60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Áh, menny má...nekem sosem volt probléma az OFF
  • Gfreiter
    Csak anyu meg ne tudja...
  • SSBeeci
    Bocsesz a sokk offé, :De kettőpontnulla helyett egy kis Gfrei savazás is megteszi..hihihi
  • Gfreiter
    ÁÁÁ, annyira végül is nem jó csaj. Csak sima átlagos szőke bombázó! Egy bulin taliztunk, és ő jött oda hozzám... aztán kiderült azért, mert halotta, hogy én milyen rendes gyerek vagyok (köszönöm a tapsot) mert nem akarok minden csajt meghúzni, meg nem használom ki őket. Úgyhogy legyünk barátok. Na és azóta már tesók lettünk
  • SSBeeci
    Nappal hugom..este :Dugom..lol
  • PsychoStarfish
    Akkor degradáld le barátnak és már nincs probléma :D
  • Gfreiter
    :))))
  • PsychoStarfish
    :D
  • Gfreiter
    :D Pont ez az. Aszonta, hogy testvérek vagyunk :( Az má perverz volna , LOL. De az ötlet egyébként nagyszerű
  • SSBeeci
    Jaja Gfrei..tudod..."csak a hegyét egy kicsit"
  • PsychoStarfish
    Na ilyenkor jó duma: Azt mondod legyünk csak barátok igaz? Akkor... Baráti sex? :D:D:D:D:D:D:D
  • SSBeeci
    Vazzeg én is még reggel firkáltam ide, azt azóta 6!oldal...uhh, győztem olvasgatni...
  • Gfreiter
    7 :)
  • Gfreiter
    Hát el... de most bepótolom
  • SSBeeci
    Gfrei még 9 üzi és megvan a 700!!!!!LLLOOOOLLLLLLLL
  • Gfreiter
    Ha fordítani kell, csak bátran keressetek meg. Gyadi! Hoil van a fórum, amit nyitottál? És hol vannak a tesztkérdések?
  • SSBeeci
    Észrevettétek...Gfrei nincs ezen az oldalon..MMMMMMUUUHHHAAAAAA...ezt elkiabáltam..lol
  • Gfreiter
    Má itt vagyok Viszont az előzőről tényleg lemaradtam
  • Gfreiter
    Ezé kell kisfiam Flashgetet, vagy egyéb jó kis letötlésvezérlőt hasznáni! Látom van itt élet, mióta elmentem, 2 oldalt nyomtatok tele. Öregem, rosszabbak vagytok még nálam is
  • SSBeeci
    Én még kénytelen vagyok megahonorvadászultrakiller hajlamaimat vártatni...még haza is hoztam melót...
  • Gfreiter
    Sza Gyadi, bocsi, csajozni voltam :D Persze a lány azt mondta, hogy olyan vagyok neki, mint a testvére :( Ezzel nyilvánvalóan adta a tudtomra, hogy csak amit közösen csinálhatunk és amiben benne van a "közös" szó, az max a közös sörözés lehet :( Szal a német szöveg így hangzik magyarul:
    Figyelem! A mi időnk szerint 21:00 előtt nagy valószínűséggel semmilyen hivatalos közlemény a témával kapcsolatban nem fog napvilágra kerülni! Most hogy ezt a 2.0-ra, vgay csak a 2.0 kiadását tartalmazó információra értették, azt nemtom.
  • Dexa
    de van game...
  • SSBeeci
    régi xar 1.9-el?hahahaaaaa kit érdekel az máá..lollleerrr
  • SACA_(HUN)
    Mindenki azt a 2.0-át várja, és addig semmi játék?
  • SSBeeci
    ..majd hónap vazze...ugyis csak a jövő héttől leszek "besorozható"....addig meló reggeltől...reggelig..hehe
    Észrevettétek...Gfrei nincs ezen az oldalon..MMMMMMUUUHHHAAAAAA
  • SACA_(HUN)
    Na emberek! Most akkor már nem is gémel senki sem?
  • Dexa
    most gamelek WC-n 1 gyerekkel, akinek már csak másodpercek voltak hátra a letöltésből és akkor hirtelen crash...
    ez a LOL
  • Dexa
    nyugi Béci...
  • SSBeeci
    The file you requested is not on....... Please contact the site that linked you to so they can correct their link. ..Akko most mee vaann mááá??Le lehet tötteni, vannem he..a zúristenmeg***szaztaki**ott****vavilágotazt**ameg...
  • Dexa
  • PsychoStarfish
    Na igen. Lehet erre izgulnak :D
  • Dexa
    hogy ne tudjad te sem letölteni...
    most élvezkednek a DEV-esek, figyelik mekkora az érdeklődés...
  • [Rush]
    szedték
  • [Rush]
    Most mi a f*szért szeték le az oldalakról?
  • Nyers
    Én is szeretem, de az angol felső nagyon húzosnak tűnik!
  • patacsi HUN
    itt még megvan de pihizik
  • PsychoStarfish
    Ehhhehehehehehe. Nyomjad csak az angolt. Jó az :D
  • Nyers
    Véremet a hadseregért! My Life for Freedom! (egyébként most is tanulok angolt, hogy majd simán menjen az SF teszt!)
  • Dexa
    megnyugtatlak, mindenhonnan, legalább is amit láttam...
  • PsychoStarfish
    Hát ha reggelig bírod.... :D