60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Prank
    tegnap
  • N3TuddKi
    miko'?
  • [Rush]
    jajj ne legyetek már ilyen derülátók
  • CSUKA
    Ez (is) fos a 2.7ben
  • CSUKA
    mert megmondja, hogy mit nyomkodj, de mire engedi is, az külön tészta.
    Ez a fos a 2.7ben.
  • Gfreiter
    A sebességváltás. Asszem nincs külön neve, bár q franc tudja. mindenesetre kiírja, hogy milyen gombokat nyomkodjak, amit meg is teszek, de lófasz se történik :(
  • CSUKA
    Sorry, de nem tudom mi a váltás neve játékban... ami a javelin-t vezérli, az tartozik a hummerhez is. Visszapillantót meg nem használtam soha. Ha tolatni kellett, koccig mentem mindig
  • Gfreiter
    De a váltás sem megy (P-ben van), valamint a visszapillantóba sem tudok belenézni.
  • CSUKA
    pedig ugyanúgy WSAD-vel kell irányítani. Kézifék nincs tudtommal. ha beindult a motor, próbáld meg a váltót minden helyzetben. Hosszan kell nyomni a W(előrét), mert lassan indul be. Én is 2-3 sec-et nyomtam folymatosan, mire rájöttem, hogy 4sec kell mire látom, hogy megmozdul.
  • Gfreiter
    Ja, azt nem tettem hozzá, hogy a motort is be tudom indítani... :I
  • CSUKA
    Előfordulhat, hogy miközben nyomkodtad a gombokat elöbb találtad meg a sebességváltás fölfelét, mint a motor beindítását. A hummer csak P-állásban indul be. Arra tedd át, és utánna nézz a kormányra, és akkor próbáld meg beindítani. Én is soakt vacakoltam vele.

Bezzeg, ha Pata vezet... beindítja, sebességberakja, kiugrik, és hadszóljon... megy a hummer egy géppuskással a tetőn, sofől nélkül. Ha a lövész is megunja, akkor egy üres hummer száguldozik a sivatagban a kör végéig.

Én is ültem ott békésen... amikor már igen csak eltávolodtam a célponttól, mondtam Patának, hogy vissza kéne fordulni. De Ő akkor már bent volt az épületben. Én meg egyedül dakaroztam... ehh
  • Gfreiter
    Áhojj!

Hát, sajnos az autós részt nem tudom kihagyni. Olvastam, hogy szar, de a véremet nem tagadhatom meg :) Csak nem értem mér nem műxik semmi :(
  • Doma #56281
    Szevasz áááám!

Csak akkor szenvedj vele ha nagyon akarsz coop mapon bohóckodni :)
    De inkább a Javelin traininget csináld, mert önjelölt soförből mindíg akad egy tonna :)
  • Gfreiter
    Saztok ppl! :)
    Végre eljutottam odáig, hogy felrakjam a 2.7-et. Sok időm nem volt mostanság. Na az első Hummer-es trainingnél elakadtam, miszerint nem reagál semmilyen gombra semmi. Az övet még bekapcsolja, de aztán se visszapillantó, se sebváltó, se egyéb, hiába nyomom a bindelt gombot. Kinek vót ilyen problematikája?
  • CSUKA
    ez az e-mailcím már regelve van. Vagy valaki próbákozott a Te címeddel, vagy már kaptál e-mailt a címedre, amiben vane egy link és csak rá kell kattintanod.

Ha nem kapsz akticálós e-mailt, akkor regelj egy másik e-mailcímet valahol. Később át tudod írni... Ha Te próbálkoztál elötte ennek a címnek a regelésével, de levelet nem kaptál, akkor 24 óra után törlődik az a próbálkozásod. Addig regelj másik címet... majd később átírod arra.
  • MaxPayne
    MIért van az hogy nem tudok regelni a trackerbe?
    nem jó neki az e-mailcímem valamiért. Ezt írja

