60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • zotyesz
    Na jó, akkor Range Rover. :)
  • Nyers
    Igazat beszélsz!!!
  • patacsi HUN
    ja csak potom 0,6 tonnával nehezebb a LandCruiser és 2,0 tonnával többet vontathat :))
  • Nyers
    Nem tudja vki azoknak a képeknek a linkjét, amit kb 1,5 hónappal ezelőtt közölt az aafiles.com? /Volt ott pávélozott kocsi, Black Hawk és egyéb finomságok/ Ja, és a következő patch 2004 tavaszán jön ki!
  • zotyesz
    Ebben aszent minutában láttam meg a következőt a hivatalos oldalon:

"Subject: AA:SF (SFAS) is here!"

Tényleg lesz ma! :)
  • [DFL]_Hussars
    uuuujjujujujujjjj mánn nagyon viszketek....
  • pet70000
    Gyertek jáccccani
  • Kutyika
    Nos még semmi hír a 2.0-ról???
  • zotyesz
    Vagy Ford Explorer. Az is egy valóságos tank. :)
  • pet70000
    69.25.17.6
  • patacsi HUN
    3dgamers,Ausgamers,Filefront,MilitarySlim,FhileShack,... tüzetes vizsgálatával töltjük az időt :))
    ha a végére érünk kezdjük újra :(
  • Prank
    érzitek már a 2.0 illatát? hmmmm..fincsi:)
  • Prank
    mi ez a pangás a fórumon?:)
  • Gyadi
    Pedig hogy ígérgették, hogy a játékban NEM lesznek "kis" fegyverek pl.: pisztoly, kés...
  • patacsi HUN
    a leadereknek is járna sztem :)
  • Nyers
    De a játékos "elmúlása" után más nem használhatja ...
  • Daniel_F
    pfff, ezt nem is gondoltam volna, de kellemes meglepetés:

M9 Pistol: All new M9 pistol available only to Advanced Marksman as a 'last resort' weapon for close encounters.

Pisztolyt kapnak a sniperek:P

forrás
  • patacsi HUN
    csak elütöttem volna az időt egy kis mozizással...
  • Slow
    nem bírsz magaddal pata ;)
  • patacsi HUN
    náluk keleti idő szerint 11.15 van akkor az már nem reggel :(
  • patacsi HUN
    semmi csak próbálkoztam...
  • patacsi HUN
  • Nyers
    Ja, OK.
  • Daniel_F
    Az a holnap az ma van, csekkold meg a dátumot:)
  • patacsi HUN
    az ma van..
  • Nyers
    A hivatalos oldalon az van, hogy holnap kijön!!! Le se fogo kfeküdni!!!
  • Slow
    uhhh, tavasszal, amikor megen bringaszezon lesz, életveszélyben leszek? jaj ;)
  • patacsi HUN
    én épp Land Cruiserre gyüjtök abban nem tud ártani nekem :) (de lehet, hogy neki Hammer-je lesz... :( ) LOL hová vezet ez..
  • Slow
    miko' má 2.0? mikó' máááá??
    ébresztő army! ;9
  • [HUN]Crassus
    Bazz ha RUSH-nak meglesz a jogsija ki ne menjetek az utcára gyalog!!:))
  • [Rush]
    Na én Léptem jogsira, majd este 9 körül leszek, addigra remélem itt a 2.0
  • Gfreiter
    Na most akkor van 2.0, vagy nincs?? És bocsi a hülye kérdésért, de mi az a client? Nekünk a patch-et kell letölteni nem?
  • Gfreiter
    Én meg csak azt utálom magamban, hogy nem megy a gyorsan-pontosan célzás!! Bár már kibuliztam anyámnál egy 17 colos moncsit, csak még azt nem tom, hogy fog elférni az asztalomon
  • zotyesz
    Ha valaki nyom pár screenshotot vagy a kérdéseket angolul, akkor szívesen lefordítom még aznap. (nekem sajnos megint pár nap csúszással lesz meg a 2.0, azért kérek ilyeneket.)
  • Daniel_F
    Hát nem azért, de én arra készülök, hogy ha két óra alatt nem tudom megcsinálni, akkor inkább megyek IF-nek:)
  • Gfreiter
    Csak szóljatok :) Mighty, ez csak vicc szeretett volna lenni, de ha komolyan vetted, ám legyen! :) Egyébként remélem, hogy qrva nehéz lesz a kiképzés, tényleg SF-hez méltó!! Inkább ne legyek SF, ha nem vagyok elég jó. Ez adhatná meg a dolog hitelességét és realitását igazán!
  • Daniel_F
    Csináltam egy ideiglenes fórumot a fordításnak az oldalamon, hogy rendszerezve legyen a fordítás, márha többen is részt kívánnak venni benne:). Ha kész vagyunk (vagy sokáig nem vagyunk kész), törlöm azt a fórumot.
  • Mighty
    Még nem is tudod mit kell csinálni majd, máris a válaszokért kucsorogsz? Lehet kapásból végrehajtod a kiképzést! Ejnye-bejnye...
  • Gfreiter
    De akkor vki megsúgja majd az eredményeket... még játékból sincs kedvem zh-t írni :(
  • Gfreiter
    Ja, igen, Én tudok angolul, meg németül, meg franciául (meg egy picit magyarul)