60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • patacsi HUN
    ja mint az 1.9 ben :)
  • Strahd_
    :) de jo kijött végül askkro letöltöm este .)
  • Kutyika
    Neked is jó reggelt!!!
  • Kutyika
    Ehh, újra kell csinálni a lővészetet??? Megint eltüntek ez eddigi küldetéseim....
  • patacsi HUN
    alapból azért volt berakva, mert hónapokon keresztűl nem volt olyan hét, hogy ne kérte volna valaki 2- 3 szor.
    egyébként attól, hogy kinn van nem kötelező felhasználni.
    de én nem fogom mondani senkinek, hogy ne "csaljon" és nem segíteni sem fogok. főleg egy olyan dologban aminek nem lesz szerepe többet a játékban rotor, lövegcsőtoldás és lángfolytás hehehe...
  • Gfreiter
    Jó reggelt! Kutyika! Erről már volt szó, hogy csinálunk egy fordítást, ezért nem említettem... Daniel_F! Most csináljam, vagy se? Bár még én sem vagyok kész a teszttel, de most el kell mennem.
  • Daniel_F
    Mindenesetre engem soha nem vennél rá, hogy ilyen piti módon csalja. Egyébként a medicnél is mondtam, csak az én fórumomon, mert itt már alapból be volt téve neked.
    Egyébként 93% lett:D
  • Dexa
    bázz...
    a 2. training nagyon szemét...
  • patacsi HUN
    kiscserkész mentalitás...
    a medicnél kellett volna gondolkozni :)
    tudod nagy hasznát vesszük a játékban, az életben, bárhol , hogy milyen és hány rotor van a comanche-n, vagy az apache-on...
    a medicnek lett volna értelme
  • [Rush]
    A másik kiképzést kiváncsi vagyok mennyi idő alatt csinálod meg.........
  • [Rush]
    AZ csalás? :D
  • Kutyika
    Én igazán nem akarok "beleugatni" ,de az jobb volna ha a kérdések volnának lefordítva Magyarra, szerintem így igazságos. De ha belegondolok, hogy jobban jártam volna, ha a Medic-et sem csinálom meg.... Nekem csak bajom volt belőle legtöbször... Szerintem a Pipeline SF, kira lesz nekünk, a képeket nézve mást nem fog látni belőlünk az ellen, csak a fogsorok villogását....(az Etióp különleges haderőktől rettegnek majd a külföldiek...)
  • Daniel_F
    Ha megkérhetnélek, ne rakd ki a teszt megoldásait. Aki nem tud angolul, az várjon egy napot, mire lefordítom a relatíve könnyű tesztet, meg a falon lévő szövegeket.

Nem értem, miért akar mindenki csalni vagy segédkezni a csalásban, amikor a teszt egyszerű, csak egy kis memória kell.
  • patacsi HUN
    már mind alszik :(
  • [Rush]
    Valaki jöjjön gamelni :)
    Ts-en fenn vagyok
  • patacsi HUN
    ja ha megkapom kirakom :) még csak ülök a padban.. :(
  • patacsi HUN
    ja köci előre is... :)
  • [HUN]Stravinsky
    Fish élsz még? :)
    Most szedtem le a cuccost,az elhangzottakból gondolom,hogy
    van valami teszt.
    Leírnád a megoldásokat? (persze ha valaki más segít akkor se haragszok meg :p )
    Előre is thx
  • [Rush]
    Kész az SF teszt :D
    De oldalra laser-t meg flashlightot nem tudtam még rakni :(
  • Gfreiter
    Bocsi, a "NE" nem rádkiáltás volt, hanem "jaj ne", "még ne", mer meg akartam próbálni egyedül, de tom, ha kinn van, akkor akarva akaratlanul is kiírom a megoldást :) Egyébként rendi vagy... Jó8
  • Gfreiter
    Sztem egy linkre legyen kitéve vhova a megoldás, és aki akarja, az megnézi. Azt úgyis le lehet ellenőrizni, hogy ki írta linkről és ki nem.Én asszem megpróbálom mégegyszer, de tuti nem most, mer minnyá elalszom ZH-ra is mindig így mentem be, és el is csesztem rendesen... Jó8 Barátaim, új korszak nyílott előttünk. Most aztán ne legyen pangás a fórumon, mert különben jövök offolni!!
  • PsychoStarfish
    Jóvan na. Csak kérdeztem. De szerintem nem nehéz a vizsga. Csak meg kell nézni a dián a képeket és gyorsan olvasni a kérdéseket. 15mp amíg látod a képet 15mp amíg írod a választ. ennyi =)
  • Audiogenius
    igazad van ez nem allamvizsaga. :)
    legyen egy kis kihivas
  • Gfreiter
    Najó, talán később, előbb próbálja ki mindenki egyedül :))
  • Gfreiter
    Csak az a szar, h ha nem sikerül, lehet előlről végighallgatni a röpke félórás előadást :(
  • Gfreiter
    NE!! Egyébként írjátok ki egy puskára, ami a falon van :) Qrva nehéz, mint egy ZH!! De ettól realisztikus :)
  • PsychoStarfish
    Mondjam a 86% teszthez szükséges válaszokat?
  • Audiogenius
    remelem megeri a varakozast es felhajtast..... vazzeg
  • Audiogenius
    Szoval csak futtatom itt az amugy is mozgalmas forumot...

meg egy ora van hatra......megvarjam???...
    .....vagy talan lefekudjek?? .....
    .....esetleg....bamuljam a screensaveremet??? ....csocsozzak???....
    NEM BIROM TOVABB!!!!!!!.....

meg 58 perc...........
  • [HUN]Stravinsky
    Oksa,thx!
    Már észrevettem....
  • Audiogenius
  • [HUN]Stravinsky
    Haliho!
    Pls help!
    Honnan töltsem?
  • Daniel_F
    40% háromnegyed órát ezért vesztegettem el LOL.
    Az osztályteremben figyelmesen nézzétek meg a képeket a falon, mert nélkülük nincs esély a tesztre.
    Mostmá megyek aludni:)
  • Audiogenius
    kosz a linket. almosan is de elkeztem letolteni
  • Audiogenius
    most etem haza mejobol
  • Audiogenius
    hehe latom forgalmas a forum :))))))))
  • Gfreiter
    Infra genyó? Amivel megjelölöd a célpontot? Rush, DanieleF nem fog örülni Kéééééééész!!! Ebben a pillanatban töltött le 1:38:59 alatt!
  • Mighty
    Gyujto granat.

Egyebkent vegyetek eszre, hogy milyen sotet van....ez meg nem gond, de nem latok nightvision google-t. Na ez kemeny palya lesz az hot ziher :)
  • [Rush]
    Avval kell berobbantani a balck Hawk-okat
  • Prank
    mi az a izé a flash gránát mellett?