60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [negativ] Cirek
    ohh

most akarok nyomatni erre ezt írja ki a szerver:
    No user record

mondom hé itt vmi nem jó, erre megnézem az americasarmy.com-ot, és ott sincs user recordom.

Hooah...
  • [DFL]vajdi
    na mind1 bye
  • [DFL]vajdi
    xsu, mikor nyomunk egy meccset? :) ha már a meccseknél tartunk...
  • [DFL]vajdi
    na takarodok edzésre
  • patacsi HUN
    akkor váltottuk egymást. :) TS - nélkűl nem jáccok ha lehet. de ha az xSU nyomja akkor én velük nyomom úgyis, tehát tudod hol vagyok. G mint gránátcélpont :))
  • [DFL]vajdi
    lesz meccs, weapon cachen DFL vs HaaS (azaz dexáék... :)) az időpontja kiszámíthatatlan (vagy beszámíthatatlan? ) , honorral meg nemtom hogy vagytok de én személy szerint leszarom... jön az magától is...
  • patacsi HUN
    csak má' ott tartanánk :(
  • Gfreiter
    Alig várom! Végre nem offal kell telepakolnom a fórumot
  • Gfreiter
    He? Tegnap estig nyomtam!! Először Crassussal, Sacával, V-Stormmal, majd Kutyikával! Mér nem kerestél meg? Azé me TS-en nem vagyok, még nem jelenti, hogy lustulok
  • [negativ] Cirek
    mennyi nemtudom megcsinálni az SF kiképzést hozzászólás lesz!
  • Mighty
    A Daniel_F által feltett chatlogból válogattam [DEV]Kermithez intézett kérdések&válaszok közül:

Q: What is the average time to complete the SF training mission E&E? (Átlagosan mennyi ideig tart majd az SF kiképzés?)
    A: I don't know the average time, but I know some people have taken about 45 minutes or longer to complete it. (Az átlag időket nem ismerem, de ismerek olyanokat, akik 45 perc vagy hosszabb idő alatt teljesítették.)
    Q: tell us about that civilians ran around on hospital rescue (mondj valamit a civliekről, akik a kórházas pályán rohangálnak)
    A: The civilians just sit there hoping you don't shoot them. (A civilek csak ülni fognak egy helyben, reménykedve, hogy nem lövik le őket)
    Q: Will the MP-5 and the Scorpion be included in 2.0 or will they be in a later release? Their skin+model was in 1.9 (Az MP-5 és a Scorpion benne lesz a 2.0-ban vagy későbbre tervezitek? A skinjük és modelljük már az 1.9-ben is benne volt.)
    A: The MP-5 was only put in as a test, we have no current plans to add it. (Az MP-5 csak tesztelés miatt került bele. Nincs további terveink vele.)
    Q: How many different training missions are there for Special Forces? About how long will each phase of training take? (hány különböző kiképző küldetés lesz az SF-ben? Kb mennyi ideig tart az egyes kiképzések?)
    A: There are 2 missions. Since I haven't personally actually done either one start-to-finish, I can't tell you exacly how long it will take, but expect to spend over an hour on both. (2 küldetés lesz. Mivel még én se tudtam tudtam befelyezni, nem tudom meddig fog tartani, de feltételezem egy óránál is tovább tart a kettő együtt)
    Q: Are you waiting for the forums to be done before you will put out the patch. (A fórum elkészültével addig vártok, amig kiadjátok a 2-0-t?)
    A: Those two things are independent of each other. (A kettő független egymástól)
    Q: Are incendiary gernades added in 2.0 or going to be in a future patch? Are all classes going to have them? (A gyujtógránátok a 2.0-ban lesznek vagy egy későbbi kiadásban? Mindenki használhatja majd?)
    A: They will be in 2.0. SF will have them. (Benne lesz a 2.0-ban. Csak az SF-ek.)

