékért, csak egy kis angol tudás kell, és kész. Mindig is egy csomó helyről lehetett letölteni a játékot. Az akamai-nál csak a letöltési sebességért kell fizetni.
  • Gfreiter
    Pedig nem így volt :) Komolyan. Az, hogy azóta megin ingyenes lett, az egy dolog!
  • Gfreiter
    69.25.16.168
  • Daniel_F
    A játékot soha nem kínálták pénzért, csak a letöltési sebességért kellett fizetni azon az oldalon. Ezt beteszem aláírásnak, ha még befér.
  • Gfreiter
    Hát bocsi, de amikor én le akartam tölteni, akkor már pénzért kínálták a hivatalos oldalon, aztán patacsi mondott egy oldalt, ahonnan ingyen le tudtam tölteni.Persze Pranknak igaza van. Minnyá mondok IP-t
  • Kutyika
  • Kutyika
    reméljük hogy az lesz. (nem kell mindjárt a plafononra ugrani)
  • Prank
    nem tök mindegy? úgyis felteszik egy olyan oldalra, ahol ingyen letöltheted...azt a pár órát kibírod
  • Daniel_F
    Én ingyér is megmondom: mindig is ingyenes lesz, itt vannak a linkek a hivatalos letöltéshez.
  • Kutyika
    Jaa, bocs persze!! Mond hova?
  • Nyers
    Működik már a honor rendszer? /számolják már a pontokat?/
  • Kutyika
    Igazán nem akarok senkit megsérteni, DE, ha kijön a 2.0-a akkor az is pínzért lesz? Mert ez ingyenes gamma.... Akkor miként fog lezajlani egy beszélgetés a hivatalos fórumon? Valahogy így?

-Izé, kijött már az AAo 2.0-ás verziója?
    -persze, sok mindent változtattunk és sok hibát kijavítottunk.
    - és a rendszerkövetelmények?
    -semmi nem változott, persze egy jobb videókártya és gyorsabb gép nagyot lendít a játék élvezhetőségén.
    - nem lehetne esetleg javítani a Pb-n?
    -az a Pb team dolga, de szólunk nekik hogy húzzanak bele.
    -és pénzbe kerül ez a játék???
    -Nem a játék ingyenes!!!
    -és honnan lehet letölteni???
    -5 dolcsiért megmondom....

szval,kíváncsi leszek, miként is lesz ez az ingyenes dolog....(kutyika a peszimista)
  • Gfreiter
    Kutyika! Van kedved egy kis Pipeline-hez vagy WC-hez?
  • Kutyika
    Hát ez az, hogy a hivatalos oldalon is van bug... Persze, tudom, kissebb hibák mindenhol vannak, még nagyon rutinos programozói gárdáknál is, de.... Hmm, inkább hagyjuk ("még a végén bicskanyitogatás lenne ebből")
  • Daniel_F
    Ez csak egy bug a hivatalos oldalon. Igazából százalékban adja meg az értékeket (most jól), megnézheted.
  • Kutyika
    Volna mit javítani, de remélem hogy a 2.0-a nem lesz annyira rossz, mint a mostani...
  • Kutyika
    Heh, illen számokat serintem is darab játékosra kell vonatkoztatni, nem százalékban kell érteni, ehhh, talán kicsit sok a végén a nulla...