* The entered email address is already taken or invalid.
    Mi lehet a gond?
  • MaxPayne
    ? miért?
  • CSUKA
    Már 12?
  • MaxPayne
    Szeretnék csatlakozni 1 klánba
    Honor: 12
    e-mail: [email protected]
  • N3TuddKi
    kipróbáltam. tényleg működik!
  • CSUKA
    És ha becsukom a szememet, akkor nem láthattok!
  • N3TuddKi
    csalások?
    van ilyen? én még csak hallottam, hogy létezik, de sosem hittem el. egy ismerősöm mondta, akinek egy ismerőse mondta, de szerintem nem van. én még nem láttam és akkor biztos nem létezik.
  • Sadist
    Csalásokat nem írkálunk be, szülinapos gombokat pedig nem piszkáljuk!
  • CSUKA
    Sikerült! Állítsd be, hogy lássad a rejtett fálokat/at oprendszerét is/, és a c:\ gyökéből töröld a boot.ini nevű fájlt. Az tehet mindenről.
  • Doma #56266
    Szerintem ne vesztegess rá több időt!
    Úgy tűnik nem ez a neked való játék
  • csabiks
    Ha már a traininget is csíttel akarod átvinni mi lesz később? szerintem aki nemtudja átvinni az ne is jáccon vele, persze a teszteket én is segítséggel csináltam meg, dehát nem angol az anyanyelvem!
  • CSUKA
    a help topic
  • Sadist
    A telepítő sokszor nem akart rendesen működni, mert hibásnak gondolta az egyik fájlt. Nem lehetett telepíteni, ha kevés hely volt a C: meghajtódon (mivel a butuska mindig oda csomagolta ki a telepítő fájlokat) és még lehetne sorolni. Gépigény meg igenis drasztikusan emelkedett. Amelyik pályán eddig bő 50+ FPS volt, addig most csak 20-30, a minimumnak megadott memória is csak épphogy elég neki. Amelyik pályát eddig másfél percig töltötte, azt most legalább 4-5 percig, stb. stb. Elég csak beleolvasgatni AAO.hu fórumba.
  • N3TuddKi
    miattad? :)
    mámint a helyesírás szakkör miatt...
  • Marvin
    Az aao.hu nem ezért népszerű.
  • CSUKA
    Úgy kéne legyen, ahogy írtad... Next, next ,next, és exit.
    Nem Error, --> Finish. Egy játék feltelepítéséhez, annyi tudás sem kéne, mint amennyi a játékőrültnek van. Mondom "játékőrültnek", és nem hozzáértőnek. Voltam, olyan lanpartin, ahova jöttek 10-esével a giccsesebbnél giccsesebb gépekkel, és a srác azt nem tudta, hogy tegye át magát másik tartományba. De azért volt vízhűtés a gépében, meg a szivárvány minden színében villogó ledek a gépház oldalain. A ledek, meg a vízhűtés helyett összerakhatott volna egy jobb gépet (mert egy 3000+-os procira, amit nem is húzott fontos ám a hűtés) . De neeeemmm...
    Mennyen a Need for Speed meg a nitró, azt jóvan.

Anyuka azt hiszi, hogy a gyereke azért ül egész nap a gépe elött, mert érdekli a téma, és ért hozzá, ezért informatikai suliba kűldi. Ott meg szervezi a lanpartykat, és ráköt 9 gépet egy konektorra, és nem érti, miért vágta le az áramot a fél folyosón.

Egy agyoncrackelt játékkal kevesebb gond van, mint az aa2.7telepítőjével. Ha nem így lenne, akkor az aa.hu-n nem az lenne az egyik legnépszerűbb topic.
  • Tikal #56258
    akkor meg minek irkálsz ilyeneket? nekem nincs eromuvem mégis teljesen jol megy rajta az AA... meg fos telepítő? nehéz volt feltelepitened programozoi tudásoddal? Esetleg irj egy jobb anti a-t meg anisotrop-ot és akkor jo lesz mindenkinek.
  • CSUKA
  • Zduuu
    4.x (negyedik iksz )= negyven év, vagy nem?
  • CSUKA
    úgy érted 4.x?
  • CSUKA
    LOL... Én oktathatnám, hogy hogyan kell AA-t, vagy gépet beállítani játékra. Nem hinném, hogy többet tudsz AA-ról, mint én. Hacsak nem Te írtad minden egyes sorát
  • Zduuu
    Hát, szivesen lennék még 20 éves.
  • Zduuu

Miért is?4 évesen már tudtál?
  • Tikal #56251
    milyen gépigény? milyen telepitő?
    ne 5000x8000-en játszál...22xAA-n AF-en.... ha nehezedre esett feltelepiteni a játékot, iratkozz be OKJ számitogépkezelőire :).... én ugy emlékszem csak a NEXT gombot kellett nyomogatnom meg beirnom a nevem és a jelszavam ahhoz hogy játszhassak.... vagy neked vmi crackelt verzio van?
  • Marvin
    Nem olyan borzasztó még 20 évesen.