A:
  • [negativ] Cirek
  • Strahd_
    jol van na csak nemkem nem válozik már igen régóta az honor szintem és -re gyúrok
  • Strahd_
    ha nincs honor akkor a waron lesz majd
    ha lesz majd akkro te leszel a csiter
    de ha skileld miatt lecsitereznek akkor te leszel mégha az emberek nem is
    de neked jobb
  • [negativ] Cirek
    na jó igazából csak azért mentem RB-re mert ott lesz war és kiváncsi voltam milyen vagyok...
  • patacsi HUN
    ??
  • [negativ] Cirek
    ha nincs honor nincs elismerés!
    ha nincs elismerés nem leszel isten!
    ha nem leszel isten nem lesznek ....

• [DFL]_Hussars
    hogyazajókurva***-*tegyebele
  • Strahd_
    Nemár.. :) Sok Honor K. .) mint ahogy Inq mondaná .)
  • [negativ] Cirek
    jaja, csak a honor számít!
    végre 48-as lettem!
    már csak 12000 pont és 50-es leszek!!
  • [negativ] Cirek
    ááá úgy el húztál..... :(

meg mondjuk tegnap amikor nyomattam, vagy tegnap elött akkor nem müködött a tracker, akkor nagyon jól ment. De nem adta hozzá a killekhez azt a min 100 fraget... :(

• Strahd_
    Emberek... senkinek nicns hozzszolni valója ezen
    a fórumon? Emberek ÉBRESZTŐ :) Klanok semmilyen WAR nincs kihirdetve miért? :) Senki sem játszik?
    Csak az honor pont számit? Minenki napi több órát nyomja nah gyerünk a WAR ok jobbak mint idegenek ellen nyomni :)
  • Mighty
    Nem beelőzni!!
  • [negativ] Cirek
    húú, vazze...
    most nyomattam River Basin-t, és rendesen bejön a map!
    olyat írtottam hogy csak...

HOOAH!
  • Strahd_
    ismered magának csak 10 van hátra....

- 10 mi év , hónap ,nap?
    -9
    -8
    -7
    ...
  • Strahd_
    jah fos :)
  • patacsi HUN
    merő részvétből lefizettem a dokit, úgyhogy készülj...
    ha mégsem, van gránátom amit tegnap nem kaptál meg, mer' nem mertél jönni.. G a hang
  • Gfreiter
    Koller a tippért, megkérdeztem amott :)
  • Gfreiter
    ÖÖ, van olyan is? Namindegy. Csak akkor játszom vele, mikor éppen letöltök, és lagos az Army.Ne izgulj patacsi, még maradok egy pár évig (legalábbis a doki aszonta)
  • Slow
    a cs nem multi fos? van annak szingli része is?
    jó lehet...
  • Tikal #18702
    szerintem kérdezd meg a Counter Strike topicban :)
  • patacsi HUN
    ezt most éppen túlzásba viszed... de már neked úgyis mindegy jön érted is... láttad a Kör-t :)) végre nyugalom lesz (Crassus felmentést kapott ;) )
  • Gfreiter
    Bocsi az offér: Tud vki segíteni Counter Strike-ban? Van a Velencei pálya, amikor a csávó a golyóálló ablak mögött áll, és két csónak van a ház előtti csatornában. Mindnekit kinyírtam, csak a csávóhoz nem tok bejutni! Már mindent próbáltam, de sehova nem tok beugrani, semelyik ládát nem tom elmozdítani, semmilyen ajtót nem tok kinyitni/felrobbantani... Plíííz hilfe!!!
  • Strahd_
    jol el van baxva aforum kodja rossz témára dobb vissza engem mindig .) hiába öket patacsi nem tesztelte .)
  • patacsi HUN
    de ne félj, már jön érted...
  • Strahd_
    .) mert nálad nem volt jol megadva a cim a halálnak .) de kijavitottuk a hibát ...
  • [HUN]Crassus
    G ne aggódj én januárban láttam és még élek...........:))
  • Gfreiter
    Most néztem meg a Kör című filmet.Brrr...hátborzongató! Csak ki ne találjátok, hogy aki látta, egy hét múlva meghal, lol.
  • SSBeeci
    ...méri a k**va a***át...ráadásul a pb-t is hiába frissítettem, kidobál..majd jövő héten gamézok vazze..
  • patacsi HUN
    ja és a score-t is mérik rendesen...