60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • SSBeeci
    Megen műkszik az Army account managere!
  • patacsi HUN
    rajta vagyunk :)
  • [Rush]
    a mail címem megváltozott kéretik figyelemmel követni :D
  • Ficsek.hu
    Hi,
    Van egy pbweb.exe nevű progi - amit most éppen sehova nem tudtam felpakolni -, amit be kell másolni az aao/system/pb könyvtárba és lefuttatni. Elszöszmöszöl pár percig.
    A linket aki tudja remélhetőleg beírja.
    Esetleg a Daniel oldalán a GYIK-ban olvashatsz róla...
  • Brutal
    Asszem én is balra el!
    Jó 8 mindenkinek majd holnap meló után benézek
  • fluga
    görög.
    az angolban is előfurdul platon-ként és plato-ként.
  • Gfreiter
    Hát, ezzel sokat nem tucc most csinálni :) Esetleg ha felülsz egy repülöre, landolsz Washingtonban, és kalapáccsal rontasz az Army informatikai központjába,vagy oda ahol a PB-t basztatják! Mellesleg dolgozott egy haverom a Pentagonban. Szóljak neki? LOL. Na lassan tépek én is szunyálni.Bár még így fogmosás és brunyálás között lehet, hogy bekukkantok :)
  • Gfreiter
    Értem, LOL! Neked is jónyóc Mégyegyszer gratula a logódhoz! Ügyi vagy! Nekem sajnos csak Photoshopom van, azzal még nem sikerült faszát csinálnom! Ha más nem, ide azért röffents be néha!
  • Brutal
    Enjoy the game ugyebár!
    You join punkbuster kick!
    Ez mekkora:)
  • Gfreiter
    Mondom: mert szar! Viszont örvendezzünk, mert ennél már csak jobb lehet :)
  • SSBeeci
    Na jónyóc..hehe 8-érted:-)), meek szlíp..cső-csavar-csapágy all.
  • Brutal
    Most már kezdd elegem lenni a punkbusterből.!!!!!!!
    Miért rugdos ki mindenkit állandóan?
  • SSBeeci
    Okaj G! Amúgy az amyarmy oldalról leszedtem pár képet, ezek asszem az army háttérképek verseny képei..asszem, aztán ACDC-vel átméreteztem 120*20-asra, átformáztam GIF-re, AGIF Animátorral megnyitottam, aztán összefirkáltam, és ez lett belőle:-))
  • Gfreiter
    Felhomályosítalak: szar az egész rendszer :)
  • SSBeeci
    Jah Daniel-ef és aki naprakész army tudós..szal írtam két lappal ezelőtt két hibaüzenetet a névváltoztatással kapcsolatban...plíz csekk, aztán homályosíts fel!!Köszi
  • Gfreiter
    WOW! Lenyűgöztél a logóddal! Na most én kérdem tőled, hogy hogy csináltad?? Bár a SSBeeci lehetne más színnel, mondjuk világos zölddel, akkor jobban látszana. Hát, hétfő messze van. De ha addig beugranál, csak füttyencs ide a fórumra, tudod; én mindig lesben állok itt :)
  • SSBeeci
    ...mennék Gfrei..De legközelebb sztem !hétfő délután! fogol gammázni..mehogy addig 1folytába kenem...aztán egy hét lazítááás!!!!!!
  • Gfreiter
    öhöm: ledved = kedved, msot = most
  • Gfreiter
    Te sem engem, LOL. Hátul sunnyogok, és mindig hátbalőnek
  • Gfreiter
    Hehe, én is csak poénból válaszoltam Sándor kérdésére :) Egyébként szeretném minnél előbb elérni az 1000-t, még mielőtt erőszakkal paterolnátok ki innen Tanulok, tanulok, de néha kell egy kicsit lazítani, nem?? Van ledved msot nyomni egy rövidet? De ha fáradt vagy, akkor nem muszáj.Holnap is van nap. Sőt, holnap után is van nap. Sőt...
  • Brutal
    Nem láttál még engem jáccani:)
    Inkább mondjuk hátul sunnyogok és ellátom a sebesülteket!
