60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Ha nem túl sok, szívesen... Bár utálok fordítani. Sőt, utálok írni, meg mindenféle ilyesmit. Én csak beszélni szeretek... Na ha kell, lefordítom, de akkor no kritika!! :)
  • Mighty
    Majd megkérjük rá Gfreitert, mert mondta, hogy Ő tud angolul :)
  • Daniel_F
    Ezzel együtt megkérnék mindenkit, ne írja be aláírásnak a teszt megoldását
    Remélem lefordítja valaki:)
  • Mighty
    Na szóval: Az AAO tracker készítői szeretnének segítséget nyújtani a DEV-eknek, abban az elképzelésükben, csak azok a játékosok érdemlik meg az úgynevezett "zöld sapkát", akik maguk csinálják meg az SF (a neve is mutatja, különleges erők) kiképzést.
    A fórumukoról törlik az összes olyan hozzászólást/topicot:
    - ami az irásos teszt megoldásait tartalmazza
    - pályaismertetők, vegigjátszások
    - felajánlások/kérések, hogy valaki megcsinálja másnak a kiképézést
    - hivatkozások más oldalakra, amik a fentieket tartamazzák

Megengedik viszont a következőket:
    - a tesztkérdések lefordítása különböző nyelvekre
    - általános tippeket
  • Gfreiter
    Ja vili..
  • Daniel_F
    Az jó lenne, ha lenne egy fordítás, természetesen kiraknám az oldalamra a fordító(k) nevével egyetemben!
  • Mighty
    Én is egyetértek vele, amellett, hogy nem tudom milyen nehéz lesz a kiképzés. Elképzelhető, hogy nem tudom majd megcsinálni.

A tesztkérdéseket, majd jól lefordítjuk, hogy az angolul nem tudók is értsék. Általános tanácsokkal is szolgálunk.
  • zotyesz
    Értem, és egyetértek vele.
  • Gyadi
    Jah, én is most kerestem, de elvették onnan, marad az a megoldás hogy nyomsz fent egy buddies gombot :(
  • Mighty
    :(
  • Kutyika
    Lám, lám.... Látom beindult a peccs várási őrület.... S én? Én csak álmodozok, meg stb,stb...
    Gefreiter!
    Tegnap müszaki okok miatt nem tudtam jönni(gép+oprendszer) úgyhogy bocs, remélem nem haragszol....

Slow!
    Király a Logod! Tudod elgondolkoztam az enyémen is, nem lehet hogy egy bakancsos láb rudgossa ezt a szegény kuttyot hátulról???? Azt persze hogy kiugranak a könnyei....

este remélhetőleg még bekukkantok ide, hátha addigra kijön a 2.0-a....
  • Mighty
    Everyone knows that Special Forces is something, that is not open for every soldier (thats basically the meaning of "special" ), in fact it is really tough to get into and stay in. Aaotracker.com wants to support the developers' intention to reflect this fact in the game. As you probably all already know, the Special Forces Selection Map "Escape and Evade" will be a tough single player mission. We want to ask everyone to really try and complete the map on their own. Once you have finished the map, you can wear the green beret of the special forces with pride. For those of you, who won't make the training, there will still be the opportunity to play the SF maps as Indegenous Forces.

In order to keep people of Special Forces who don't deserve beeing in, we implement the following rules:

We will not allow threads in our forum that will contain either one of the following, those posts will immediatly be deleted:
    - Test answers for the written test
    - Map Overviews or walkthroughs for Escape and Evade
    - Offers or requests to complete the training using someone else's login data
    - Links to websites containing information mentioned above

We DO however allow the following:
    - Reprint of the test QUESTIONS for people who are not really familiar with the English language
    - General hints on Escape and Evade, for instance: "if you feel you are close to a guard, stay prone for at least a minute..."

We know we can't keep people of providing either this service or unfair information using other sites. But we will try to keep our forum clean. We also ask everyone in this community to stick with us!

Lefordítsam vagy értitek?
  • patacsi HUN
    tsá
    persze ha lesz addigra... 10óra13LOL
  • [negativ] Cirek
    na ünnepélyesen elhagyom a terepet... :)

én leghamarabb hétfőn fogok SF-ezni... :(
  • zotyesz
    Én pedig a 2.0 alkalmából szabadságon vagyok. :P
  • Daniel_F
    Miről szavazunk?:D
  • Strahd_
    daniel mikor lesz meg a szavazas az oldalon?
  • Gfreiter
    LOL :) Nekem a 10000. hozzászólás a 90. o-n van, én hülye meg átnyálaztam a 112-et, asszittem vmi fontos van ott :(
  • Strahd_
    meg vagy te huiztrava én max egy oldalt olvasok vissza :) igy néha beböfögök könyvjelzönek hogy lássam meddig olvastam :)
  • Daniel_F
    Hogy úgyis az övé lesz a #20000-ik:)
  • Gfreiter
    relatív kinek mi a 112.o. Nekem az utolsó 100 üzenetet mutatja.
  • Gfreiter
    az előbb vki azt mondta, hogy nov 30-án jön ki... Há Patacsi, átolvastam a 112.oldalt, és mit kéne tanulnom belőle?
  • Tikal #18914
    Lassan 20.000 hozzászolás, nem sok játéknak van ekkora foruma

hoooaah!
  • [negativ] Cirek
    szerintem ők 10kor kezdik a napot...
  • Strahd_
    faxéert nem tudnak egy teszt részut felhuzni neki...
  • patacsi HUN
    már elmúlt fél kilenc azaz reggel van. mit tökölődnek ?
    bár a főoldalon megint sql hibák vannak ez jó jel is lehet... :) vagy nem :(
  • [negativ] Cirek
    Nektek is eltünt a trackerről a buddylistetek?
  • Strahd_
    tudod mi lesz az SF semmi extra és tele lesz Bugal :( söt a régi bugok is elöjönnek majd :D
  • Daniel_F
    LOL
  • [negativ] Cirek
    na fél óra múlva ki lesz adva a 2.0... ugyanis akkor lépek le itthonról... :)
  • Slow
    ...és csak offline...:P
  • Slow
    asszem én kihagyom a 2.0-t és megvárom a 2.1-es peccst, az biztos nem lesz má olyan bugos ;)
  • [negativ] Cirek
    igazából az lenne a legjobb, hogyha csak a [negativ]_Cirek(xSU) usernevü ember lehetne SF...
  • patacsi HUN
    az utsó 2-3 órám azzal telt, hogy lapozgattam a download helyeket...
    na ez álmosító
  • Strahd_
    :) nyert álmos vagyok és a tököm tele van a CMOS elöáéllitásának lépéseivel :D
  • Daniel_F
    Ki lenne álmos, amikor bármelyik percben kijöhet a 2.0?
  • Slow
    hogy ne lenne..=)
    az nemnapszaktól függ :P
  • patacsi HUN
    de azért álmos az vagy ??
  • Strahd_
    nem nem :) szépen bejelentkeztem :)
  • Strahd_
    mert tul sok helyre irtam és nem akartam kivárni a 2 percet .)