    Ez jobban bejön nekem mint a gyilkolás:)
  • Gfreiter
    Brutal, sztem most is lenyomnál engem a csatában :) Vigyáz a tk-val (teammate kill), mert mínuszt kapsz érte, és könnyen csökkenhet a honorod. Én kiszámoltam, hogy ha nem tk-ztam volna, most 21 lenne a honorom :P
    Végül is mérne lehetne Plato Plátón? Elvégre Arnold Schwarzenegger is Árnold Svárcenegger :)De ez persze csak vicc :) Egyébként a Verne Gyulát én teljesen röhejesnek találom.Már azt, hogy magyarosították a nevét. Az a tök Bush sem lesz sosem Bokor György, hahaha.
  • SSBeeci
    Szasz Gfrei barátom, megabajtársam..látom élsz itt a fórumon..lol 635..
    én meg egész nap dógoztam, és most estem haza...ts-re meg azé nem megyek, me alszik a család...
    Tehát tanujjá vazze, ne délig aluggyá, me paraszt maradsz mint én, azt kidógozhatod a beled 2Forinté.....hehe..de dógozzanak a szegények, ahogy egy nem kicsit ittas embertű hallottam a minap:-))lol..na ez OFF vót, bocsi..
    A kettőpontnullárú meg én is olvasgatok azé, a Sándoros csak pojén vót na..
  • Nyers
    Na szép álmokat mindenkinek!
  • Nyers
    Én sem tudom és amíg nem fog menni addig nem lesz FS!
  • Brutal
    Nekem meg nem nagyon van időm gamez-ni csak ha a szomszédba a haver is itthon van akkor szoktuk nyomatni....
    Megbeszéltük hogy együtt fejlődünk....
    Egyébként megy már a honor fejlesztés?
  • Nyers
    Oké, értem!
  • Nyers
    Biztos? akkor ő miféle filozófus volt? Bocs az OFF-ért, mondjuk már megszoktam!
  • fluga
    platón egyszerűen a platon magyarosítása. ha jól tudom plátó. mint verne gyula, tudod..
  • fluga
    nem.
  • Nyers
    Mindenki fejlődik! Én 31-es vagyok és sztem kezdő! Így érettségi előtt nincs időm játszani! (2003 aug. kezdtem)
  • Brutal
    Nekem nem életcélom az SF én nekem mind1 hogyan halok meg csata közben
  • Nyers
    Nem inkább Platón?
  • Nyers
    Hajrá, hajrá! Egyébként, aki nem teljesíti az elvárásokat sz SF-hez, az is nyomhatja, csak "barátságos erőként"! Űj infó!
  • fluga
    srácok fontos, hogy amikor reaktiváltok, akkor
    A USER NEVET CSAK KISBETŰKKEL SZABAD IRNI, AKKOR IS HA AZ EREDETI USERNÉVBEN VAN NAGYBETŰ!!! MINDENT KISEBETŰVEL!
    EZZEL SZEMBEN A JELSZÓT AZ EREDETI NAGYBETŰKKEL/KISBETŰKKEL KELL ÍRNI, E NÉLKÜL NEM JÓ A REAKT.
    egy online program pedig akkor fizetős, HA fizetni kell azért, hogy játszhass, hogy szerverekre csatlakozhass, egyáltalán ha fizetned kell azért, hogy userneved legyen.
    ez pedig az armynál nincs meg.
    ja és ha kijön az új peccs, érdemes a fotexneten körbenézni, "hátha" felkerül oda is a cuccos. ingyen. nem pénzért.
  • Brutal
    11-es keményen:)))
  • Nyers
    Miért hányas az honorod Brutal?
  • Brutal
    Szerintem te is beletartozol a "hozzám képest nagymenő" kategóriába:))))
  • Gfreiter
    Ja, meg Kutyikával a Pipelinen is szoktuk, de én úgy magamban azért elkalandozok ide-oda!
  • Gfreiter
    Háát, itt-ott, főleg Radio Tower (továbbiakban RT) és Weapons Cache (a rövidítést gondolom magad is kitalálod, LOL). De mivel én nem vagyok nagymenő, ezért gondolom nem is engem kérdeztél, csak úgy éppen ráértem :)